Impossible! Skini CCleaner i skeniraj i obrisi sve. I idi Control Panel, Internet Options - Browsing History (odma na pocetku) i stikliraj sve i delete, idi My Comp, C - properties, Disk Cleanup, stikliraj sve i opet delete...
Ok, sad ajd na spavanje, deca vec odavno treba da su u krevet
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: Impossible! Skini CCleaner i skeniraj i obrisi sve. I idi Control Panel, Internet Options - Browsing History (odma na pocetku) i stikliraj sve i delete, idi My Comp, C - properties, Disk Cleanup, stikliraj sve i opet delete.. ::
Mislim da su to backup sumnjivih fajlova koje je Kasper skenirao. Mozes ih izbrisati jedino kada iskljucis Kasperov Self Defense, zatim desni klik na `K` u task-u i exit program. Izbrisi fajlove i posle enable-uj.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: U folderu Kasperski lab postoji folder AVP11 i u opcijama temp nalaze se tmp. fajlovi koji zauzimaju oko 5.5gb :: Kako da izbrisem ove fajlove :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G :: ::
A breee, mogao je jos malo da se nervira.. >.< Cika Pile ti je rekao, to ti je to. :D Ziv bio! :D
:: Mislim da su to backup sumnjivih fajlova koje je Kasper skenirao. Mozes ih izbrisati jedino kada iskljucis Kasperov Self Defense, zatim desni klik na `K` u task-u i exit program. Izbrisi fajlove i posle enable-uj :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: U folderu Kasperski lab postoji folder AVP11 i u opcijama temp nalaze se tmp. fajlovi koji zauzimaju oko 5.5gb :: :: Kako da izbrisem ove fajlove :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G :: :: :: ::
Svaka ti cast , oslobodio sam bas dosta prostora na C particiji.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: Mislim da su to backup sumnjivih fajlova koje je Kasper skenirao. Mozes ih izbrisati jedino kada iskljucis Kasperov Self Defense, zatim desni klik na `K` u task-u i exit program. Izbrisi fajlove i posle enable-uj :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: U folderu Kasperski lab postoji folder AVP11 i u opcijama temp nalaze se tmp. fajlovi koji zauzimaju oko 5.5gb :: :: Kako da izbrisem ove fajlove :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.