Nađi negde Office 2003, nađi compability pack za 2007 i starije i add on za preslovljavanje iz latinicu u ćirilicu i ništa ti više ne treba.
Em je manje zahtevan, brže startuje i nećeš ni primetiti razliku između programa.
Koliko znam, za kucanje ti je bitno da je program jednostavan, brz i da možeš lako da iskucaš kada ti nešto treba.
Imao sam predmet u srednjoj školi koji je bio u vezi slepog kucanja i formatiranja teksta i mogu ti reći da ti 2007 apsolutno ne treba. Možeš čak i 2000 da uzmeš ali nisam siguran da li će raditi sa win 7. Za 2003 sam 100% siguran da hoće.
Ti si dečko, totalno neobavešten. Funkcije za koje nisi ni čuo, jer ti ne trebaju ili ne možeš da ih dokučiš, ne postoje u starijim verzijama office-a. Tačno je da u word-u za blejače sve liči na šminku i da nailaze na malo prednosti. Ali, postoji i excell, postoji powerpoint, a oni su, u verziji 2003 prema 2007, jednostavno rečeno, RETARDIRANI. Po pitanju mogućnosti uvoza, izvoza, broju funkcija... toliko. To što ti pričaš, zove se neki mint linux, sa open officeom ili libre officeom, koji piči kao lud od brzine prema windows varijanti... dok ti ne zatreba ova, pa ona, pa ona treća mogućnost - koje nema.
P.S. Ako neko ima link ka 2010, koji je stvarno razbijen, tj. da ne mora da se periodično resetuje vremenski counter, to bi mogao da stavi ovde, jer je i 2010 bolja od 2007 zbog novih funkcija i ispravki bagova... to bi čovek u stvari i trebao stvarno, a 2007 mu je samo flaster.
Budale računaju na sreću.
:: Nađi negde Office 2003, nađi compability pack za 2007 i starije i add on za preslovljavanje iz latinicu u ćirilicu i ništa ti više ne treba :: :: Em je manje zahtevan, brže startuje i nećeš ni primetiti razliku između programa :: :: Koliko znam, za kucanje ti je bitno da je program jednostavan, brz i da možeš lako da iskucaš kada ti nešto treba :: :: Imao sam predmet u srednjoj školi koji je bio u vezi slepog kucanja i formatiranja teksta i mogu ti reći da ti 2007 apsolutno ne treba. Možeš čak i 2000 da uzmeš ali nisam siguran da li će raditi sa win 7. Za 2003 sam 100% siguran da hoće :: :: Kako Electronic Arts pravi igr :: :: http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkB :: ::
Tebi možda i treba ali da li zaista treba i njemu? Ne rade svi na istom radnom mestu i većina ljudi nikada i ne otvori većinu stvari a kamoli upotrebi neku funkciju u excellu.
Šta ako njemu samo treba word i power point a ostalo ne?
:: Ti si dečko, totalno neobavešten :: Funkcije za koje nisi ni čuo, jer ti ne trebaju ili ne možeš da ih dokučiš, ne postoje u starijim verzijama office-a. Tačno je da u word-u za blejače sve liči na šminku i da nailaze na malo prednosti. Ali, postoji i excell, postoji powerpoint, a oni su, u verziji ...
.. pa valjda ne bi bio isključiv da mu treba BAŠ 2007 i to samo zato što ne može 2010... nešto niže od toga ne radi posao. A isključiv je zato što mu znače razlike.
Budale računaju na sreću.
:: Čemu taj ton? Da te nisam uvredio možda :: :: Tebi možda i treba ali da li zaista treba i njemu? Ne rade svi na istom radnom mestu i većina ljudi nikada i ne otvori većinu stvari a kamoli upotrebi neku funkciju u excellu :: :: Šta ako njemu samo treba word i power point a ostalo ne :: :: Kako Electronic Arts pravi igr :: :: http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkB :: :: :: Ti si dečko, totalno neobavešten :: :: Funkcije za koje nisi ni čuo, jer ti ne trebaju ili ne možeš da ih dokučiš, ne postoje u starijim verzijama office-a. Tačno je da u word-u za blejače sve liči na šminku i da nailaze na malo prednosti. Ali, postoji i excell, postoji powerpoint, a oni su, u verziji ...
2007 sa SP3 radi perfektno. Ja na Macu imam 2010, isto sjajno radi, ali za windows 7 2007ica radi kao sat. 2003 je za stare masine, pod XPom i to tek onako, da odradi posao. A to, da li se startuje sekundu gore dole, ne znaci nikom nista.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.