Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Vista na cipsetovima z77 i z87
STRANA 1 OD 1
sosone Vista na cipsetovima z77 i z87 04.10.2013. 00:45 T54912

status: user
broj poruka: 17

Da li moze. prebacio bih hdd sa Vistom (radila na asusu p67) na novu plocu i procesor, pa me interesuje da li neko zna da li ce da radi. Nema podrske u drajverima na z77 i z87 za Vistu...ima za XP, 7,8....Ako je neko probao..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Vista na cipsetovima z77 i z87 04.10.2013. 09:33 #518141

broj poruka: 19078
Nije mi jasno kako ima za XP, a nema za vistu.. Ne mogu da ti garantujem, ali garantujem ti da sam instalirao XP sa svim drajverima u AHCI modu na Z77 maximus V gene, za Z87 sam video da nema po sajtovima proizvodjaca, ali video sam da postoje modifikovani intel drajveri od jednog coveka koji rade, e sad ko ce ti to garantovati, niko dok ne probas sam. Sto se mene tice ako bih morao vistu, ja bih radije sedmicu.. a najradije xp:)

::
:: Da li moze. prebacio bih hdd sa Vistom (radila na asusu p67) na novu plocu i procesor, pa me interesuje da li neko zna da li ce da radi. Nema podrske u drajverima na z77 i z87 za Vistu...ima za XP, 7,8....Ako je neko probao.
::
sosone @imarkovic 04.10.2013. 12:23 #518181

broj poruka: 17

Hvala, probacu.

drum ... 04.10.2013. 13:33 #518197

broj poruka: 1301

Meni crkne hard pre mesec dana i od druga uzmem njegov Hitachi 500gb sa dosta bad sector-a...
Kako pri sebi nisam imao ni jednu drugu instalaciju Win-a sem Viste 64 Ultimate-instaliram nju.Zvuk (Realtek) je radio ok i LAN,ali grafička (Intel HD) nije hteo da se instalira,tj., instalirao je driver,ali je radio kao da nije ni insaliran...
Račinar je bagovao,zaglupljivao se,trokirao...
Vista me je `poslužila` sam dan-dva dok nisam `kupio` Win 7 i skunuo Power Iso...
Sad sa Win 7 i istim tim bagovitim Hdd-om nemam nikakvih problema...
A da,ja imam GA B75,nemam `Z` chipset,mada mislim da nema tu velike razlike što se tiče razlike u chipset-u...

toto je piča,ja tam domov...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs