Lepo od njih sto su odlucili da to bude besplatan update... :) Jel pametno da se odmah radi update, ili da se saceka malo, da izadju nove verzije programa koje ce potpuno podrzavati novi OS X? ******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Mountain Lion 10.8.3
Pa nece valjda da ubace one nesrecne FXove…? `The Mac Pro arrives with a 3.7GHz quad-core Xeon CPU, with turbo boost speeds up to 3.9GHz.` … `while there’s also the option of a 3.5GHz, 6-core Intel Xeon E5 processor with Turbo Boost speeds up to 3.9GHz.`
Ili mozda trulu neVidiju? `In terms of graphics, the base model of the Mac Pro offers a two AMD FirePro D300 GPUs`… `In the more expensive Mac Pro, you’ll get dual AMD FirePro D500 GPUs with 3GB of VRAM each`
Ma da, sve ce da furaju tu tvoju nesrecnu kombinaciju na tom nesrecnom HPu… AMD+nVidia… Sacuvaj me boze nakaradne kombinacije.
Ja fanboj… Ja… CCCC… Sram te bilo, Mladicu.
EDIT: Moram da palim, evo upravo se skino apdejt. Sace ga instalise. Ako me nema ovi` dana, Kukicu ne pipaj nista :)
EDIT II: Apdejtovo i radi :)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: AMD i Intel će razbiti tu tvoju jabuku...plus kad ubace njihove grafike.. :: :: kakve sve teme ljudi neće kačiti...strašno.. :: support normalit :: ::
Radi i zaradi za MAc kad budes poceo da ga koristis sve ce ti biti jasno..... Kupis ga sad i 5 godina si miran ako ne i vise.... Mac pro iz 2008 sabija ....ubi boga u najjacem pc danasnjice.... a star je 5 godina... Optimizacija ,kvalitetne komponete.... sta vise pozeleti ....
Back to subject Svaka im cast sistem obecava a paleta novih proizvoda obecava takodje... Ipad Air jedva cekam da viidiimmm
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: AMD i Intel će razbiti tu tvoju jabuku...plus kad ubace njihove grafike.. :: :: kakve sve teme ljudi neće kačiti...strašno.. :: support normalit :: ::
I zaraduje, nego sve potrosi na zene, alkohol, hranu i da ne lajem vise... Umesto da se skrasi i postane domacin covek sa MACom, on od Apple ima samo iPod Touch 1G (ako i njega nije zagubio u nekom provodu) Bruka za jednog mladica. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Naravno da sam ga izgubio u provodu...dok sam ga imao užasno me je nerviralo što se vrlo često nije resetovao...mislim šta?
Plus ubacuju samo kvad corove eventualno siks, kakav fail!!!
Dejzane preozbiljno si me shvatio .).
Rano ležem al rano i odgovaram!
support normality
:: I zaraduje, nego sve potrosi na zene, alkohol, hranu i da ne lajem vise... Umesto da se skrasi i postane domacin covek sa MACom, on od Apple ima samo iPod Touch 1G (ako i njega nije zagubio u nekom provodu) Bruka za jednog mladica :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: ::
Je l` rade normalno svi programi posle update-a? Zanima me najvise LittleSnitch...
******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Mountain Lion 10.8.3
:: Pa nece valjda da ubace one nesrecne FXove… :: `The Mac Pro arrives with a 3.7GHz quad-core Xeon CPU, with turbo boost speeds up to 3.9GHz.` … `while there’s also the option of a 3.5GHz, 6-core Intel Xeon E5 processor with Turbo Boost speeds up to 3.9GHz. :: :: Ili mozda trulu neVidiju :: `In terms of graphics, the base model of the Mac Pro offers a two AMD FirePro D300 GPUs`… `In the more expensive Mac Pro, you’ll get dual AMD FirePro D500 GPUs with 3GB of VRAM each :: :: Ma da, sve ce da furaju tu tvoju nesrecnu kombinaciju na tom nesrecnom HPu… AMD+nVidia… Sacuvaj me boze nakaradne kombinacije :: :: Ja fanboj… Ja… CCCC… Sram te bilo, Mladicu :: :: EDIT: Moram da palim, evo upravo se skino apdejt. Sace ga instalise. Ako me nema ovi` dana, Kukicu ne pipaj nista : :: :: EDIT II: Apdejtovo i radi : :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: AMD i Intel će razbiti tu tvoju jabuku...plus kad ubace njihove grafike.. :: :: :: :: kakve sve teme ljudi neće kačiti...strašno.. :: :: support normalit :: :: :: ::
Ali ja sam na hackintoshu, i nedavno sam prešao na 10.8.5 (zbog Logic Pro X) i pao mi windows a da ga ni takao nisam, tako da neću skoro raditi update. Čekam samo da me isforsiraju onako kako to samo Apple ume. :)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.