Licno cuo sam za taj program ali ga nisam koristio nikada, ali skoro se pojavio neki novi program od iobit-a, koji ima slicnu ili istu funkciju, pa za sada koristim njega, apdejtuje sve zivo, cak mi nasao neke stare drivere za usb i realtek audio i njih osvezio, tako da ako ces vec da koristis tako neki program, preporucujem ti njega. http://www.iobit.com/driver-booster.php sto se drajvera za graficke tice, lakse ti je samo da pratis techpowerup ili guru3d vesti jer oni odmah izbacuju cim nesto izadje bilo amd ili nvidia
Intel i7 2600k @ 4.2 Ghz @1.30v + Titan Fenrir EVO ASRock Z68 Extreme 4 ASUS Radeon R9 280X DirectCU II TOP 8GB 1600MHz DDR3 HyperX Genesis XMP X2 Grey Series Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Samsung SpinPoint F3 1TB
E hvala ti. Al ovo za update graf. drivera to ne radi samo update i brisanje starihi iz registara nego samo koristi da ti javi kad su izasli novi drajveri, jel?
hmm nisam siguran, ali mislim da isto downloaduje i onda se pokrene catalyst manager ili nvidia installer kao po obicaju, a za registre ne znam :) to mozes i sam sa ccleanerom ili bilo cim drugim :)
Intel i7 2600k @ 4.2 Ghz @1.30v + Titan Fenrir EVO ASRock Z68 Extreme 4 ASUS Radeon R9 280X DirectCU II TOP 8GB 1600MHz DDR3 HyperX Genesis XMP X2 Grey Series Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Samsung SpinPoint F3 1TB
:: :: Momci da vas pitam jel neko cuo za ovaj program i valja li cemu :: :: Cini se lako za update graficke, samo ne znam koliko je na taj nacin pouzdano, al eto ako ima neko da mi kaze ko ga je probao..
Taj Smart Driver updater svaki iole pametan korisnik mora da ima na svom racunaru.
On je toliko neophodan, pa je pozeljno instalirati ga i pre samog Windows-a. Samo ga ubacis u BIOS, i on sve dalje odradi sam: digne sistem, instalira drajvere, igra omiljene video igre... i jos mnogo toga.
Sta kazu nezavisna istrazivanja: - 94% korisnika ne mora vise da razmislja dok gleda u monitor - 69% korisnika kaze da im racunar radi sad i do 8 puta duze. - 15% korisnika vise i ne koristi racunar, jer SDU sad radi sve sam.
Moj savet: Narucite odmah! Ako narucite u sledecih pola sata, uz `Smart Driver updater` dobijate potpuno besplatno i `Smart YouTube Counter Accelerator i `Smart FB Like Clicker`. Da, dobro ste culi... tri proizvoda po ceni jednog. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku, budite `smart`. Promocija traje dok ne isteknu zalihe softvera.
NI ja ne bih verovao da nisam procitao na jednom IT forumu post jedne bakice: Ja sam mog unuka sa ovim softverom spasila... a sad sam ga i ozenila!`
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.