Ne zatvaraju se kaio u osmici ostaju aktivne , ne vidim nacin kako mogu da se updejtuju. One koje sam povukao sam marketa se updejtuju,ali one koje sam sa winom dobio ne vidim nacin kako da ih updejtujem pokazujue mi npr da ima update za Weather ali ja to ne mogu da uradim kao u win-u 8.
Win 8 je najobicnija sminka i tester . Probni OS ciji je vek kratak. Pokusaj kopiranja IOS-a. Slatko sam ga deinstaliro i vratio se na W8 RTM. Ko nema sta da radi pametnije nek se zanosi sa ovim operativnim sistemom, koji ne donosi nista pametno. Ja sam ceo dan izgubio oko ovog os-a, na kraju sam instalirao w7 i konacno sam shvatio da sam dan izgubio u budalastini.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: Ne zatvaraju se kaio u osmici ostaju aktivne , ne vidim nacin kako mogu da se updejtuju. One koje sam povukao sam marketa se updejtuju,ali one koje sam sa winom dobio ne vidim nacin kako da ih updejtujem pokazujue mi npr da ima update za Weather ali ja to ne mogu da uradim kao u win-u 8 :: :: JEl sam ja nesto prevideo ovde?
Meni radi savršeno, stvar navike, i nema blage veze sa iOS-om, prvi put čujem takav komentar. Koje su sličnosti mobilnog OS-a i Windowsa?
Daleko bolje optimizovan OS od sedmice.
@Vuk125, Aplikacije se gase tako što se pomeri miš u gornji levi ugao i onda spusti na dole, zatim klasično sa desnim klikom ima opcija Close. __________________ Scourge of PCBerza
Klasican tablet OS, po meni ovo nije za desktop. Potpuno isto radi kao w7. Iskljuci aero i izbaci gadgete, pa proveri da li sam u pravu ili ne ? Po meni nije praktican i jednostavno nije za desktop. Ne dobijam apsolutno nista sa w8, samo gubim vreme i strpljenje.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: Meni radi savršeno, stvar navike, i nema blage veze sa iOS-om, prvi put čujem takav komentar. Koje su sličnosti mobilnog OS-a i Windowsa :: :: Daleko bolje optimizovan OS od sedmice :: :: @Vuk125, Aplikacije se gase tako što se pomeri miš u gornji levi ugao i onda spusti na dole, zatim klasično sa desnim klikom ima opcija Close :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Po čemu je tablet OS? Zbog običnog start menija u kome ne provodiš ni 1% dnevno?
Izvan start menija to je i dalje Windows, samo popravljen dosta u odnosu na sedmicu, ne razumem ljude kojima smeta Win8 kad niko nije u obavezi da koristi start meni, sve može kroz Search na Win+Q da se dobije instant, da li na kompu ili online što je veliki plus u odnosu na Win7. __________________ Scourge of PCBerza
Da tako je ali u task manageru aplikacija I dalje stroji kao aktivna, dok tamo ne kazem end task. Dok je na osmici zatvara onako kako si opisao, Dakle posle tog close u 8.1 on je idlaje aktivna. :: Meni radi savršeno, stvar navike, i nema blage veze sa iOS-om, prvi put čujem takav komentar. Koje su sličnosti mobilnog OS-a i Windowsa :: :: Daleko bolje optimizovan OS od sedmice :: :: @Vuk125, Aplikacije se gase tako što se pomeri miš u gornji levi ugao i onda spusti na dole, zatim klasično sa desnim klikom ima opcija Close :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
starni meni moze da se namesti, kao I gedgeti I kao I aero. Brzi je od win7.
:: Klasican tablet OS, po meni ovo nije za desktop :: Potpuno isto radi kao w7 :: Iskljuci aero i izbaci gadgete, pa proveri da li sam u pravu ili ne :: Po meni nije praktican i jednostavno nije za desktop :: Ne dobijam apsolutno nista sa w8, samo gubim vreme i strpljenje :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G :: :: :: Meni radi savršeno, stvar navike, i nema blage veze sa iOS-om, prvi put čujem takav komentar. Koje su sličnosti mobilnog OS-a i Windowsa :: :: :: :: Daleko bolje optimizovan OS od sedmice :: :: :: :: @Vuk125, Aplikacije se gase tako što se pomeri miš u gornji levi ugao i onda spusti na dole, zatim klasično sa desnim klikom ima opcija Close :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
Pa ja samga aktivirao pise da je aktiviran, sad nemam pojma. :: Si pomislio na aktivator :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Evo deaktivirao sam isto se desava. Nakon close metro aplikaccije se ne zatvore dok ih ne zatvorim task manager-u.
:: i ja sam imao nebuloznih problema kad sam aktivirao W8.1 aktivatorom :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Vuce, igraj se kad nemas pametnija posla. Samo cekam kad ces da se vratis na w7 :D
:: Pa I nije sam izmisljaju nove gluposti, sad trba da ides u task manager ako zelis stvarno da zatvoris aplikaciju totoalna glupost :: :: :: :: Super :: :: :: :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: :: :: :: ::
Ma imao sam 8.0 pro WMC i sve sam namestio, cackam mecku bez potrebe. Debil
:: Vuce, igraj se kad nemas pametnija posla. :: Samo cekam kad ces da se vratis na w7 : :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G :: :: :: Pa I nije sam izmisljaju nove gluposti, sad trba da ides u task manager ako zelis stvarno da zatvoris aplikaciju totoalna glupost :: :: :: :: :: :: :: Super :: :: :: :: :: :: :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ja iskreno ni ne koristim metro aplikacije, jedino što mi bleji u start meniju je Weather app live tile, čak ni ne ulazim u aplikaciju. Ostatak su samo kategorisani shortcuti. __________________ Scourge of PCBerza
Jel ima neko aplikaciju koja uspesno dodaje start itd u Win 8? Imam instaliranu vec neku koja preskace Metro I odmah ulazi na desktop medjutim posle nekog vremena Start bar je nestao sam od sebe a I dalje aplikacija preskace Metro (sto mi treba). Ako neko zna neki I koristi a da je pouzdan, nek javi. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Bobi4ever ja koristim ovaj (provereno dobar) http://bit.ly/1aQz1i0 Jedino sto ti treba je Dvd W7 butabilan ( sad zavisi sta koristis 32 ili 64 bit).Videces kad pokrenes program.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
:: Jel ima neko aplikaciju koja uspesno dodaje start itd u Win 8 :: Imam instaliranu vec neku koja preskace Metro I odmah ulazi na desktop medjutim posle nekog vremena Start bar je nestao sam od sebe a I dalje aplikacija preskace Metro (sto mi treba) :: Ako neko zna neki I koristi a da je pouzdan, nek javi :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: ::
Stardock Start8 ver1.3 je najnovija. Imas preactivate vrziju za narod na netu potrazi vrh je.
:: Bobi4ever ja koristim ovaj (provereno dobar) http://bit.ly/1aQz1i0 Jedino sto ti treba je Dvd W7 butabilan ( sad zavisi sta koristis 32 ili 64 bit).Videces kad pokrenes program :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: :: :: Jel ima neko aplikaciju koja uspesno dodaje start itd u Win 8 :: :: Imam instaliranu vec neku koja preskace Metro I odmah ulazi na desktop medjutim posle nekog vremena Start bar je nestao sam od sebe a I dalje aplikacija preskace Metro (sto mi treba) :: :: Ako neko zna neki I koristi a da je pouzdan, nek javi :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: ::
Instalirao sam ponovo win 8.1 pro WMC i aktivirao KMS-om ok je sada.
:: Ja iskreno ni ne koristim metro aplikacije, jedino što mi bleji u start meniju je Weather app live tile, čak ni ne ulazim u aplikaciju. Ostatak su samo kategorisani shortcuti :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Ja dok sam editovao ti si vec postovao. :-D Skapirao sam tek posle kad sam opet procitao komentare, pisem aa fona i posla pa sam na brzinu preleteo. Probam veceras pa javljam. Koristim Win 8 64bit. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: Treba mu da povuce sa diska start meni.Samo ubacis disk i next, next finish.Sve radis sa desktopa.Prosto skroz :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.