Pozdrav svima interesuje me vredili skidati update za win ? i pratece programe ? instalirao sam sistem pre 2 nedelje i bio mi update na off... Sad reko da vdiim sta se nudi kad ono 30 update sto za winn sto za ostale programe koji su uz winn tipa Microsoft net.. pa Microsoft Visual... znam da te stvari idu uz igre generalno ali zateko sam ih na spisku za update ... Zanima me jel poboljsava to gaming ili je cisto punjenje harda gomilom zakrpa zarad fore i fazona ? Hvala unapred
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Iskreno, nepotrebno, ali je lepo imati. Ali opet nepotrebno. Skidaj samo u slucaju da ti nesto zakoci komp tj nesto mu fali, sigurno odatle ce faliti, a dotle ne diraj.
Jedino sto me zeza je SC2 te radi koliko toliko normalno pa opet zabada....reko da probam ovo..
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: :: Iskreno, nepotrebno, ali je lepo imati. Ali opet nepotrebno. Skidaj samo u slucaju da ti nesto zakoci komp tj nesto mu fali, sigurno odatle ce faliti, a dotle ne diraj ::
Igra je radila na staroj mojoj masini kao sat... Medjutim masa ljudi ima problem sa igrom pogotovu u zadnjih mesec dva... FPS mi je nekad i na nuli.... Jebem li ga sta je.... a kad je normalno nepada ispod 35 kazem normalno desi se da poteram dve partije normalno a onda sledi karambol....
99% naslova teram vrhunski samo SC2 zajebava ... neke cak i Diablo zeza...
:: Što si kupio intel... Veruj mi.. :: support normalit :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320, Excelram12GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Nvidia 9800GT 512Mb, puno prašine. :: ::
Neces dobiti enhanced pleasure sto se gaminga tice u 99.9% slucajeva, ali mozes da dobijes neke zakrpe koje ce sistem uciniti stabilnijim i\ili bezbednijim. Ali opet te zakrpe ti mozda nikada nece biti bitne. Ali ima i bitnih ponekad - recimo 888111 za XP SP2.
Mislim da sada nema nekih update-ova koji razbijaju aktivaciju. Bar ja do sada nisam imao takvih problema. Nemoj da me drzis 100% za rec.
Re: malo me iznenadjuje da od tebe dolazi ovo pitanje
24.11.2013. 00:18
status: user broj poruka: 3730
Odradio sam update i cini mi se da igra bolje radi...
Na novoj masini problem je SC2 diablo na svu srecu radi ... dok kod drugih recimo radi SC2 a koci diablo...
:: Delovao si mnogo strucnije u nekim prepirkama :: :: Neces dobiti enhanced pleasure sto se gaminga tice u 99.9% slucajeva, ali mozes da dobijes neke zakrpe koje ce sistem uciniti stabilnijim i\ili bezbednijim. Ali opet te zakrpe ti mozda nikada nece biti bitne. Ali ima i bitnih ponekad - recimo 888111 za XP SP2 :: :: Mislim da sada nema nekih update-ova koji razbijaju aktivaciju. Bar ja do sada nisam imao takvih problema. Nemoj da me drzis 100% za rec :: :: Elem, na tebi je da li ces da update-ujes ili ne :: ::
Dosta manje koci brze se krece kroz meni i ne ucitava ko lud... sto se igre tice bilo je pada do 12 frame ali ga podigne na 33 pa na 44 i smiri se na 60 pa opet pada i onda 89 WTF... Kako god cekacu patch ne vredi .. u ostalom pogledaj... http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/10497399810
:: placebo efekat. A i da jeste - ako tebi deluje da bolje radi - to je najbitnije. Srecno igranje! : :: :: ::
Obično ga uradim odmah po instalaciji Wina. Pošto mi je prethodna instalacija radila oko godinu dana, apdejt sam uradio možda još jednom-dvaput za to vreme. Između ta dva navrata, apdejt sam držao isključenim. Nemaš neke konkretne potrebe, ali kad već imaš krek koji ti omogućuje da nesmetano radiš apdejt, odradiš ga s vremena na vreme i to je to.
Naravno da je potreban, osim sto krpi rupe u sistemu preko kojih ljudi mogu da upadnu u isti, ima i dodataka koji poboljsavaju kompatibilnost ili ubrzavaju sam windows.
Microsoft izbacuje novi update svake Srede, ako ima potrebe za njima.
E sad gledaj ovako, pojavio se npr. windows 7, neki procesori ( usustini hardver ) tad nisu postojali kad je on izasao, ti procesori imaju nove instrukcije i arhitekturu.Bez windows update goli windows nece iskoristiti pun potencial novih procesora, jer windows nezna za njih.
Prva zakrpa koja je izasla je za AMD-ove procesore FX serije, na zalost windows XP nije dobio tu zakrpu jer ga je Microstoft napustio.Neki SSD diskovi nece da rade kako treba, itd.
Performance update, jedno od korisnih update-a koji ubrzavaju rad sistema.
Jeste da drajveri upravljaju uredjajima ali ima nesto i u windowsu koji radi sa tim drajverima i programima.
E sad za svaki update imas link ka opisu tog update i sta on radi. Na primer:
HVala na odgovorima braco saborci :) Ali ja ne dobi konkretan odgovor da li ima veze sa performansama u igrama :) kako god instalirao sam jos neke nece da skodi :)
24.11.2013. 14:57
status: user broj poruka: 360
Da nije potreban, ne bi postojao. To ti je neko vec rekao. Sve ti je vec i jovanZ napisao, evo ti i citat ispod.
@jovanZ Mislis, nekako je sa lakocom znao da se svadja i govori svasta i bude pametan. A kad treba nesto najobicnije uraditi za sebe, onda slede ovakva pitanja ili kako sklopiti komponente u celinu.
:: Delovao si mnogo strucnije u nekim prepirkama :: :: Neces dobiti enhanced pleasure sto se gaminga tice u 99.9% slucajeva, ali mozes da dobijes neke zakrpe koje ce sistem uciniti stabilnijim i\ili bezbednijim. Ali opet te zakrpe ti mozda nikada nece biti bitne. Ali ima i bitnih ponekad - recimo 888111 za XP SP2 :: :: Mislim da sada nema nekih update-ova koji razbijaju aktivaciju. Bar ja do sada nisam imao takvih problema. Nemoj da me drzis 100% za rec :: :: Elem, na tebi je da li ces da update-ujes ili ne :: ::
Re: Re: malo me iznenadjuje da od tebe dolazi ovo pitanje
24.11.2013. 18:50
status: user broj poruka: 3730
kad nemas predstavu za odgovor nemoj da trosis tastaturu....
:: Da nije potreban, ne bi postojao. To ti je neko vec rekao. Sve ti je vec i jovanZ napisao, evo ti i citat ispod :: :: @jovan :: Mislis, nekako je sa lakocom znao da se svadja i govori svasta i bude pametan. A kad treba nesto najobicnije uraditi za sebe, onda slede ovakva pitanja ili kako sklopiti komponente u celinu :: :: :: Delovao si mnogo strucnije u nekim prepirkama :: :: :: :: Neces dobiti enhanced pleasure sto se gaminga tice u 99.9% slucajeva, ali mozes da dobijes neke zakrpe koje ce sistem uciniti stabilnijim i\ili bezbednijim. Ali opet te zakrpe ti mozda nikada nece biti bitne. Ali ima i bitnih ponekad - recimo 888111 za XP SP2 :: :: :: :: Mislim da sada nema nekih update-ova koji razbijaju aktivaciju. Bar ja do sada nisam imao takvih problema. Nemoj da me drzis 100% za rec :: :: :: :: Elem, na tebi je da li ces da update-ujes ili ne :: :: :: ::
Previse slava :D Sorry nije bila namera a i lose sam skontao :D kao sto ti rece
:: prvi deo mog posta je moj odgovor na pitanje => nece biti poboljsanja kod igara :: :: drugi deo je bio namenjen JovanuZ. :: :: ::
25.11.2013. 11:36
status: user broj poruka: 3278
Delovao je strucnije sve dok nije kupio intel .)
@Dejzan Naravno, treba skinuti update/zakrpe.
Kakve su ti temperature sa Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 ?
Ja instaliram win7 x64 SP1 I nikad nijedan update ne radim cak mu i zabranim skroz, nikad plav ekran nisam dobio niti je komp spor niti bilo kakav problem.
Ako treba neki net framowrk ili slican softver to sam rucno instaliram i cao.
Problem je do Blizarda ne do masine jer ostale igre masina kida procesor jedva da se nategne na 30 % za bilo koju igru... grafika maltretira igre brutalno..hladna ...necujna.. nema porblema sa driverima... i sto je najbitnije ulozeno dobijeno nema bolje... R 280 ima dosta bagova kako koja serija za drivere znam da su dobri ali ne svima... Na papiru je R9 280 bolji za 5 frame do 10 od 770 ali u praksi je totalno drugacije... Sto kaze Sky Heben sam igrac .)
:: Nece ti raditi bolje SC2 :: :: A kad se setim da je uzeo Intel zato sto `bolje` rade strategije. x :: Uzivaj Dejzi u rebrandu koji si toliko ispljuvao. :- :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.