Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Zamrzavanje slike na monitoru
STRANA 1 OD 1
shotra Zamrzavanje slike na monitoru 29.11.2013. 22:36 T55715

status: user
broj poruka: 432

E ljudi da vas pitam sto da radim. Desilo mi se od kad sam azurirao graficku GTS 450 na 331.82 da mi PC iz cista mira zamrzne sliku, prvi put se desilo da se ekran sam ugasi (sto je prirodno jer ga sat vremena nisam dirao) i ja misom napravim pokret ekran se ne pali, cackao po tastaturi bezveze (PC naravno svo vrijeme ukljuen) i odjednom se PC restartovao, to se desilo prije 2 dana.

Danas se desilo 2 puta da zamrzne ekran u toku rada, iz cista mira cekaj ne cekaj, nema promjene, hdd svjetluca, i morao sam oba puta na dugme restartovati. E sad da vas pitam, sto mi je cinjeti, da li neke stare drajvere da stavim (ne znam koji su mi prethodni bili, mislim 311 ali ne znam sto je bilo iza tacke) ili imate neki drugi predlog.

Da naglasim, prije slicnih problema nisam imao dok nisam azurirao graficku, pa ne vjerujem da je koincidencija.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
jaga ... 29.11.2013. 23:21 #528888

broj poruka: 618

driver je kriv ubi ga i vrati stari bice ok ako se ne secas koji probaj iz vise puta
lepa brena je lepa brena ali dvaput je dvaput

shotra Re 29.11.2013. 23:32 #528892

Prethodni sam imao 311.6 (nasao sam u registar da je taj bio), a on se sam na PC-u azurirao, a ne mogu ga nikako naci na internet, jedino CD sto mi je dosao uz graficku pa da taj stavim, mada je sigurno star. Prvi put uradim sam azuriranje i odmah neki matrak, a morao sam jer EA raspali trazi zbog NFS novije drajvere od 320.
Simon72 ... 29.11.2013. 23:34 #528893

broj poruka: 2799
Problem su drajveri.Posle drajvera 314.22 svi il bar vecina sa kartama gtx 460 i gtx 560 i njihovim varijantama imali su probleme sa zamrzavanjem.
Izašo je pre neki dan novi drajver koji ima ispravku za taj problem.Ja vec desetak dana imam taj fiks a 2 dana beta driver 331.93 i sve radi perfektno :)
http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/70736/en-us
http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/70737/en-us

shotra Re 29.11.2013. 23:49 #528900

Meni je gts 450. Posto mi je ovo bilo prvi put da azuriram, pa ne smeta da pitam, da li se ova Beta verzija instalira klasicno kao i svaka? I da li je trajna (posto je Beta), tj. ne moram da je mijenjam cim izadje nova verzija. Samo da mi ovo bude resenje, jer prvi put azurirah i rodi se problem.

Hvala .)
nidzakv Au Simone burazeru 29.11.2013. 23:54 #528902

broj poruka: 660
Hvala za ovo, imam identican problem sa gtx460, zamrzava se i pojavljuje se crn ekran na momente.. nadam se da ce ovi novi drajveri resiti problem..

FX6300 @ 4200mhz + 212 EVO PUSH&PULL
GA-990FXA-UD3 rev4.0
Kingston HyperX 4GB 1600mhz @1866mhz
Msi GTX460TFII
Creative Audigy SE
SS Sensei
SS Fnatic
NZXT M59
Seasonic X-Series 650KM3
LG E2442 24`
Dead silent pc...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs