Meni je takodje bio `kompromitovan` yahoo, nije sigurno hakovan jer je bio zasticen security question-om (sada mobilnim telefonom) i imao sam backup mail, samo sam ga resetovao pomocu jedne od ove 2 opcije.
:: drugu mi je uhakovan yahoo mail... Naravno on nema blage oko kompjutera pa mene moli da `uhvatim hakere` :: :: Da li se moze ikako vratiti nalog, reset sifre ne vredi jer je to jedini mail koji ima :: :: :: :: :: I7 2600 + TX3 + P67 C4 :: 16gb Ripler 1600 cl :: Asus 7970 DirectCU II TOP :: Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 :: Xonar D2 + Logitech Z550 :: Raven RV01 + Arkangel 850w :: LG 277L-BN :: :: MacBook Air 13.3
Nalog mu je otisao, jer da postoji bilo kakava sansa da se pass resetuje bez znanja tajnog pitanja ili bekap maila, onda bi svako mogao da mu resetuje sifru kad god zeli. Tj. nije otisao, podaci su verovatno tu, samo taj nalog vise nije njegovo vlasnistvo.
Sifra = vlasnistvo naloga...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: ok i sta se sad desava..jesu ti nalozi otisli u vetar ili ce srediti propuste koji su imali :: :: covek pise doktorsku disertaciju i naravno da nije opcija da pravi novi nalog niti je poenta u samom nalogu :: :: :: :: I7 2600 + TX3 + P67 C4 :: 16gb Ripler 1600 cl :: Asus 7970 DirectCU II TOP :: Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 :: Xonar D2 + Logitech Z550 :: Raven RV01 + Arkangel 850w :: LG 277L-BN :: :: MacBook Air 13. :: ::
Ako mu je bas bitno i pokaze licnu kartu na to ime, onda cu mu za 100e otkljucati nalog. Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
A sad da se vratim na temu, mom drugaru pre par godina hakovao neki lik iz amerike nalog, onako iz zajebancije, i koliko se secam nekako je stupio u kontakt sa njim preko jahua (poslao im je mislim skeniranu licnu i pasos) i posle visednevnog ubedjivanja vratio mu je lik nalog.
:: Ako mu je bas bitno i pokaze licnu kartu na to ime, onda cu mu za 100e otkljucati nalog :: Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni. :: ::
Nas Opi sve moze da uradi. Svaka cast. Bolje da sad platimo Opiju jeftinije i osiguramo nase majlove u buducnosti ako se nesto desi sa gmailom ili nekim drugim. Posle ce biti skuplje sigurno. Da li mozemo coveku da sredimo malo jeftinije, ako mu nije bas toliko bitan. Sto je manje bitan, manja cena.
:: Ako mu je bas bitno i pokaze licnu kartu na to ime, onda cu mu za 100e otkljucati nalog :: Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni. :: ::
Ne brini Dex, kad bude video kome vraca mail nece biti ni potrebe za tim.
operator posalji mi broj telefona ovde ili na mail
:: Dodjite oboje kod mene, stavi 100e na sto, operater odradi svoje. :: Dobijes nalog nazad on dobije pare, sve posteno :: :: Ne dobije nalog nazad on ne dobije pare :: + dobije batine za pokusaj prevare koju je pokusao online zbog 100e :: :: Moze :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.