Da li moze u njemu da se startuje nesto kao sto je bio npr. core temp gadget u win7? Nesto sto ce jednostavno moci da mi pise temperature,zauzece memorije,takt procesora... Ako ne moze na desktopu onda mozda i na start ekranu? Ne da otvaram aplikaciju nego da pise u pozadini...
sam si sebi odgovorio na pitanje Ja imam win 8.1 i koristim core temp vec dve godine (od win 7) Samo podesi u coretemp-u da ti stoje temperature u system tray-u i podesis rate u sekundama (defaut - 1000 ms) i to je to Ne treba ti CPU meter samo Core Temp
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Imao sam par losih iskustava sa desktop gadget programima na win 8 Toliko da krenu da baguju itd. doduse to je bilo prosle godine tako da sam 99% siguran da su to unapredili :D
offtopic: mogao sam da stavim i full rezoluciju ali rekoh ajde necu, sad vidim da sam se ipak sjebao :(
Ako neko zna, kako mogu da iskljucim onaj novi view (valjda se metro zove) u windows programima? Instalirao sam startisback, i spasava W8.1, ali i dalje mi otvara neke programe kao originalni W8. Npr kad otvorim pdf fajl, vidim samo njega. Ne mogu da ga smanjim, da citam paralelno dva fajla isl. Konkretno, jedno uputstvo mi je u pdf fajlu, i ne mogu istovremeno da ga citam i radim po uputstvu, vec da iscitam pa koliko zapamtim toliko odradim pa u krug. Nadam se da ste me skontali .)
Ja sam namestio da mi .pdf fajlove otvara Chrome, on vec ima u sebi plugin za pdf fajlove. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Athlon II x3 445/Gigabyte 770T-D3L/2x4GB DDR3-1600/Gainward 4850 512mb GS/Benq G2220HD+LG 42ld450
:: :: Ako neko zna, kako mogu da iskljucim onaj novi view (valjda se metro zove) u windows programima :: Instalirao sam startisback, i spasava W8.1, ali i dalje mi otvara neke programe kao originalni W8. :: Npr kad otvorim pdf fajl, vidim samo njega. Ne mogu da ga smanjim, da citam paralelno dva fajla isl. Konkretno, jedno uputstvo mi je u pdf fajlu, i ne mogu istovremeno da ga citam i radim po uputstvu, vec da iscitam pa koliko zapamtim toliko odradim pa u krug. Nadam se da ste me skontali . :: ::
Znam za to, a pdf sam dao samo kao primer. Dosta stvari mi otvara bas kao originalni w8, skydrive, bluetooth itd. Kako da eliminisem to i da mi otvara u klasicnom prozoru na desktop-u?
Ovi programi rade bas ono sto ti treba: http://retroui.com/ ili http://www.stardock.com/products/modernmix/ lekovi su potrebni za njih :) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Athlon II x3 445/Gigabyte 770T-D3L/2x4GB DDR3-1600/Gigabyte 7790 OC 2GB/Benq G2220HD+LG 42ld450
:: :: :: :: Znam za to, a pdf sam dao samo kao primer. Dosta stvari mi otvara bas kao originalni w8, skydrive, bluetooth itd. Kako da eliminisem to i da mi otvara u klasicnom prozoru na desktop-u?
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.