Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
windows xp
STRANA 1 OD 1
markoin windows xp 07.01.2014. 22:00 T56237

status: user
broj poruka: 272
Da li neko zna da mi kaze gde da skinem, treba mi windows xp koji je na disku stavi se u cd i podigne sistem bez instalacije , momentalno da mozes da sacuvas neka dokumenta ako imas jednu particiju. To sam video da imaju u prosloj firmi gde sam radio ali nisam uzeo taj cd. Da li moze neko da mi da link odakle da skinem moze i torent.
Unapred Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
duqp nadji na guglu 07.01.2014. 22:04 #535820

broj poruka: 3466
windows xp live skini img i narezi na cd
imarkovic Re: windows xp 07.01.2014. 22:08 #535823

broj poruka: 19081
HBCD v. 10.6: http://goo.gl/JAvWPe (copy na link pa paste, ne klikci na link)
Tu imas XP live.

:: Da li neko zna da mi kaze gde da skinem, treba mi windows xp koji je na disku stavi se u cd i podigne sistem bez instalacije , momentalno da mozes da sacuvas neka dokumenta ako imas jednu particiju. To sam video da imaju u prosloj firmi gde sam radio ali nisam uzeo taj cd. Da li moze neko da mi da link odakle da skinem moze i torent
:: Unapred Hval
::
tortojed Posao ce da ti radi bilo koji ``live OS`` koji podrzava i NTFS i ostale 08.01.2014. 00:51 #535857

broj poruka: 11016
formate. Jos je bolje ako je taj butabilni sistem smesten na flash disku (a ne na CD/DVD-u), jer u tom slucaju (ako ima dovoljno slobodnog prostora na flash-u), podatke mozes privremeno da prebacis na flash, pa da bezbedno ``ubijes`` nefunkcionalni XP na kompu...

imarkovic Re: Posao ce da ti radi bilo koji ``live OS`` koji podrzava i NTFS i ostale 08.01.2014. 10:01 #535884

broj poruka: 19081
Sad kad si pomenuo, setih se, hoce ponekad tako kada se ucita liveXP radi kopiranja podataka, strasno usporeno da radi, verovatno onda kada ne prepozna hw pravilno, onda volim da koristim alternativu live linuxa, toga nema.

:: formate. Jos je bolje ako je taj butabilni sistem smesten na flash disku (a ne na CD/DVD-u), jer u tom slucaju (ako ima dovoljno slobodnog prostora na flash-u), podatke mozes privremeno da prebacis na flash, pa da bezbedno ``ubijes`` nefunkcionalni XP na kompu..
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647728.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs