Prvo klikneš na dugme `Tokens Backup`, pa onda na dugme za aktivaciju. Ja sam moj Win 8.1 upgrade aktivirao sa tim, i do sada sve radi savršeno. Po isteku 180 dana, on automatski reaktivira, tako da je aktivacija permanentna.
KMSPico startuješ kao Administrator, a pre toga disejbluješ Windowsov antivirus `Windows Defender`. Meni je aktivacija pršla iz keca. Koristim `ind` ISO distribuciju. (navodno, to je `netaknuta original MS distribucija`, čak na DVD nisu ubacili ni aktivator).
Druga opcija ti je DAZ Windows Loader.
:: Stoji vec neko vreme na 5% jel tako treba ili odmah zavrsi?
@h4v0kk, win loader ne moze iskoristiti za W8, on je za W7 i ranije windows-e. Postoji resenje koje je provereno, elegantno i jednostavno, isto kao `loader`, za windows 8.1 i sve office-e. Ako te interesuje, pusti mail pa cu ti poslati.
:: Stoji vec neko vreme na 5% jel tako treba ili odmah zavrsi?
Hvala na ponudi, i thanks for caring, ali meni ne treba - meni je posao završio KMSPico. Ja uvek aktivacije pokrećem sa `Run as Administrator`, a pre toga disejblujem ona Windows sranja, ona upozorenja koja iskaču, i disejblujem Windows Defender i System Restore pre aktivacije.
:: @h4v0kk, win loader ne moze iskoristiti za W8, on je za W7 i ranije windows-e :: Postoji resenje koje je provereno, elegantno i jednostavno, isto kao `loader`, za windows 8.1 i sve office-e. Ako te interesuje, pusti mail pa cu ti poslati :: :: :: :: Stoji vec neko vreme na 5% jel tako treba ili odmah zavrsi?
sve zivo probao I taj kmspico I ostale shitove po netu....pa sam skinuo w8.1 all in one November 2013 preactivated iso....ima ga na kat.ph...I za sad evo vec 32 dana sljaka tako da probajte..
windows 7 mi je u proseku zauzimao barem 1gb rama u startu vise od 8.1,dakle kad upalim komp sa win 7 pro 64,2.3gb rama zauzimao,kad upalim 8.1 1.3gb rama., primetnije apsolutno sve radi bolje,odzivnije,bez trzavica,bez nekakvog kocenja,tacnije sve anomalije koje sam primetio na win 7 su nestale.
Programi,igre,svuda se oseti razlika, stutering je nestao, ma , zaista samo reci hvale za 8.1.
ASUS p7p55d-e & INTEL i5 750 @ 3.8ghz/LEADTEK GTX 580/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Asus Xonar STX,marantz pm550dc & Pilot RS 2.
eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski
:: O čemu ti trabunjaš sinak.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Sta ce vam uopste gay Win 8 i 8.1 :: :: Kao satro kod devojke, ovo ono... :- :: :: :: ::
Hoće li neko da mi objasni AKO ZNA, zašto se više ne mogu pisati klasični krekovi koji registruju WIN i Office OFF-LINE i to zauvek? Zašto mora on-line preko nekih fantomskih servera? Čemu služe ti `serveri` ko ih kontroliše, čiji su, ko od toga ima koristi da ih održava, ... zašto mora on-line? Nemoguće da su odjednom warez grupe postale nesposobne da krekuju Micros. proizovde, jer je microsoft izmislio neprobojnu zaštitu?!?!?!? Ljudi pokradoše silne bankomate, ali vindous 8 ne?!?!!?
ja kako sam skontao to je zbog kljuca, a informacije se upisuju u tim tokenima, a ima i neki servis koji ide uz windows 8 i 8.1 koji provera trajnost kljuca, pa ako istekne onda ti gasi windows, a to me dovodi do zakljucka da su negde ubacili neke kodove u nekom dll ili .sys fajlu bez kojih ne moze windows da radi korektno ako se promene, jer ako sam skapirao uopste ne moras online da budes da bi registrovao, nego su Micro$oft tako napravili da moraju aktivaciju da ti posalji preko interneta, ne moze samo sa kljucem obicnim da registrujes(ima kao 2 `kljuca`), sve se vrti oko para!!
@OCz ako ne uspes sa KMS(i kod mene nece) ukucaj `microsoft toolkit for windows 8.1 with proof` ili neku varijaciju tih reci i naci ce ti na youtube snimak sa dkazom da se registrovao windows, ali to traje valjda 6 meseci pa posle mora da se promeni kljuc ili tako nesto, meni radi :)
:: Hoće li neko da mi objasni AKO ZNA, zašto se više ne mogu pisati klasični krekovi koji registruju WIN i Office OFF-LINE i to zauvek? Zašto mora on-line preko nekih fantomskih servera? Čemu služe ti `serveri` ko ih kontroliše, čiji su, ko od toga ima koristi da ih održava, ... zašto mora on-line :: Nemoguće da su odjednom warez grupe postale nesposobne da krekuju Micros. proizovde, jer je microsoft izmislio neprobojnu zaštitu?!?!?! :: Ljudi pokradoše silne bankomate, ali vindous 8 ne?!?!!?
Da ne bih otvarao novu temu koristi cu postojecu, treba mi clean iso windows 8.1 postoji fora sa box downloaderom ali su dodali sve kljuceve u blacklist tako da je nemoguce prevariti i skinuti 8.1 iso pa ga metnuti na flash inace imam preinstalled windows 8 ali bih ipak da odradim clean bez asus bloatwarea. Jedino resenje je ako neko ima kljuc retail da zapocne download i uploaduje clean 8.1 iso, ako ne da li ima neko clean 8.1 iso koji cu naravno da aktiviram sa kljucem iz biosa kroz cmd prompt >D fala Xenitron
Skini ISO sa kickass torrents, stavi na flash i vozi? __________________ Scourge of PCBerza
:: Da ne bih otvarao novu temu koristi cu postojecu, treba mi clean iso windows 8.1 postoji fora sa box downloaderom ali su dodali sve kljuceve u blacklist tako da je nemoguce prevariti i skinuti 8.1 iso pa ga metnuti na flash inace imam preinstalled windows 8 ali bih ipak da odradim clean bez asus bloatwarea. Jedino resenje je ako neko ima kljuc retail da zapocne download i uploaduje clean 8.1 iso, ako ne da li ima neko clean 8.1 iso koji cu naravno da aktiviram sa kljucem iz biosa kroz cmd prompt >D fal :: Xenitro :: ::
ko sto rece daum...kat.ph ,novembar 2013 torrent ,gde su sve preaktivirane 8-ce,plus za svaki slucaj KMSspico aktivator i spreman si za sve....pozdrav.
Znači ti imaš legalan win koji ti je došao sa lapom ali hoćeš da uradiš fresh install?
Pročitaj ovo uputstvo kako da legalno skineš win 8.1 iso ,čak ni ne moraš sam da kasnije praviš flash instalaciju nego će program sve sam da odradi ako izabereš tu opciju.
:: Da ne bih otvarao novu temu koristi cu postojecu, treba mi clean iso windows 8.1 postoji fora sa box downloaderom ali su dodali sve kljuceve u blacklist tako da je nemoguce prevariti i skinuti 8.1 iso pa ga metnuti na flash inace imam preinstalled windows 8 ali bih ipak da odradim clean bez asus bloatwarea. Jedino resenje je ako neko ima kljuc retail da zapocne download i uploaduje clean 8.1 iso, ako ne da li ima neko clean 8.1 iso koji cu naravno da aktiviram sa kljucem iz biosa kroz cmd prompt >D fal :: Xenitro :: ::
Tek sad sam procitao poruke hvala svima ali sam vec probao legalno skidanje sa svim mogucim retail kljucevima sada su verovatno black listed i iybacuje check intenet connection glupi microsoft inace radilo je pre evo sajt sa svim mogucim kljucevima
http://windows8productkeylist.blogspot.com/ znaci sa microsoft sajta nece radi .) xbox downloader treba mi key od nekoga ko je kupio skoro zato sto po njima taj neko nije skidao 5000 puta windows i nema problem sa internet konekcijom tj. njihov black list jbg, moj lap ima sticker ali je preinstalled fabricki razlog clean intsalla je 30gb recovery particija i gomila koje kakvih gluposti. Em pazaris laptop i windows i na kraju sta treba opet da pazarim windows bolje onda microsoft da prodaje carape za jednokratnu upotrebu >D Xenitron
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.