Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: http://www.blic.rs/IT/446648/Besplatni-Windows-81-za-korisnike-sedmic :: :: Ja znam da su doziveli debakl ali ovo je kraj... :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W ::
Re: Re: Besplatni Windows 8.1 za korisnike `sedmice`
04.03.2014. 17:11
status: user broj poruka: 3730
Pukli su .. ne mogu vise da muzu lovu...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Kraj cega :: :: :: :: :: http://www.blic.rs/IT/446648/Besplatni-Windows-81-za-korisnike-sedmic :: :: :: :: Ja znam da su doziveli debakl ali ovo je kraj... :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: ::
Oni imaju toliko mnogo love, da mogu, ako im se prohte, godinu dana da ne prodaju ni jednu kopiju bilo kog windowsa i opet ce moci ne samo da kontrolisu PC trziste, vec i da ga ponovo usmeravaju u kome god hoce smeru... Ali to da sve `besplatno` moze biti i udica, da se neko peca, to da.... E sada, trebalo bi videti sta i kako predstavlja ta `udica`
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Nije ovo samo blic objavio ali ne bitno. Nije win 8 los win kao sto se prica, dobar je, samo je obicnim smrtnicima tesko da predju na nesto sto do sad nisu videli i nesto sto je nazovi komplikovano.
I meni je win 8 bio komplikovan prvih 15 min dok nisam skapirao sta je sta i gde se nalazi ono sto meni treba. Sad nakon godinu ipo dana pod win 8 okruzenjem, mogu reci da sam veoma zadovoljan.
Re: Re: Re: Besplatni Windows 8.1 za korisnike `sedmice`
04.03.2014. 17:34
status: user broj poruka: 19078
Sve se plasim da su pukli, kupili su skype, kupili su nokia, sklopili deal sa samsung-om, ko da je bitno, mogu da dele besplatno i windows 8 i naredni windows 9.
:: Pukli su .. ne mogu vise da muzu lovu.. :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: Kraj cega :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.blic.rs/IT/446648/Besplatni-Windows-81-za-korisnike-sedmic :: :: :: :: :: :: Ja znam da su doziveli debakl ali ovo je kraj... :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: :: LC power Archangle 850 W :: :: ::
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: http://www.blic.rs/IT/446648/Besplatni-Windows-81-za-korisnike-sedmic :: :: Ja znam da su doziveli debakl ali ovo je kraj... :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W ::
Re: Re: Re: Re: Besplatni Windows 8.1 za korisnike `sedmice`
04.03.2014. 19:34
Pa upravo je to KRAJ Mitrosofta... kupuj gde ce obrtati pare... Realno posao sa Nokiom je poslednji i realno najbolji potez... Skyp je danas tu sutra nije... Cim ga daju za dz znate kako je kvalitetan.... Kako god Windows 9 ili kako god stize u oktobru ... a zasto bas tako brzo ??? razmislite...
:: Sve se plasim da su pukli, kupili su skype, kupili su nokia, sklopili deal sa samsung-om, ko da je bitno, mogu da dele besplatno i windows 8 i naredni windows 9 :: :: :: :: Pukli su .. ne mogu vise da muzu lovu.. :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: Kraj cega :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.blic.rs/IT/446648/Besplatni-Windows-81-za-korisnike-sedmic :: :: :: :: :: :: :: :: Ja znam da su doziveli debakl ali ovo je kraj... :: :: :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Re: Besplatni Windows 8.1 za korisnike `sedmice`
04.03.2014. 19:42
Dejzane, tvoje teorije su zajebale najbolje ekonomiste, politicare, lobiste i na kraju starlete
:: Pa upravo je to KRAJ Mitrosofta... kupuj gde ce obrtati pare... :: Realno posao sa Nokiom je poslednji i realno najbolji potez.. :: Skyp je danas tu sutra nije... :: Cim ga daju za dz znate kako je kvalitetan... :: Kako god Windows 9 ili kako god stize u oktobru ... a zasto bas tako brzo ??? razmislite.. :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Besplatni Windows 8.1 za korisnike `sedmice`
04.03.2014. 19:46
Sto Apple nije uzeo Skype,Viber,Whatss app ?? Ja konstatujem cinjenicu i vest .. nisam je ja pisao a kamoli narucio ... Elem pitaj Direktora sto ne fura Lenovo lap top nego Apple :D
:: Dejzane, tvoje teorije su zajebale najbolje ekonomiste, politicare, lobiste i na kraju starlete :: :: :: :: Pa upravo je to KRAJ Mitrosofta... kupuj gde ce obrtati pare... :: :: Realno posao sa Nokiom je poslednji i realno najbolji potez.. :: :: Skyp je danas tu sutra nije... :: :: Cim ga daju za dz znate kako je kvalitetan... :: :: Kako god Windows 9 ili kako god stize u oktobru ... a zasto bas tako brzo ??? razmislite.. :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Besplatni Windows 8.1 za korisnike `sedmice`
04.03.2014. 20:49
status: user broj poruka: 4054
zbog autonomije baterje ga fura a i voli da je fensi jer se starlete pale na zagrizenu jabuku
sere malo mikrosoft, zajebao se sa 8com zestoko, mada jos uvek kod njih moze da se kupi dos 6.2 za 50$.
kad im pederi sklapaju izgled windozea, nije isto tach tablet i desktop
propasce kada meteor udari u zemlju.
:: Sto Apple nije uzeo Skype,Viber,Whatss app ?? Ja konstatujem cinjenicu i vest .. nisam je ja pisao a kamoli narucio .. :: Elem pitaj Direktora sto ne fura Lenovo lap top nego Apple :D :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: Dejzane, tvoje teorije su zajebale najbolje ekonomiste, politicare, lobiste i na kraju starlete :: :: :: :: :: :: :: Pa upravo je to KRAJ Mitrosofta... kupuj gde ce obrtati pare... :: :: :: Realno posao sa Nokiom je poslednji i realno najbolji potez.. :: :: :: Skyp je danas tu sutra nije... :: :: :: Cim ga daju za dz znate kako je kvalitetan... :: :: :: Kako god Windows 9 ili kako god stize u oktobru ... a zasto bas tako brzo ??? razmislite.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Skype su kupili kako bi zamenili Windows Live Messenger. Priznaces da je Skype uvek bio zastupljeniji kod korisnika nego WLM a ujedno za razgovor i kvalitetniji. Nisu ih kupili za mali novac, nemoj da se brines. Skype jeste besplatan ali je i ranije pre kupovine Microsofta imao stvari koje su se placale ako ih zelis. Isto to radi i Microsoft s tim sto su ubacili i reklame unutar Skype-a.
Blic je samo preneo vest, ne znam ni koliko tacno jer nisam ni citao to u Blicu vec na jednom stranom IT sajtu gde su rekli kako nude `ogoljeni` Windows 8.1 sa Bing-om potpuno besplatno korisnicima a sve to u svrsi sprovodjenja nekih istrazivanja od strane Microsofta. Znaci nije full 8.1 vec su ga malo osakatili i ponudili ga besplatno kako bi ostvarili to neko svoje istrazivanje. Daleko je Microsoft od kraja i propadanja. Skoro je bila prica i da su bili pregovori da kupe stadion Real Madrida samo da bi stadion nosio ime Microsoft i na taj nacin bi napravili reklamu sebi. Koliko je tacno to, ne znam, ali pricalo se po netu.
04.03.2014. 21:31
status: user broj poruka: 2929
Ja koristim 8.1 i veoma sam zadovoljan ne znam sta tebi smeta kod tog sistema kada radi perfektno.
:: Sto Apple nije uzeo Skype,Viber,Whatss app ?? Ja konstatujem cinjenicu i vest .. nisam je ja pisao a kamoli narucio .. :: Elem pitaj Direktora sto ne fura Lenovo lap top nego Apple :D :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: Dejzane, tvoje teorije su zajebale najbolje ekonomiste, politicare, lobiste i na kraju starlete :: :: :: :: :: :: :: Pa upravo je to KRAJ Mitrosofta... kupuj gde ce obrtati pare... :: :: :: Realno posao sa Nokiom je poslednji i realno najbolji potez.. :: :: :: Skyp je danas tu sutra nije... :: :: :: Cim ga daju za dz znate kako je kvalitetan... :: :: :: Kako god Windows 9 ili kako god stize u oktobru ... a zasto bas tako brzo ??? razmislite.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Besplatni Windows 8.1 za korisnike `sedmice`
04.03.2014. 21:36
Pitaj 90% ostatka korisnika racunara.....
:: Ja koristim 8.1 i veoma sam zadovoljan ne znam sta tebi smeta kod tog sistema kada radi perfektno :: :: :: :: Sto Apple nije uzeo Skype,Viber,Whatss app ?? Ja konstatujem cinjenicu i vest .. nisam je ja pisao a kamoli narucio .. :: :: Elem pitaj Direktora sto ne fura Lenovo lap top nego Apple :D :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: Dejzane, tvoje teorije su zajebale najbolje ekonomiste, politicare, lobiste i na kraju starlete :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pa upravo je to KRAJ Mitrosofta... kupuj gde ce obrtati pare... :: :: :: :: Realno posao sa Nokiom je poslednji i realno najbolji potez.. :: :: :: :: Skyp je danas tu sutra nije... :: :: :: :: Cim ga daju za dz znate kako je kvalitetan... :: :: :: :: Kako god Windows 9 ili kako god stize u oktobru ... a zasto bas tako brzo ??? razmislite.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Druze sve je to lepo ali besplatan OS od njih? Skype je delimicno proslost..(Viber,Whatss app) i mnogi drugi.... E sad naravno ljudi ga koriste i treba ali nema tu puno love veruj mi... Kako god 8.0 je bio Wista 8.1 je Wista GTI :D
:: Skype su kupili kako bi zamenili Windows Live Messenger. Priznaces da je Skype uvek bio zastupljeniji kod korisnika nego WLM a ujedno za razgovor i kvalitetniji :: Nisu ih kupili za mali novac, nemoj da se brines. Skype jeste besplatan ali je i ranije pre kupovine Microsofta imao stvari koje su se placale ako ih zelis. Isto to radi i Microsoft s tim sto su ubacili i reklame unutar Skype-a :: :: Blic je samo preneo vest, ne znam ni koliko tacno jer nisam ni citao to u Blicu vec na jednom stranom IT sajtu gde su rekli kako nude `ogoljeni` Windows 8.1 sa Bing-om potpuno besplatno korisnicima a sve to u svrsi sprovodjenja nekih istrazivanja od strane Microsofta :: Znaci nije full 8.1 vec su ga malo osakatili i ponudili ga besplatno kako bi ostvarili to neko svoje istrazivanje :: Daleko je Microsoft od kraja i propadanja. Skoro je bila prica i da su bili pregovori da kupe stadion Real Madrida samo da bi stadion nosio ime Microsoft i na taj nacin bi napravili reklamu sebi. Koliko je tacno to, ne znam, ali pricalo se po netu. :: ::
Revenue US$ 77.85 billion (2013) Operating income US$ 26.76 billion (2013) Net income US$ 21.86 billion (2013) Total assets US$ 142.43 billion (2013) Total equity US$ 78.94 billion (2013)
As of January 2014, Microsoft`s market capitalization stands at 4B, making it the 8th largest company in the world by market capitalization.
Inače, ovo senzacionalističko smeće od teksta primereno neznalici kalibra gejzana počinje sledećim rečima: `Kraj podrške za Windows 8.1 je najavljen za 8. april, a kompanija Microsoft se ozbiljno priprema za taj datum sa raznim akcijama i nadogradnjama.`
Koga bole uvo koliko oni zaradjuju? Oni su pukli sa 8 i to je kraj.... Balmer je ko je bio motor masinerije ih napustio... Telefoni su im ok ali nema dovoljno aplikacija.... Kako god njima je cilj zadnjih par godina da ubiju XP ... umesto da naprave odlican OS .... 8.0 je bio metak u slezinu ..8.1 direkt u aortu....
:: Microsoft :: :: Revenue US$ 77.85 billion (2013 :: Operating income US$ 26.76 billion (2013 :: Net income US$ 21.86 billion (2013 :: Total assets US$ 142.43 billion (2013 :: Total equity US$ 78.94 billion (2013 :: :: As of January 2014, Microsoft`s market capitalization stands at 4B, making it the 8th largest company in the world by market capitalization. :: :: Inače, ovo senzacionalističko smeće od teksta primereno neznalici kalibra gejzana počinje sledećim rečima :: `Kraj podrške za Windows 8.1 je najavljen za 8. april, a kompanija Microsoft se ozbiljno priprema za taj datum sa raznim akcijama i nadogradnjama. :: ::
:: Koga bole uvo koliko oni zaradjuju :: Oni su pukli sa 8 i to je kraj.... Balmer je ko je bio motor masinerije ih napustio... :: Telefoni su im ok ali nema dovoljno aplikacija.... :: Kako god njima je cilj zadnjih par godina da ubiju XP ... umesto da naprave odlican OS ... :: 8.0 je bio metak u slezinu ..8.1 direkt u aortu... :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: ::
04.03.2014. 22:54
Sad cu ti reci zasto, nema potrebe da ga pitam jer znam sta bi mi rekao, ne moram jer znam, zato sto mu je zinulo dupe da ima bolje nego njegovi poslovni partneri, usput, uz apple ima sa strane Lenovo laptop sa win7, jer kad zapne iOS, mora da pogura pomocu windows-a Apple mu sluzi samo za mail-ove i za surf, realno ni za sta drugo mu i ne treba, a kad mu zatreba, prvo izgugla onako ceo dan dok skonta kako se to radi
:: .. :: Elem pitaj Direktora sto ne fura Lenovo lap top nego Apple :D :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: ::
elel, najbolje da MS zove one careve iz EA i da sledeci win bude free2use sa mikrotransakcijama.
recimo, kopiranje fajlova kosta 1.99$, sa upgradeom za ctrl c i ctrl v i ctrl x podrsku za dodatnih .99$. Zatim podrska za custom wallove i avatare 2.99$. Zatim - surfovanje sa vise od tri taba 4.59$. Podrska za playliste u wmp 1.99$. Otkljucavanje task menadzera 5.99$. i tako dalje. naravno bilo koja kupovina ce ukloniti oglase koji ce biti pozicionirani tako da zauzmu pola ekrana u trajanju od 15 sekundi bez mogucnosti da se zatvore. Naravno, da moze da se pazari i premijum koji otkljucava sve ali da se service packovi placaju dodatno, simbolicnih 14.99$
Pa nista onda je za tebe resenje da predjes na iOS. I onako se MS raspada kao sto si rekao.
:: http://en.wikipedia.org/wiki/Apple_Inc :: :: Ovo je nocna mora za sve... :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: ::
:: Pa nista onda je za tebe resenje da predjes na iOS :: I onako se MS raspada kao sto si rekao :: :: :: :: :: http://en.wikipedia.org/wiki/Apple_Inc :: :: :: :: Ovo je nocna mora za sve... :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.