Desava se da Quick launch nestane posle restarta (jednog ili vise) jednostavno se izgubi i mora se podesiti sve ispocetka. Da li neko zna kako ovo da resim jer pocinje da ide na zivce?
Re: Quick launch win 8.1? ironicno ali zdravorazumski...
03.04.2014. 18:01
status: user broj poruka: 1121
vrati se na win7 **************** DELL INSPIRON 17R N7110
:: Desava se da Quick launch nestane posle restarta (jednog ili vise) jednostavno se izgubi i mora se podesiti sve ispocetka :: Da li neko zna kako ovo da resim jer pocinje da ide na zivce ::
Re: Re: Quick launch win 8.1? ironicno ali zdravorazumski...
04.04.2014. 00:18
status: user broj poruka: 4725
da si procitao malo po forumima znao bi da to nema veze sa win 7 ili win 8
@spasic pazi ovako, quick launch je i predvidjeno da ne postoji i da se ne koristi na win 7(ili win8). E sad kako sam citao, quick lunch je imao konflikt sa language bar pa hoce posle restarta da nestaje, e sad meni nekad nestane kad restartujem racunar a nekad ne, tako da probaj da ugasis language bar pa vidi onda, ako je zapravo ugasen language bar onda prosto tako funkcionise pa se gasi, pa moras svaki put da ga ubacis ponovo!
:: vrati se na win :: *************** :: DELL INSPIRON 17R N711 :: :: :: :: :: Desava se da Quick launch nestane posle restarta (jednog ili vise) jednostavno se izgubi i mora se podesiti sve ispocetka :: :: Da li neko zna kako ovo da resim jer pocinje da ide na zivce :: ::
Ja sam imao taj problem i resio sam, nasao sam na stranom sajtu objasnjenje za prepravku nekog fajla u registriju. Od tada se ne gubi .)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: Desava se da Quick launch nestane posle restarta (jednog ili vise) jednostavno se izgubi i mora se podesiti sve ispocetka :: Da li neko zna kako ovo da resim jer pocinje da ide na zivce ::
Re: Re: Re: Quick launch win 8.1? ironicno ali zdravorazumski...
04.04.2014. 12:22
status: user broj poruka: 1121
mozda sam priglup i ne ljubim 8-micu: al` nek` mi neko objasni u cemu je razlika quick lauch-a id pin to task-bar **************** DELL INSPIRON 17R N7110
:: da si procitao malo po forumima znao bi da to nema veze sa win 7 ili win :: :: @spasic pazi ovako, quick launch je i predvidjeno da ne postoji i da se ne koristi na win 7(ili win8) :: E sad kako sam citao, quick lunch je imao konflikt sa language bar pa hoce posle restarta da nestaje, e sad meni nekad nestane kad restartujem racunar a nekad ne, tako da probaj da ugasis language bar pa vidi onda, ako je zapravo ugasen language bar onda prosto tako funkcionise pa se gasi, pa moras svaki put da ga ubacis ponovo :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD10EARS 1T :: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: :: :: vrati se na win :: :: *************** :: :: DELL INSPIRON 17R N711 :: :: :: :: :: :: :: :: :: Desava se da Quick launch nestane posle restarta (jednog ili vise) jednostavno se izgubi i mora se podesiti sve ispocetka :: :: :: Da li neko zna kako ovo da resim jer pocinje da ide na zivce :: :: ::
U quick launch ima mali meni sa malim ikonicama i punim imenima programa, dok kad zakacis na taskbar vidis samo ikonice, u quick launch moze vise da stane i on je kao padajuci meni. Pogledaj moj link iz predhodnog posta bice ti jasnije.
čekao sam da neko ovo napiše, pa zar je jedan klik više razlog postavljanje quick launch-a ? W7 1-start. 2. programi i svi su tu u punom nazivu... da ne pominjemo istoriju otvaranja programa... mnogo se kopalja svugde, pa i ovde izlomilo za 7 vs 8, htedoh samo da kazem moj stav : w8 - mnogo babica - kilavo dete **************** DELL INSPIRON 17R N7110
:: :: :: :: U quick launch ima mali meni sa malim ikonicama i punim imenima programa, dok kad zakacis na taskbar vidis samo ikonice, u quick launch moze vise da stane i on je kao padajuci meni :: Pogledaj moj link iz predhodnog posta bice ti jasnije.
Vidi ja ne koristim quick launch, to je ostataka iz starih vremena, medjutim stare navike se tesko menjaju.Kad je neko naviko da mu nesto stoji na 1 mestu, tu mora da stoji stalno, cim se nesto promeni dolazi do haosa.
Druga stvar je sto smo mi neobrazovani, i onda dodje komsija ili drug ili kurs, naucis ko slon gde sta treba da se klikne i to je to, cim ikonica nestane dolazi do panike.Eh koliko sam takvih slucajeva imao i pozive da se to resi, a o engleskom jeziku i da ne pricam ako windows nije na srpskom ne zaju da ga koriste.
Ako pogledas najbolje resenje ima win 8.1, kad iz desktop moda kliknes na start dugme a namestis u taskbar>navigation> Show Apps view automaticlly when i go to Start, tad ti otvori sve aplicakije lepo sortirane, ili sam namestis kako ce da ih sortira, a ako to neces onda mozes sam da napravis koje ce aplikacije da ti pokazuje kad kliknes na start.
:: čekao sam da neko ovo napiše, pa zar je jedan klik više razlog postavljanje quick launch-a ? W7 1-start. 2. programi i svi su tu u punom nazivu... da ne pominjemo istoriju otvaranja programa... mnogo se kopalja svugde, pa i ovde izlomilo za 7 vs 8, htedoh samo da kazem moj stav : w8 - mnogo babica - kilavo det :: *************** :: DELL INSPIRON 17R N711 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: U quick launch ima mali meni sa malim ikonicama i punim imenima programa, dok kad zakacis na taskbar vidis samo ikonice, u quick launch moze vise da stane i on je kao padajuci meni :: :: Pogledaj moj link iz predhodnog posta bice ti jasnije.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.