Pozdrav dobri ljudi imam jedan problem vezan za moj komp?! Danas kada sam upalio komp prvo sam imao plavi ekran a onda sam ga restartovao pri resetovanju masine iskocilo mi je ono cuveno Start Windows normally sto sam izabrao smatrajuci sa je neka sitna greska.Kada se digo sistem on je jednostavno poceo da baguje u smislu nece da reaguje na desni klik i nece da pokrene odredjene aplikacije tipa skype i jos neke ,onda sledi mali prozor koji kaze sledece FATAL ERROR: OUT OF SYSTEM RESOURCES ???? Jel moze meni neko da kaze o cemu se ovde moze raditi ? Meni smrdi na windows ali se bojim da je zaravo nesto drugo jer on nema grafiku unutra radi na integrisanu sa ploce?! Mozda gresim ali ne razumem se dovoljno,hvala unapred na strucnim savetima.
Skini ovde http://www.resplendence.com/downloads program WhoCrashed 5.02 .Ides opcija analize, ponudi ti dan kad je crash-ovao kompijuter i procitas potrebne podatke.Ako kliknes na boldovani deo otvorice ti google pretragu sa tim problemom
:: Hm probacu da otvorim taj event viewer. :: :: :: ::
On Tue 12.8.2014 11:43:51 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump1214-15537-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x75BC0) Bugcheck code: 0xF4 (0x3, 0xFFFFFA8004DACB30, 0xFFFFFA8004DACE10, 0xFFFFF800033C4270) Error: CRITICAL_OBJECT_TERMINATION file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System Bug check description: This indicates that a process or thread crucial to system operation has unexpectedly exited or been terminated. This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem. This problem might be caused by a thermal issue. The crash took place in the Windows kernel. Possibly this problem is caused by another driver that cannot be identified at this time.
I JA SAM MILION POSTO SIGURAN DA JE CRKO HARD :))))))))))))))) SVE OSTALO JE NEBITNO :))))))))
:: Ma jok, sto bi on to rekao, to je potpuno nebitno :: :: Crko ti je hard :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: :: :: Prvo nam napiši specs: ploča, cpu, ram, gpu, psu... :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.