Re: Windows 10 (Windows X ili Windows one) od 1.10 moguc za preuzimanje u svrhu testiranja
30.09.2014. 22:11
status: user broj poruka: 3730
Pa oni mukice se tripuju da budu kao Apple :D
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
probaću win 10...ali dokle god nereše problem koji se zove `jebeno želim da ugasim win (običnom tastatura) bez da moram da koristim jebenog miša...i ne nemojte mi nuditi da napravim šortkat varijanta...za mene je win osam i verzija osam jedan bulja... support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.
EIDT: naravno mogu da rešim problem sa alt+f4...ali prosto želim da ne moram da pogasim sve programe tom komandom u tom trenutku da otvorene da bih došao do šat daun opcije...
:: probaću win 10...ali dokle god nereše problem koji se zove `jebeno želim da ugasim win (običnom tastatura) bez da moram da koristim jebenog miša...i ne nemojte mi nuditi da napravim šortkat varijanta...za mene je win osam i verzija osam jedan bulja.. :: support normalit :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine. :: :: EIDT: naravno mogu da rešim problem sa alt+f4...ali prosto želim da ne moram da pogasim sve programe tom komandom u tom trenutku da otvorene da bih došao do šat daun opcije...
Re: Re: Windows 10 (Windows X ili Windows one) od 1.10 moguc za preuzimanje u svrhu testiranja
01.10.2014. 08:34
status: user broj poruka: 2091
Pu, pu, pu daleko bilo, pomeri se s mesta. Apple je jedan jedini. Takav `biser` se radja jednom u 100 godina. Treba da je sto zastupljeniji, narocito u Srbiji. Billysoft je tu eto samo da se mavko ogreje, pored vatre i pokusa da dosegne `THE ELYSIAN FIELDS` :)
Elem, bice da su ga malo bolje organizovali u vizuelnom pogledu. Nesto sto je trebalo jos sa 8-micom usvojiti. Ceka se za under-the-hood review i benchmarks varijante. Valjda nisu bili lenji i vodjeni samo kozmetickim principima.
:: Pa oni mukice se tripuju da budu kao Apple :D :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: http://www.redmondpie.com/windows-10-announced-features-download-and-release-info-hands-on-video :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: :: with Retina displa :: :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: :: Turbo Boost up to 3.1GH :: :: 8GB 1600MHz memor :: :: 128GB flash storag :: :: Intel HD Graphics 4000
Ja kad pritisnem, ugasi mi se brauzer, ali pojavi se ipak kad sledeci put pritisnes
:: alt+f4? koliko znam i dalje radi u osmic :: :: Black Wolf :: :: :: probaću win 10...ali dokle god nereše problem koji se zove `jebeno želim da ugasim win (običnom tastatura) bez da moram da koristim jebenog miša...i ne nemojte mi nuditi da napravim šortkat varijanta...za mene je win osam i verzija osam jedan bulja.. :: :: support normalit :: :: :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine. :: :: :: :: EIDT: naravno mogu da rešim problem sa alt+f4...ali prosto želim da ne moram da pogasim sve programe tom komandom u tom trenutku da otvorene da bih došao do šat daun opcije...
:: Gasenje je najmanji problem. Sutnes ga nogom u power on taster na kucistu i ciaos :: :: Nego, hoce li ovaj win100 imati start menu :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
pogledaj link gore! Glupo je da komentarisemo nesto i da pitamo nesto a nismo ni pogledali. U samom linku imas kratak opis i par fotografija kako izlgeda trenutno zamisljen windows 10.
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
Jesi probao da stisneš dugme na kućištu koje inače preko 15 godina je podešeno da šalje u windowsu shut down commandu?
:: probaću win 10...ali dokle god nereše problem koji se zove `jebeno želim da ugasim win (običnom tastatura) bez da moram da koristim jebenog miša...i ne nemojte mi nuditi da napravim šortkat varijanta...za mene je win osam i verzija osam jedan bulja.. :: support normalit :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine. :: :: EIDT: naravno mogu da rešim problem sa alt+f4...ali prosto želim da ne moram da pogasim sve programe tom komandom u tom trenutku da otvorene da bih došao do šat daun opcije...
Ne nisam, to znam i sam čemu služi. Poenta je da kada izlazim iz kuće uradim dva klika na tastaturi i Ćao, a ne da se saginjem do kućišta... support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.
:: Jesi probao da stisneš dugme na kućištu koje inače preko 15 godina je podešeno da šalje u windowsu shut down commandu :: :: :: :: probaću win 10...ali dokle god nereše problem koji se zove `jebeno želim da ugasim win (običnom tastatura) bez da moram da koristim jebenog miša...i ne nemojte mi nuditi da napravim šortkat varijanta...za mene je win osam i verzija osam jedan bulja.. :: :: support normalit :: :: :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine. :: :: :: :: EIDT: naravno mogu da rešim problem sa alt+f4...ali prosto želim da ne moram da pogasim sve programe tom komandom u tom trenutku da otvorene da bih došao do šat daun opcije...
da ne upadnem u High Traphic vreme kad svi skidaju. Skidalo sa 10 Mbps i instalirao na VM u 8.1 i sve radi, manje zahtevan, 1GHz i 1 GB RAM-a, 16 GB disk, instalirano 12 GB na disku. U VM-u sam i ostavio samo ovaj minimalac i nije sporo uopšte, čak ni tako instaliran. Danas ide na ovojeni HDD pa ke da vidamo šta ke da bide. Za sad, do 15og aprila kada se čeka RTM bi trebalo da radi ova vrzija, očekuje se puno promena i dodataka preko WU. Već 2 od sinoć.
Javi mirise li na naslednika `Whistler`-a? Red bi bio da se napravi novi `Great Leap Forward`. A i jabucarima bi se usta trajno zatvorila i bale presusile :)...
Skinuo ,probao ,brz je , reseni su problemi sa drajverima koje sam imao sa Win8.1 , svidja mi se concept . Jedini problem je nekompatibilnost sa nekim programima koji ne rade kad se instaliraju ili nece ni da se instaliraju da bih ga koristio do neke finalne verzije ,ipak je ovo test r .
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Ne nisam, to znam i sam čemu služi. Poenta je da kada izlazim iz kuće uradim dva klika na tastaturi i Ćao, a ne da se saginjem do kućišta.. :: support normalit :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine. :: :: :: Jesi probao da stisneš dugme na kućištu koje inače preko 15 godina je podešeno da šalje u windowsu shut down commandu :: :: :: :: :: :: :: probaću win 10...ali dokle god nereše problem koji se zove `jebeno želim da ugasim win (običnom tastatura) bez da moram da koristim jebenog miša...i ne nemojte mi nuditi da napravim šortkat varijanta...za mene je win osam i verzija osam jedan bulja.. :: :: :: support normalit :: :: :: :: :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine. :: :: :: :: :: :: EIDT: naravno mogu da rešim problem sa alt+f4...ali prosto želim da ne moram da pogasim sve programe tom komandom u tom trenutku da otvorene da bih došao do šat daun opcije...
Nema njima spasa dok se ne vrate korenima (win 95) Ode MS u tri lepe od kad Balmer spakova kofere...
:: Ovi se pogubili nacisto :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.