Ovako, kada povezem usb kablom racunar i mobilni telefon, pojavi mi se na telefonu `aktiviranje USB memorije`` i kada pritisnem tu izadje mi u My Computeru `Removable Disk (F:)` medjutim, ta particija mi izlazi kao prazna, bez sadrzaja SD Kartice. Ne znam u cemu moze biti problem, drajveri mi funkcionisu u Device Manager-u.
dok sam kratko imao Blejd 3, da je morala na telefonu da se izabere naka opcija vezana za multimediju da bi mogla da se na kompu vidi memorijska kartica, tj. njen sadržaj.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
Nije telefon usb, moras preko njegovog softvera da prebacujes sa i na njega podatke, ne klasicno kao za usb. To sto ga vidi je drugo, ne znaci da samo obican dvoklik trebas da vidis sve kao na obicnom hdd-u. Tako isto radi i od moje Dunje telefon, neki LG.
Samo da iznesem svoje iskustvo - imam LG P700 i kad ga priključim na komp, pojavi mi se meni šta hoću da radim s njim, ja odaberem `Media sync MTP` i onda mi se u Win Exploreru pojavi `LG P700` `drajv` i kad kliknem na njega, mogu da biram Internal storage ili SD Card i onda kopiram normalno, pišem, brišem... Slika: http://www.dodaj.rs/f/1B/fw/1CeFsYHh/lgp700.jpg Ali, mora se imati instaliran drajver. Meni ga je sam Win 7 instaliro, tako da - no fuss... Znači, može kao flash drajv, nije obavezno preko njegovog softvera...
Ovo `Media sync MTP` je ono na šta sam mislio. Imanjak je sve lepo objasnio, tako da Marija ne bi trebalo da ima problema.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
imati odgovarajuci software zaodredjeni telefon se valjda podrazumeva :)
:: Ovo `Media sync MTP` je ono na šta sam mislio. Imanjak je sve lepo objasnio, tako da Marija ne bi trebalo da ima problema :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.