Riknuo mi je hard na laptopu, koji sam kupio sa preinstaliranim windows 7 home... E sada, zeleo bih da kupim novi hard, a da zadrzim tu licencu i da nastavim da koristim os koji sam dobio uz laptop... Da li postoji nacin za ovo, tipa da negde skinem neki iso koji ce odgovarati mojoj masini i koji cu moci da registrujem normalno? Pozz svima
dobijam: `Unsupported Product The product key you entered appears to be for software that was pre-installed on a device. Please contact the device manufacturer for software recovery options.`
Da li mogu da skinem bilo koji iso za ovu verziju win-a i da ga aktiviram mojim serialom?
Skini all in one neki sa torrenta, cistu instalaciju, odaberi verziju koja ti je na nalepnici, instaliraj, prilikom instalacije kazi da ces aktivirati kasnije, kada dobijes desktop, promeni serijski broj za onaj sa nalepnice i aktiviraj. Isto ti vazi i ako hoces da skines bas tu verziju .iso za koju imas licencu. Koja je verzija win7 u pitanju? Sta pise na nalepnici (napisi ovde, sve sem serijskog broja).
Hoce, ali ti ga nece prihvatiti ukoliko ga budes kucao u toku instalacije, vec moras kasnije uraditi Change product key i potom ce ga MS kroz aktivaciju registovati kao OEM.
:: Riknuo mi je hard na laptopu, koji sam kupio sa preinstaliranim windows 7 home... E sada, zeleo bih da kupim novi hard, a da zadrzim tu licencu i da nastavim da koristim os koji sam dobio uz laptop... Da li postoji nacin za ovo, tipa da negde skinem neki iso koji ce odgovarati mojoj masini i koji cu moci da registrujem normalno? Pozz svima
skoro sam radio jednu toshiba ko ludo i imao isti problem sa OA
03.04.2015. 19:10
status: user broj poruka: 1121
normalno, iz MS tehničke podrške, nisam dobio ništa pametno kao odgovor osim da nadjem proizvodjačku verziju OS-a. Kad sam već digao ruke i rešio da mu ubacim samo lekić , nakon što uradim sve MS update, probam još jednom i prodje mi registracija sa stikera. Koristio sam svoj originalni instalacioni disk 9 koji sam dobio uz dolepotpisanog DELL-a , koji nije kupljen od proizvodjača , već je mikrosoftov oem prostak. Probaj, meni je tako uspelo **************** DELL INSPIRON 17R N7110
nisam pročitao postove do kraja, ali moje iskustvo...
03.04.2015. 19:14
status: user broj poruka: 1121
nije hteo da mi aktivaviju ni sa change prod.key.... tek kad sam odradio ceo MS update, onda je proslo x17-03404-02 verzija **************** DELL INSPIRON 17R N7110
Proci ce ti sa tim. Ja nikada nisam imao problem sa All in one instalacijom sa MS sajta, samo sam prepravio .iso da mi otvori sve verzije. Uvek je aktivacija prolazila, samo odaberem odgovarajucu verziju W7. i kasnije, neposredno pre aktivacije, promenim Key. Ima i ovoga sto savatije kaze. Ako ne bude hteo, odadi mu prvo Windows update, ali ja mislim da ce to da ti sljaka sve iz keca.
:: Jos malo pa mi se skinula neka nedirnuta verzija w7 home premiuma sa torrenta... Javljam kako i sta :: :: @vmarc sto puta sam instalirao, ali su bile ili krekovane i preaktivirane verzije, ili legalne sa serijskim brojem... Zato me ovo zbunjuje.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.