Kad sam reinstalirao win podelio sam hard na 2 particije,ali mi je win napravio 3 particiju od 100mb sto je ok.Problem je u tome sto kad udjem u my computer vidim jednu particiju od 250gb i tu od 100mb a ne vidim trecu od ostalih 250gb...kako a je vratim?
Control panel/ Administrative tools/ Computer Management/ Storage/ Disk management desni klik na particiju i dodas Drive letter ako si vec napravio particiju. Ako nisi tj. ima unpartition space, onda isto kao sto sam opisao samo desni klik i `new simple volume` i kreiras particiju od unpartition prostora.
Tu od 100MB mozes da sakrijes sa programom MiniTool Partition Wizard. Dessni klik na particiju i hide.
Mozda moze i drugacije da se odradi, ali ja uvek preko MPW-a sakrijem tu od 100MB.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ne treba ti nikakav program. Tu od 100MB sakriješ tako što joj oduzmeš drive letter, ne mož bit jednostavnije. Uradi sve kako je gilopile napisao, samo umesto dodavanja slova idi na Change Drive Letter i klikni Remove da ukloniš slovo i potvrdi. Nakon toga particija je nevidljiva iz win-a.
:: :: Tu od 100MB mozes da sakrijes sa programom MiniTool Partition Wizard. Dessni klik na particiju i hide :: :: Mozda moze i drugacije da se odradi, ali ja uvek preko MPW-a sakrijem tu od 100MB ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.