Mene vise zanima koje su razlike po pitanju gamera? Dolazi DX12 to znamo, ono sto ne znam je da li samo graficke R9 300 i GTX900 podrzavaju DX12 ili jos neke? Da li igre trebaju da se prave sa idejom da radi u DX12 ili igre vec rade tako? Da li ima jos neka caka koja pomaze ili odmaze za igre?
Da li su ubacili opciju da se iskljuci Auto update ili jos uvek mora registar da se koriguje da bi se iskljucilo?
Sta u sustini ne valja?
PS: I koje verzije W10 postoje? Home, Pro, Enterprise ili samo jedna verzija?
:: ...jel neko uradio update na lecenu verziju Win7/8/8.1? Kakvi su utisci :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD FX-8350 B :: MSI 970A-G4 :: AMD R9 280 :: 4x 4GB DDR3 1.6GH :: 1x 120GB SS :: 1x 750GB SATA I :: 1x 3TB SATA II :: Corsair 750TX
Za AMD dx12 ce dobiti update od 300 seriji do HD 7000 serije mozda jos koja ispod Za nVidiu nisam siguran.. malo guglaj.. pa ne znam da li ce uspeti da vec gotove igrice prebace na dx12.. mozda budu neki update-ovi , ali ne verujem. Tako da ce morati praviti igre sa dx12.. a sto se tice cake za pomaganje.. svi core-ovi CPU-a ce u isto vreme raditi zajedno sa grafickom.. a ne jedan po jedan kao u dx11 i zato moze doci i do 60% boljih performansi..
:: :: Mene vise zanima koje su razlike po pitanju gamera? Dolazi DX12 to znamo, ono sto ne znam je da li samo graficke R9 300 i GTX900 podrzavaju DX12 ili jos neke? Da li igre trebaju da se prave sa idejom da radi u DX12 ili igre vec rade tako? Da li ima jos neka caka koja pomaze ili odmaze za igre :: :: Da li su ubacili opciju da se iskljuci Auto update ili jos uvek mora registar da se koriguje da bi se iskljucilo? :: :: Sta u sustini ne valja :: ::
a stare bolje da ne pečuju, jer većinu koje su izašle u poslednje vreme nisu uradili kako treba ni u DX11, jer će pečom za DX12 da ih oprave samo tako.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
Dobro, to je benc, treba i ovde da postoji tema u vezi ovoga.
I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk Asus Maximus VII hero Kingston Fury 2x4gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 250gb CM V700
:: :: posto je aktuelno, temu najbolje pratiti na benchu :: :: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?337728-Windows-10/page48 :: :: :: :: ...jel neko uradio update na lecenu verziju Win7/8/8.1? Kakvi su utisci :: :: :: :: Pozz.. :: :: :: :: __________________________ :: :: :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: :: :: AMD FX-8350 B :: :: MSI 970A-G4 :: :: AMD R9 280 :: :: 4x 4GB DDR3 1.6GH :: :: 1x 120GB SS :: :: 1x 750GB SATA I :: :: 1x 3TB SATA II :: :: Corsair 750TX
500 strana, muka svakoga hvata kada vidi to. Moze li neko da objasni o cemu se radi ukratko?
I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk Asus Maximus VII hero Kingston Fury 2x4gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 250gb CM V700
...svi pricaju o nekim fajlovima na kompu, pa meni je skinuo oko 6gb na C particiju i nazvao folder `$Windows.~BT` predpostavljam da je to ustvari butabilan iso ili sta vec raspakovan...
Prema ovome, treba samo pokrenuti install i to je to...
Jel ko nasao sta i kako u zavisnosti od cracka koji se koristi?
Pozz...
Pojavio se link na microsoftovom sajtu za download MediaCreationTool 32 or 64 Postoje dve opcije 1.Upgrade this PC now(pravi rezervu svih vasih fajlova i upgrad-uje se) 2.Create instalation media for another PC(skida bootabilni iso za CD or USB) E sada..kad se primeni opcija 2. tu ima ponudjen jezik,verzija win(home,home N,PRO i PRO N) i koju verziju trebate 32 or 64bit. Da li ce ako skinem PRO verziju ona biti free 12 meseci ili je to samo probna 30dana? Da napomenem da nema enterprise verzije sto me cudi?
Za enterprice ne treba da te cudi zato sto je to najskuplja verzija, pa MS nece lako da ga deli kao ostale. Uzmi Pro bez N, to je kompletnija. Verzija 64bita je ~3GB a 32+64bit je ~6GB.
Koliko ce da bude free to ne znam, sve u svemu lekici vec postoje na KAT i TPB. Ne brini se.
Application.: Windows 10 Pro FINAL (Build 10240) x64 (c) Microsoft Type........: OS Date........: 2015-July-19 Protection..: Key / KMS Crack.......: Serial / KMS-Aktivator Language(s).: EN-US Size........: 77 x 50 MB Web.........: https://www.microsoft.com
da li valja, nesam probao, ali stoji na leru pa kad se stvore uslovi valjalo bi poigrati se malo. Valjda je final varijanta... _____________________________ WAR IS PEACE FREEDOM IS SLAVERY IGNORANCE IS STRENGTH
ma ja svukoh obe jutros, ne igram se ja sa torrent pricama, rapidgator premium single fajlovi i vozi, full speed _____________________________ WAR IS PEACE FREEDOM IS SLAVERY IGNORANCE IS STRENGTH
Interesuje me da li ce i kod mene da odradi bez problema...
29.07.2015. 15:25
status: user broj poruka: 7779
Pomalo sam zbunjem celom ovom histerijom oko Win 10...
Konkretno vec dve godine za rad kod kuce koristim sikljucivo lenovo IdeaPAD Y500 koji je kupljen sa originalnim Win 8...
Od pocetka me je nervirao sam interfejs i brzina rada sto OS-a sto svega ostalog usled bangavog sistemskog HDD-a 5.4K, kupih mSATA SSD 256GB na koji nabacih narodni Win 7... Ne radim dual boot zato sto je Win 7 na mSATA koji je leagacy a klasicni hdd na kome je i dalje originalni OS mi je skladiste i samo povremeno butujem sa tog diska (jednom u par meseci)...
Zanima me sledece: Buduci da se Win KEY nalazi u samom bios-u da li ce cista instalacija Win 10 ocitati taj kljuc iz biosa... ILI ce morati da padne lecenje nekom `narodnom medEcinom`...
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
Re: Interesuje me da li ce i kod mene da odradi bez problema...
29.07.2015. 15:28
status: user broj poruka: 3106
Mislim da hoce i da bi time ti dobio onu godinu dana free. Ne garantujem ali cenim da hoce. Takodje taj kljuc moze da se resetuje koliko se ja secam dobro, te bi mogao narodnu verziju takodje.
:: Zanima me sledece :: Buduci da se Win KEY nalazi u samom bios-u da li ce cista instalacija Win 10 ocitati taj kljuc iz biosa... ILI ce morati da padne lecenje nekom `narodnom medEcinom`.. ::
:: znaci lol, ja upravo skidam betmena isto ahahahahahaha..
Taj rad - a pre instalacije, mora i Lords of the fallen da se predje, mrzi me da se petljam sa premestanjem sejvova. MAda, mozda je pametno sacekati i neki gaming benchmark. Nije mi bas zapelo da moram odmah :)
@Srdjanc - MS nije izbacio WMP nego Windows media center.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.