Imam nekoliko starih konfiguracija i na jednoj sam pokušao da instaliram win7 pro sp1. Međutim, po instaliranju os-a pokušao sam da ga apdejtujem ali javlja poruku o grešci. Da li možda neko zna u čemu je problem?
Не ради званичним путем, али овако ради. Очекујем следеће питање `најновији хром неће да ми ради..`. Имам решење, као и за остало јер користим вин7 још увек и не планирам да мењам у скорије време, немам потребе. План ми је да инсталирам на лаптопу линукс, лагано да видим како иде, не могу да пређем одједном тек тако пошто користим разне алате серверске итд. Игрице су на конзолама, тако да то није битно.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: Imam nekoliko starih konfiguracija i na jednoj sam pokušao da instaliram win7 pro sp1. Međutim, po instaliranju os-a pokušao sam da ga apdejtujem ali javlja poruku o grešci. Da li možda neko zna u čemu je problem ::
ако си скинуо ово са линка који сам ти дао, то иде поприлично брзо, са ссд диска заврши за 10-15мин., са НВМе за 5мин. Далеко брже одради него класично (док је радило)..
:: Pokrenuo sam update i dosta sporo ide. Koliko dugo to traje :: :: ::
е то нисам користио ни док је било актуелно, увек сам имао неки анти-вирус.. Вероватно не може да се ажурира.. Скини KIS 21 и активирај триал, после га само ресетуј. Немој само аваст и сличне глупости, боље да немаш ништа.
:: :: Instalirao sam update. Sada mi treba update za microsoft security esentials :: ::
Невероватно, много добар систем, штета што је после њега сваки следећи суноврат..
:: Uspeo je update microsoft security essentials. Proradio je i automatski update u win7. Čak je pronašao sam drajvere za lan , čipset i grafiku. :: ::
Ubacis Brave ili Operu i to je to. Inace generalno je isto pravilo za bilo sta. Ukucas na Google koja je zadnja podrzana verzija browsera na Win 7 i to je to. Samo skines od negde tu verziju.
Ryzen7 5700x 4,6Ghz Asus Tuf Gaming B450 Plus II G. Skill Aegis 32gb 3000mhz WD20PURZ 2TB WD1003FZEX 1TB Biostar SSD 480gb Kingston 1tb m2 PowerColor rx 6800 16gb FSP Hydro 700w Windows 10 Pro 64-bit
добро, није баш буквално ђубре, али спорији у односу на хромиум-базиране претраживаче (одабране), који из мог искуства боље/брже раде, немају гугл екосистем, лаганији су за меморију, не раде прикупљање података, па зато и раде брже. Ja koristim `Slimjet, Slimbrowser, Cent`. Са друге стране, претраживачи базирани на лисици ждеру меморију далеко више.
Nema to nigde :) imas onaj cuveni crack koji radi kao key generator ,koji se zove loader, posle toga restartujes racunar.I to je to . Kucaj na google `loader for win7 pro `
:: Da li neko zna kako se i gde kupuje key za win 7 pro :: :: ::
:: Nema to nigde :) imas onaj cuveni crack koji radi kao key generator ,koji se zove loader, posle toga restartujes racunar.I to je to :: Kucaj na google `loader for win7 pro :: :: :: :: Da li neko zna kako se i gde kupuje key za win 7 pro :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60489. Broj poslatih odgovora: 648411. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.