Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
`Problem`
STRANA 1 OD 1
zandarm `Problem` 25.12.2007. 15:14 T7186

status: user
broj poruka: 1454

Se sastoji iz sledeceg. Kad odem u control panel, add remove programs, pojavljuje mi se nekih 5 - 6 programa, pa ogroman prazan prostor i na kraju jos 15-ak mojih programa. Inace u tom praznom prostoru je i velika crna kocka, kada kliknem na nju, ceo taj prostor poplavi kao obicni programi, ali nemam nikakvu opciju. Prvi put vidim ovo. Zna li neko sta je u pitanju?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- Re 25.12.2007. 15:36 #37116

broj poruka: 3529
Poznati `bug` kod Xp-a, ne obaziri se na to, jednostavno pokusaj da ignorises, inace na gomili kompova kod kojih sam video, zanimljivo je da se uglavnom javljao prilikom instalacije cini mi se jedne od verzija Corel-a ili Autocad-a, nisam bas siguran, a moguce je i da je povezan sa autopatcher-om.
Savet, XP sp2(ako ga vec nemas), i poslednji update-ovi(patch-evi) za win.
Ono sto je najbitnije je to da uopste ne skodi normalnom radu win-a.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zandarm Re... 25.12.2007. 15:44 #37117

Primetio sam da ne smeta radu, ali sto nervira! Inace nemam pomenuta dva programa, autopatcher, a update-ove za win (imam sp2) ne skidam uopste. Ali hvala na javljanju.

Dragg ništa 25.12.2007. 16:01 #37118

broj poruka: 2270
kod mene izaziva ACAD 2002, novije verzije jok. Ne obazri se, ne smeta ništa. Nisam našao način da to rešim.
Pisko SOLUTION 25.12.2007. 16:47 #37123

broj poruka: 6671
E, prvi put čujem za ovo, valjda što se ne muvam sa CAD-om.
Probaj sa RegCleaner-om, on osim same deinstalacije, nudi i brisanje bzvznih stavki u add-remove prozoru. Ako su bezvezne. Možda ta verzija cad-a ima problema sa instalacijom svojih komponenti.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

llo 25.12.2007. 16:55 #37125

broj poruka: 146

::zanimljivo je da se uglavnom javljao prilikom instalacije cini mi se jedne od verzija Corel-a ili Autocad-

Tacno.

zandarm Re.. 25.12.2007. 17:25 #37126

Da li bi brisanje programa za koji sumnjam da je izazvao tu crnu kocku resilo problem?
Preporucite neki Registry cistac.

-ShonE- Re 25.12.2007. 22:13 #37151

broj poruka: 3529
Ovako: probaj sa programom Add/Remove Pro, nebitno koja verzija, ima ih dve valjda, obe dobro rade na xp-u, a proste su, i probaj s njim da vidis da li i on isto kao i win vidi taj prazan prostor i ako ga vidi ti ga preko njega samo ukloni(ima tu opciju brisanja samo iz liste), a ne uninstall, tako da bilo koji program da ti je to napravio ostace instaliran a taj vidljivi bug nestati i na taj nacin si resio problem. Nista te ne kosta, probaj, program je mali i imas ga na netu.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs