Danima pokusavam da kompresujem neki fajl (igricu) ,i ne uspevam... Recimo da sa 5.5 gb kompresujem na 4 gb. Pokusavam preko winrar i winzip programa i ne ide. POMOC.....
Kako misliš ne ide ? Ne uspevaš da 5.5 GB sabiješ na 4 GB. Pa možda jednostavno ne može toliko da se kompresuje. Treba da znaš da ne mogu sve vrste fajlova jednako da se komresuju. Ako je u pitanju neko rezanje da DVD jednostavno splituj i kraj.
Da li ti je ikad palo na pamet da je to sto skidas sa interneta u stvari vec kompresovani sadrzaj te da nakon instalacije on bude raspakovan na pravu velicinu.
Jasno je meni da tebe nervira sto ces morati da narezes dva DVD-a ali to je samo 20 dinara vise... ako te to bas toliko nervira narezi na drugi DVD jos nesto sem tih 250-300mb NFS Pro (to sam i ja uradio), ili iz toga sto si skinuo sa neta izbaci nepotrebno ako znas da nije neophodno za instalaciju igre.
I onako uzgred kad budes instalirao pomenutu igru ima da se silno razocara i sto pre da je obrises kad shvatis da to jednostavno nije to, i da ne proizvodi dovoljno adrenalina kao prethodni nastavci iz serijala NFS.
:: Nadji KGB Archiver na netu, kompresuje dvd u 70mb... Treba mu malo vise vremena da zapakuje i otpakuje, ali radi posao... :: :: :: A jednom je vozio 3 km u rikverc... Pa jel` znate vi koliko je 1 dvd? 70mb? `Ajte molim vas. Alexi od kompjuterske literature preporucujem Snezanu i 70mb patuljaka.
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.