Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Kaspersky Internet Security 7.0
STRANA 1 OD 1
kalimero9 Kaspersky Internet Security 7.0 19.02.2008. 01:28 T8259

status: user
broj poruka: 1
Pozdrav ljudi..Da li moze neko da mi pomogne i da mi pusti ser. number za Kaspersky Internet Security 7.0

Unapred zahvalan....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Valheru NISU TI OVO OGLASI xD 19.02.2008. 01:44 #44590

broj poruka: 750
Majstore nema toga na ovom forumu,jedino ako oces da kupis original CD KEY
a za to sluze oglasi

Kad Inspiracija Cuti,
Razum Se Brzo Zamara...

Roger Zelazny - Cronicles Of Amber
Nemo-Novi Sad

Equinoxe Re: 19.02.2008. 01:51 #44591

broj poruka: 12057

Pre bi instalirao sabi virus nego Kaspersky Internet Security 7.0, komp bi ti zahvalio.

Equinoxe .... 19.02.2008. 01:52 #44592

*sebi.

Eset NOD32 3.
markopvict Uh 19.02.2008. 02:05 #44595

broj poruka: 4515
KASPERSKI je SMARAC.
ae da ne kazem smece......zajebao sam se x puta s njim....
ESET NOD 32 dosta bolji i ne zauzima procesorsko vreme i memoriju kao Kasper....
...............................................................

Oslepecemo od kompjutera ! ! !

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zandarm Re... 19.02.2008. 02:15 #44596

broj poruka: 1454
Ma vi ste ludi, Kaspersky je zakon.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
`Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran.

Stripy Kasperski out 19.02.2008. 02:34 #44597

broj poruka: 4163
Nod 32 in

Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju

Kasperski Treba znati podesiti 19.02.2008. 02:43 #44598

broj poruka: 2

Naravmo da je zakon.Kada se nakupi dosta gamadi koje Nod propusti onda se cisti Kasperom.Koju tacno verziju imas KIS-a?

Stripy Re: Treba znati podesiti 19.02.2008. 02:53 #44599

A da malo obrazložiš ovu izjavu...

Kada se nakupi dosta gamadi koje Nod propusti onda se cisti Kasperom.
Equinoxe Re: 19.02.2008. 03:36 #44601

Ma džabe podešavanje, to je neviđeno đubre, 10 godina ne znaju da optimizuju kod. Šta dog mu staviš u exlude listu, on ipak skenira. Otvoriš start menu, on pegla i skenira sve adrese koje imaju veze sa linkom na koji uopšte nisi ni miša uperio.

Kod nas na poslu su instalirali neku verziju kojom administrator upravlja preko net-a, sve se mašine raspadaju. Ne možeš da ubediš ljude da to ne može, svi sistemiski (programski - TV) alati se upucavaju. Sve što vučemo preko mreže se raspada od sporosti. Kad ideš na mrežu i u network places-u si, on već pegla sve računare unaokolo. Nedaj bože da izađeš na internet, kaspersky warning-ovo, kaspersky warning-ono. Ma teraj se bre, đubre raspalo. update-uje se na satelitskom netu kao da imam 9600 modem. Kršina jedna raspalo-uništavačka !!!

Equinoxe Re: 19.02.2008. 03:41 #44602

A te fore, da nod propušta, to se kod mene niti na poslu nikad nije desilo. Imamo već 4 dogine sat. net (cca 230 kb/s), ništa živo nije prošlo kad se redovno update-uje, a ceo dan se piči download. A taj smrdljivi Kaspersky, samo briše i ne pita. `Ja mislim da je ovo virus` - ćao fajl! Ne može više ni sa R-Studiom da se povrati. A kad se tek zabode pa zvekne CPU na 100%, kao nešto e zauzet.....ma ne mogu više dakucam koliko me nervira.....

rasha44 Re: Re: 19.02.2008. 04:25 #44607

broj poruka: 1492
Bas si se napalio. Doduse, s pravom.
Ne da je djubre, nego smara do bola. Ja sam dugo koristio AVP - Antiviral Kit Pro v3x.
Vec kad su presli na verziju 4x i promenili sken masinu i interfejs, poceo sam da ludim.
Spor, skace na svaku sitnicu, koci masinu, ne mozes normalno da radis ako si stalno
On-line.

Brzo sam ga zamenio sa NOD32 i vec dugo nemam nikakve probleme, iako stalno nesto skidam i obilazim Warez sajtove. Virus, sta je to? To kod NOD-a ne prolazi.

NOD32 je prvi, bez ozbiljne konkurencije.

Nightbird

::
:: A te fore, da nod propušta, to se kod mene niti na poslu nikad nije desilo. Imamo već 4 dogine sat. net (cca 230 kb/s), ništa živo nije prošlo kad se redovno update-uje, a ceo dan se piči download. A taj smrdljivi Kaspersky, samo briše i ne pita. `Ja mislim da je ovo virus` - ćao fajl! Ne može više ni sa R-Studiom da se povrati. A kad se tek zabode pa zvekne CPU na 100%, kao nešto e zauzet.....ma ne mogu više dakucam koliko me nervira....
Stripy Rezime 19.02.2008. 04:31 #44609

Ispljuvali smo kasperski (sa razlogom), doktorirali smo da je NOD32 no1, ali nismo pomogli čoveku. Dakle imaš ga na https://www.crack.com

nvidia8800 ... 19.02.2008. 08:43 #44610

broj poruka: 168
Po ko zna koliko puta ista prica... Svi imaju iskustva i misljenja, neka su opravdana, neka nisu ali sta je, tu je. Moj savet ti je da kupis Kaspersky anti-virus, originalan, 2350 dinara, nije strasno. Iako, mozes i BitDefender Total Security 2008, na popustu ti je full licenca 2000. Perfektan je za ozbiljnija resenja, bar nama koji radimo sa mrezama. Razmisli ozbiljno o tome, nemoj traziti neke krekove jer ce ti samo biti na black listi, veoma brzo.

:: www :: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud nod 19.02.2008. 10:53 #44614

broj poruka: 3746
Ja imam nod 32 ver2.5. izvestan period nista nisam pokupiotj komp normalno radi. Jedino me muci sto on(nod) non stop cuti, ne oglasava se.
Sa druge strane moja devojka je sa nodom pokupila viruscinu na netu i morao je format da se radi. Jel ima neko ovu noviju verziju 3 da da na dwl bax recimo:)
a sta ti ja znam...

stoler ............ 19.02.2008. 11:41 #44617

broj poruka: 325
Nije NOD baš tako dobar...tj meni nije uopšte i istina je da propušta al svako ima svoja iskustva pa nek odluči sam!Pitanje je samo kako nekko zna da ne propušta ništa, kako to proveri? NOD-om zar ne? Pa niije to baš merilo složićete se ...
Treba spomenuti Avast ili BitDefender kao OK antivirus programe. Kasperski da smara samra, paranoičan je i samim tim mora da bude siguran što po mom mišljenju nije rešenje ! Ja sam da skeniram toliko puta fajlove ne bi mi prošao virus...

MACHINE Re: Re: 19.02.2008. 12:10 #44618

broj poruka: 5714
Lepo sroceno...ESS3 rulez

ESET firma pravi najbolja softverska bezbedonosna resenja. Trust me on that!

- R a v e n L o r d -

:: Pre bi instalirao sabi virus nego Kaspersky Internet Security 7.0, komp bi ti zahvalio
gman ESS3 rulez 19.02.2008. 13:40 #44626

broj poruka: 1111
totaly agreed

jones66 re 19.02.2008. 15:04 #44634

broj poruka: 100

Niko nije pomenuo ZONE ALARM with ANTIVIRUS !!! Ja ga koristim od 2003. godine, i od onda nisam imao problema !!!

A skidam bogami sa torrent sajtova dosta !!

Pre toga sam imao Kaspera, pa sam isp..šio, formatirao, i stavio ZA.

Kolega mi je imao NOD-a, pokupio nešto, i prešao na ZA. I svi su zadovoljni...

Toplo bih ga preporučio !!!

NastyB A čemu toliko pljuvanje?? 19.02.2008. 16:08 #44642

broj poruka: 729
Nedavno sam, čitajući Machine-ove postove rešio da probam ESS 3.xxx. I nije loš, ali me malo smaralo jurenje onih servera, te problemi sa patch-om, te ovo, ono, pa sam rešio ponovo da se vratim na Kaspersky Internet Security 7, jer tih problema koje pominjete nisam imao nikad. I KIS mi je našao tri virusa, koja ESS nije ni registrovao.
I zaista ne shvatam zašto KIS nazivate smaračem ili smećem, kad je program odličan. Ja ne kažem da je ESS ili NOD loš, čak ga u firmi koristim, ali zaista ne vidim nikakvu razliku, jer KIS 7 odlično radi i obavlja posao dobro, kao i NOD 32 kada ga lepo podesiš. Samo mislim da ovo pljuvanje nije u redu. To što neko nije znao da podesi nešto ne znači da je program đubre...

ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers.
American Grafitti

MACHINE Ne vidim u cemu je problem??? 19.02.2008. 16:40 #44646

broj poruka: 5714
Za ESS3 od decembra prosle godine imam jedan jedini server u listi na verziji Bussiness 3.0621.0 koji gotovo uvek radi, mozda ne radi jedan dan u mesecu. Prosto je kao pasulj i to SVUDA sljaka. Kakvi crni patchevi, jurenje SN i UN (a i to nije strasno). Bitna stavka je dobra rekonfiguracija AVa, zato uz EsetSmartSecurity imam skriptu (xml) u kojoj je i ovaj server pa samo importujes u advanced modu i to je to. Niakakvih problema a koristi ih 50-ak mojih poznanika. Nikada nisam imao problema. KIS ima nesto mocniji engine i neke stavke koje NOD32 slabije podrzava a podrzace. Ali sveukupno gledano je bolji. Kaspersky nije smece, naprotiv, ali zato ZoneAlarm svakako jeste!

Dakle, bez zabluda: za ESS3 postoji potpuno funkcionalan `third server` za azuriranje baze ali koji se koristi na ne-eavla verziji, treba imati licenciranu home ili office varijantu kojih ima na rapidshareu a ne koristi evaluacine pa jos i crackovane...

- R a v e n L o r d -

markopvict taj kasper 19.02.2008. 17:15 #44654

broj poruka: 4515
Kad god sam ga instalirao imao sam virus... cak i na particiji gde je sveze instaliran xp.... i onda je on toliko glup pa brise i sam restartuje komp .... i tako mi 2x obrise winlogon ... i ja ga Isp*im za podatke sa C paticije..... morao sam da se smaram sa nosnjem Hdd-a. Pocinjem da sumnjam da taj program kad instaliras sam ubaci neke viruse i onda ih nadje.... Pomisli covek .... ujeeeeee al je Efikasan.
Moje sub. misljenje je da je losiji.
POzz
...............................................................

Oslepecemo od kompjutera ! ! !

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 19.02.2008. 17:35 #44658

Slažem se za zone alarm antivirus + firewall, njemu ne možeš ništa da objaniš, upucaš mu u rules ra propusti recimo 192.168.135.67 i on kao apply, i svaki put, tamo ili ovamo, `Warning adress 192.168.135.67 is not secure...ser, ser, kenj...` ma teraj se

ALi Kaspersky antivirus, pa to je neviđeno. NJega izgleda kad instaliraš, startuje se pre BIOS-a i skenira ROM i PCI magistralu. Ubija sve što ima digitalni signal!!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs