Nisam to radio sto godina. Bas si me zaintrigirao i evo rezultata. ISO fajl od 680 MB je splitovao u 473 fajla od 1.44 MB (velicina diskete) za 32 sekunde. Onda je njih kombinovao u ISO za 20 sekundi.
Bez Total Commandera ne bih umeo da radim sa kompjuterom. Obavezno ga nosim sa sobom, uz jos neke programe, na USB Flash drajvu.
U Commanderu, u gornjem meniju, pod Files imas opcije Split files i Combine files. Ako to cesto radis, mozes da ubacis u Toolbar ikone za jedno i drugo. Poslednje verzija Total Commandera je 7.02a.
Pozz.
P.S @bax2003 Prestani da se javljas u isto vreme kad i ja:)))
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Ma kakav Total Commander, bolje da otvoriš 27.800 explorer prozora, pa crtl+c, pa ctrl+v, alt+tab.....pritisak....
Najjača opcija u TC-u, što se tiče kopiranja i premeštanja (copy, move) su komande F5-F2 (queue) i F6-F2 (queue). Koliko puta mi se desilo da krenem nešto od 4 GB da kopiram, al sam zato zaboravio, onaj fajl od 25 Gb i 2 Gb, i sad treba da čekaš da se onaj od 4 prvo iskopira.... bla bla....zato lepo u TC pa queue.....fantastično genijalno... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......
Jeste off topic al moram da pomenem. Jel se secate Norton commandera? E to je osnova, iz njega je nastao windows comander pa posle promenio ime u total commander. Davno to bejase. Sto kaze Rasha ne bih mogao da radim bez commandera
Je... te koliko nebuloznih odgovora na prosto pitanje...
15.04.2008. 09:09
status: user broj poruka: 7779
Nemojte se ljutiti ali ja sam prenerazen !!! Prosto ne mogu da verujem koliko triper kombinacija za splitovanje fajlova, kad postoji besplatno, jednsotavno i nadasve jeb.tacno resenje koje se zove
HJ Split
U isto vreme program sluzi i za sastavljanje podeljenih fajlova i to ti je to.
Uostalom zar niste videli na raznim sajtovima warez-bb nakon linkova za skidanje `join with HJ split`.
Nisam probao HJ spliter... ali ti sigurno nisi probao ni jedan drugi.....kad ne znas da su i ostali takodje free,mali, jednostavni, i rade sve sto i taj tvoj! Pozz ___________________________________
Prvo i osnovno `nije moj` tj nisam ga ja pisao nego ga samo koristim. Total Commander je tata mata za vecinu stvari ali nije za `DZ`. Isto to radi i WinRAR ali ni on nije za DZ.
HJ Split je krajnje prost za upotrebu i to mu je to, a potpuno je za `DZ`.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Nisam probao HJ spliter... ali ti sigurno nisi probao ni jedan drugi.....kad ne znas da su i ostali takodje free,mali, jednostavni, i rade sve sto i taj tvoj :: Poz :: __________________________________ :: :: Eagle 8500GT = zlo :: :: ::
Štajaznam... kad mi je to trebalo u pravom obliku, onda sam koristio FileSplitter. Ne znam kakav je HJ Spliter, verovatno bar isti, ali, filespliter je imao prednost da nakon što razdeli fajl u ono što želiš i onoliko koliko želiš, napravi i batch fajl na čiji dvoklik se sve ponovo spoji, tako da onaj koji dobije takvu parčad ovisi o tom malom tekstualnom batch fajlu ali ne mora da ima i filesplitter niti bilo šta drugo - samo dvaput klikne i to je to, veoma prosto... nazoveš batch file npr. KLIKNI_DVAPUT_BRZO (a ostalo ne diraj) i imaš rešenje for dummies bez mnogo mozganja... inače, zip ili rar odrađuju posao kao i commander... ali, mora ga biti na svim mogućim i nemogućim mestima gde to treba, a, ko` za inat, to su baš mesta na kojima sve normalno fali... - inače ne bi trebala nikakva intervencija...
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647730. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.