Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Sta sad?
STRANA 1 OD 1
ralebrale Sta sad? 03.12.2010. 18:47 T31463

status: user
broj poruka: 678

Pokusao sam da napravim butabilni flash sa win 7 na istom,ali se komp u jednom momentu zaledio,pojavio se plavi ekran i....Vratio sam ga pomocu instalacionog diska ,ali mi se pojavila samo sistemska particija! Kuku i lele...Elem,nema mi diska D ni E,a na pokusaju formata,operativni sistem konstatuje samo jednu particiju u velicini celog harda.300 GB.Sta ciniti,mogu li se particije (prepune podataka) vratiti na pocetno stanje i kako? Hvala.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic re 03.12.2010. 19:02 #268599

broj poruka: 9006
Startuj recimo sa hirensa acronis partition manager pa vidi šta stvarno ima od particija na tim hardovima, ako particija stvarno nema prečešljaj hardove omiljenim partition recovery programom pa vidi šta će da nađe.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

ralebrale ... 03.12.2010. 23:45 #268677

broj poruka: 678

Hvala....
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647714.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs