PC Berza Forum : Ver. 2.35
f2tality ratio master 07.12.2010. 10:26 T31565 status: user broj poruka: 179 da li neko zna kako da ukljucim i podesim ratio master. to sam pre koristio al sam zaboravio,a treba mi da popravim ratio na nekim ruskim trakerima :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
f2tality rm 07.12.2010. 11:57 #269862 status: user broj poruka: 179 ok to. ali ja ne mogu ni da ga pokrenem. ispise mi application error i ono klik ok to terminate application :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bstaletic @servicepc 07.12.2010. 12:02 #269865 status: user broj poruka: 1889 Ja sam ga koristio za partis.si i nisu me banovali. Dodushe koristio samga samo par sati, ali opet, ne popih ban. Znachi umereno korishcenje mozhda prodje bez kazne. Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Re: rm 07.12.2010. 12:09 #269869 status: user broj poruka: 4163 Imaš na Ju tjubu koliko hoćeš tutorijala, samo otkucaj u pretraživaču ratio master i gledaj. @bstaletic imao si srećuČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE :: :: :: :: ok to. ali ja ne mogu ni da ga pokrenem. ispise mi application error i ono klik ok to terminate application :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dautovic ... 07.12.2010. 12:13 #269872 status: user broj poruka: 2856 Postoji mnogo bolji program od ratiomastera... Svi smo mi kretali sa ratiomasterom pa evoluirali :) Ja sam na svakom trakeru na kom imam acc ili power ili eilte user :D Program koji ces zeleti posle ratiomastera je greedytorrent :D EDIT: s njim je brze i lakse, ali treba ga znati koristiti... :: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Broj postavljenih tema: 60423 . Broj poslatih odgovora: 647714 . Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni
- samo za čitanje
- zaključano
- nema novih poruka
- ima novih poruka
- ima novih tema