Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
E-mail konvertor - čitač
STRANA 1 OD 1
Pisko E-mail konvertor - čitač 14.12.2010. 20:57 T31790

status: user
broj poruka: 6670
Nešto sam očigledno propustio, ili zaboravio, ili ne postoji:
treba mi, na kraju raznih kerefeka i započetih i propalih ideja o čuvanju, arhiviranju i korišćenju e-mail klijenata, neki DOBAR program koji je u stanju da importuje arhivske fajlove outlook express-a, outlook-a i adresare oba programa plus windowsa, sve u originalnom + arhiviranom obliku.
Dakle, da izvuče sve poruke, sve adrese, (podešavanja ko ih y), i da ih prebaci najbolje u neki normalan html ili doc-oliki oblik ili nešto drugo... pdf, šta god. Ima li tako nešto?

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alrad 14.12.2010. 21:05 #272443

broj poruka: 4868
http://www.emailconvert.com/ ?

Pisko Evo lenčuga proverava 14.12.2010. 21:12 #272449

Nisi ti to probao a? Ma imao sam i ja mogućnost da bauljam po net-u preko googleta, trebao mi je neko ko je to već prošao, da se učim na tuđim greškama. No, kako nemam šta drugo, probaću i ovo... thx.

Pisko To je kanda 14.12.2010. 21:26 #272457

Ali ga nema u mojim prodavnicama.
Jeste li primetili da u ovo vreme skoro i da nema pitanja i odgovora?
Zato što je u ovo vreme Šeherezada ili neka druga turska serija, i svinje sa farmu.
Sramota. Sam moram da se mučim za ono što me zanima....

vladarko Re: To je kanda 14.12.2010. 21:29 #272458

broj poruka: 4228
I sad ti pomaži drugima kad prođu serije!

Pozdrav!

Vlada

:: Ali ga nema u mojim prodavnicama.
:: Jeste li primetili da u ovo vreme skoro i da nema pitanja i odgovora
:: Zato što je u ovo vreme Šeherezada ili neka druga turska serija, i svinje sa farmu
:: Sramota. Sam moram da se mučim za ono što me zanima...
::
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Pisko Jeste 14.12.2010. 21:36 #272462

Em` serije, em` mi deca izedoše sve kokice, sunce li im banditsko! Samo mučki pasu iz potaje, sve im cakle oči u mraku dok vrše unos hranjivih materija.

Stvarno nema linka... zayebata neka firmica, kad je niko nije naširoko razvalio? Vidim, nude i korporativne verzije softvera, tj grupnjak licence. To MORA da procuri. Kad ja tamo a ono sam u nju upadnem.

jovancic Probajte ... 14.12.2010. 21:45 #272474

broj poruka: 226
...EZeMailBuckup. Moje potrebe je zadovoljio.

Pozdrav,

Pisko Re: Probajte ... 14.12.2010. 22:11 #272489

Promašaj kolega, taj program samo automatizuje izradu backupa na svim email i broser klijentima koje imaš, ali ja to već radim iz samog programa za e-mail.
Meni treba (kavurma i čvarci) program koji bez outlook-a i outlook expressa, iz backup arhiva i sami pst fajlova, izvuče u čitljiv oblik sve e-mailove i adrese

:: ...EZeMailBuckup. Moje potrebe je zadovoljio
:: Pozdrav
jovancic Žao mi je ... 15.12.2010. 03:59 #272638

broj poruka: 226
... verovatno nisam shvatio vašu potrebu.

Pozdrav,

imarkovic Re: E-mail konvertor - čitač 15.12.2010. 04:21 #272639

broj poruka: 19082
pisko, ne budi lenj, najsigurnije ti je rucno da to odradis, kako kazu pipli iz Microsofta, ja bi im verovao: http://support.microsoft.com/kb/270670

:: Nešto sam očigledno propustio, ili zaboravio, ili ne postoji
:: treba mi, na kraju raznih kerefeka i započetih i propalih ideja o čuvanju, arhiviranju i korišćenju e-mail klijenata, neki DOBAR program koji je u stanju da importuje arhivske fajlove outlook express-a, outlook-a i adresare oba programa plus windowsa, sve u originalnom + arhiviranom obliku
:: Dakle, da izvuče sve poruke, sve adrese, (podešavanja ko ih y), i da ih prebaci najbolje u neki normalan html ili doc-oliki oblik ili nešto drugo... pdf, šta god. Ima li tako nešto
Pisko Lenj sam a i... 15.12.2010. 21:25 #272896

... desetak ili više godina e-maila su ogroman posao. Problem mi je (pravi) što nemam inkrementalne back-up-ove, već, haotične. Iz ovih i onih vremena, zbog ovog ili onog razloga. Odnosno, ima duplikata (kod nekog reinstala, uvezao bih prethodno bekapovan mail, pa onda u neko vreme to bekapovao) tj. ima mnogo duplikata. A bogami, i oštećenih i zastarelih bekap fajlova.... no, što je tu je. Onaj kvarni sa početka, izgleda radi ali nema ga u prodavnici.

imarkovic Re: Lenj sam a i... 15.12.2010. 22:29 #272966

broj poruka: 19082
nek ti je Bog u pomoci, trebace ti

:: ... desetak ili više godina e-maila su ogroman posao. Problem mi je (pravi) što nemam inkrementalne back-up-ove, već, haotične. Iz ovih i onih vremena, zbog ovog ili onog razloga. Odnosno, ima duplikata (kod nekog reinstala, uvezao bih prethodno bekapovan mail, pa onda u neko vreme to bekapovao) tj. ima mnogo duplikata. A bogami, i oštećenih i zastarelih bekap fajlova.... no, što je tu je. Onaj kvarni sa početka, izgleda radi ali nema ga u prodavnici
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647714.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs