Pomoc u vezi narezivanja DVD filma za kucni bioskop
STRANA 1 OD 1
bojanjov
Pomoc u vezi narezivanja DVD filma za kucni bioskop
04.01.2011. 22:05
T32381
status: user broj poruka: 207
Ljudi mozda sam glup ali nikada nisam probao da narezem dvd film. Imam na kompu avatar koji sam skinuo ranije u brrip m4v formatu. Njega ne mogu narezati na dvd, pa sam ga pomocu `convert x to dvd 3` programa hteo konvertovati u dvd format. Medjutim on ga je konvertovao u .vob format koji isto tako ne mogu narezati(napravio neke chaptere, audio, video itd.)
Koji mi program treba i u koji format bih ga trebao konvertovati da bi ga mogao narezati na DVD a kasnije i gledati na tv-u?
je i napravio foldere audio ts koji je prazan i video ts u kojem su ikone gde pise video ts i vto 01,02 itd i kad stanem misem na ikono pise gomplayer.vob. Nemogu ga narezati ni sa nero ni sa ashampoo
Odgovarajucu verziju Nera,mozda ti novonastali DVD prelazi potreban kapacitet.Dodaj sebi DVD Decrypter i DVD Shrink.Oni ti mogu u mnogome pomoci u tome sto hoces.DVD Shrink moze DVD9 da `shrink-uje` na DVD5,pri cemu neces ni primetiti razlike.Takodje moze da te oslobodi nezeljenog sadrzaja DVD-a,reklame,najave...I jedan i drugi se oslanjaju na Nero,rezanje nece biti problem.
Kako i kojim programom da ubacim prevod u dvd film a da ga pri tome sinhronizujem ili iskoristim tajminge vec postojecih prevoda?
I jos jedno pitanje, da li neki program omogucava ubacivanje sadrzaja (videa, slika, zvukova), zamenu chaptera i promenu menija na vec postojecem dvd-u?
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647714. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.