znaci uspeo sam nekako da povratim podatke, svih 350gb su fizicki tu, ali ima jedan problem. Npr. slika je tu, prisutna je ali se ne moze otvoriti jer kako kaze photo viewer `nije u podraznom formatu`, vecinu filmova i klipova takodje ne mogu da otvorim, a tu su. Ma sve mi se cini da cu morati da se pomirim da je vecina podataka otisla u out:(
Pa vidi u kom formatu ti je slika sačuvana. Može da se desi da je .jpg rinejmovan u .jpp. Probaj da rinejmuješ ručno fajl u extenziju za koju znaš da se ranije nalazio pa probaj ponovo.
:: bas to sam i uradio:( jbg druze, 350gb podataka za vracanje, a samo dve slobodne particije, jedna od 400gb (ta koja je formatirana) i druga od 60gb, morao sam direktno na ovu od 40 @servispc sad pogledah, u jpg su..... :: :: :: Jedino ako si ponovo unosio podatke na particiju koju si skenirao,pa ti sada brlja fajlove...a da probas Recover My Files i on nije los...
pronasao sam jedan folder koji se zove RAW files, tu je program smestio podatke i odatle mogu da ih otvorim, uglavnom su to slike i klipovi.......odatle rade, a iz foldera gde su inace smesteni ne rade, cudno, mada ovo mni je prvi put da se bavim time, tako da.....
koliko me pamcenje sluzi ..na NTFS particiji je moguce bez problema vratiti podatke ALI JE NEMOGUCE VRATITI STRUKTURU DIREKTORIJUMA .. sto prevedeno znaci da dobijes sve fajlove u jednom folderu pa ih posle razvrstavaj ...
Sta si tacno uradio sa hardom, i kako ti ga windows prijavljuje (da li uopste ima particiju, ili je raw)? Preko koje si opcije u easeus-u si vracao podatke?
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647742. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.