Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Firefox Bookmarks
STRANA 1 OD 1
mkukic Firefox Bookmarks 13.01.2011. 15:04 T32652

status: user
broj poruka: 2591
Koristim FireFox 3.6.13 i hteo bih da predjem na FireFox 4 Beta 8 ali nikako ne mogu da nadjem kako da exportujem ili sta vec bookmarkove, jer ih imam mnogo, da ih samo unesem posle kad instaliram novu verziju.
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 13.01.2011. 15:06 #282620

broj poruka: 12805
Imaš bookmark manager u opcijama...

Ideš na bookmarks, pa na organize bookmarks. Tu imaš export opciju...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1A

mkukic ... 13.01.2011. 15:11 #282622

Koliko sam puta precesljao ceo meni i nisam video tu opciju... Svasta... Valjda sam se snasao... Hvala!
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

maxima Re... 13.01.2011. 15:11 #282624

broj poruka: 346

Imas opciju kod deinstalacije starije verzije da li da sve deinstaliras ili da ostavis podesavanja i bookmarks.To ti je najjednostavnije.Kad pokrenes novu verziju dobijas bookmarks (stari).
Pozdrav

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mkukic ... 13.01.2011. 15:19 #282628

Uspeo sam! Al` je brza! Podseca me po brzini na Chrome! Svaka cast!

Jebivetar Mozbackup 13.01.2011. 15:54 #282635

broj poruka: 2386
Mozbackup je program za backup svih podeshavanja firefoxa. Posle reinstalacije sistema se samo uradi restore istim programom.
e, drz` da ti ga nabijem!

ZgY Postoji.... 13.01.2011. 16:19 #282641

broj poruka: 195
Add-on za Firefox koji se zove XMark...
Napravish acc i potom se tvoj Bookmarks- i kopraju na njihov server...Pri reinstalaciji Firefoxsa (bilo koja verzija) stavi prvo XMark...Loguj se i kopletan Bookmars sa celim sadrzajem se vraca na 1..2...::))...Koristm vec par godina..

Ete..U zdravlje...

ovaj zid stoji krivo, poput krivog zida

tortojed Nemojte da imate bas preterano mnogo pouzdanja u razne `addons`. 13.01.2011. 20:39 #282708

broj poruka: 11012
Na primer, taj XMark. To znaci da neko na svom kompjuteru drzi bitan deo vasih licnih podataka: sta, koga i koliko cesto `posecujete`, za sta se interesujete, sta kupujete-prodajete, sa kime ste u kontaktu, paswords etc...
Zar nije i jednostavnije i bezbednije da ono najbitnije (bookmarks) `izvezete` u obliku .html fajl pa nakon re-instalacije `uvezete`... Ostale stvari je lako podesiti rucno (15-ak minuta vremena)...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647714.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs