Pre par dana sam instalirao Malwarebytes, adaware i unhackme da bi skenirao malo sistem zbog kojekakve gamadi. Do tada nisam imao nikakvih problema, ali nakon instalacije i skeniranja ovih programa ne mogu da startujem nijedan desktop gadget. Odnosno oni se startuju ali kao prazni prozorcici koe samo mogu da pomeram po desktopu ili da ugasim, tj nemaju nikakvu funkciju. Pokusao sam u regeditu da resim prema nekim savetima ali se nista nije promenilo. Imam i Eset SS 4 koji funkcionise i ne verujem da su neki virusi. Sta mislite? Pozdrav.
You need to delete your settings in your users app section.
For example if your user name is `Jon` then go to C:\Users\Jon\AppData\Local\Microsoft\
*********************************************************** Naravno tu gde pise Jon treba da bude tvoje ime ili usera pod kojim radiš. ***********************************************************
Then delete the folder called `Windows Sidebar`
This will delete your users gadget settings so when you go to use a gadget it will reset the folder and settings.
trazim po googlu ali nisam uspeo da resim, kao sto sam i napisao. nasao sam neke savete za resavanje preko regedita ali ne uspeva.
Tebi Equinoxe hvala do neba ako ovo uspe, a ostali koji pisu postove samo da bi ih imali sto vise, a ne mogu nikome da pomognu takodje sve do neba.
Kad god neko trazi pomoc, u svakoj temi ima bar po 2-3 ona koja ne postuju nista sem TRAZI na GUGLU. Shvatio sam poruku jednom, ali svaki fuckin` put ista prica, e to ne mogu da verujem.
Pun mi je .... takvih postova i komentara, brate ako sam pitao za pomoc, nisam ubio, ako mozes pomozi, a ako ne mozes sevaj.
De de nisam mislio da vredjam samo mi je post bio simpatican, nemo da se ljutis na prvu. Bre malo opustanja nije na odmet inace bi forum izgledao kao CPU samo binarne brojke i linkovi daj malo zivosti.
:: nsam ni ja mogao da ne odgovorim :: :: trazim po googlu ali nisam uspeo da resim, kao sto sam i napisao. nasao sam neke savete za resavanje preko regedita ali ne uspeva :: :: Tebi Equinoxe hvala do neba ako ovo uspe, a ostali koji pisu postove samo da bi ih imali sto vise, a ne mogu nikome da pomognu takodje sve do neba :: :: Kad god neko trazi pomoc, u svakoj temi ima bar po 2-3 ona koja ne postuju nista sem TRAZI na GUGLU. Shvatio sam poruku jednom, ali svaki fuckin` put ista prica, e to ne mogu da verujem :: :: Pun mi je .... takvih postova i komentara, brate ako sam pitao za pomoc, nisam ubio, ako mozes pomozi, a ako ne mozes sevaj.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647714. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.