Prvo kaze da mora da se reze UDF posto je fail veci od 2GB i to odradim pa izbaci onu poruku. Secam se da sam pre godinu dana bez problema narezeo takav dvd od 8GB a sad nece, u cemu je problem? Sve ostale dvd i cd-e reze bez problema.
Ok, probao sam preko power iso. A jel radi rezanje iso fajla od 6-7GB na dvd 8GB preko power ISO? Nemam trenutno takav dvd posto sam 2 upropastio preko nera.
:: :: :: i meni desavalo....samo koristi power iso...ili extraktuj pa onda kopiraj..nero nece da kopira iso....
Čika je narezao stotine Double Layer DVD-ova. Igre i .mkv 720p i 1080p. Svi bez izuzetka su bili Verbatim DVD+R DL - - nikad nisam ni probao neki drugi brand Svi bez izuzetka su narezani na NEC rezačima - - za poterbe rezanja nikad nisam menjao brand Svi bez izuzetka su narezani pomoću NERO Burning ROM-a na najsporijoj 2,4x brzini i često sa download-om u pozadini. Sve igre bez izuzetka su bile Scenske verzije uz respektovanje Fix & Repack varijanti. Svi filmovi ako nisu Scenska izdanja onda samo od poznatih p2p grupa. Broj upropašćenih diskova...možda 10-ak.
- - - - - - - - - - - - - - - Za .iso - otvoriš NERO, zatvoriš onaj mali prozor, ideš File - > Open i odabereš .iso fajl koji hoćeš da narežeš, u sledećem prozoru spustiš brzinu na 2,4x, overiš da hoćeš verifikaciju i odeš da prcaš nešto pošto ovo traje do sat vremen za pun Double Layer. Ovakvim načinom rezanja NERO sam otvori fajl i zna dalje šta sa njim, na kraju krajeva verovatno to sve i piše u samom fajlu. Nema potrbe da iko ulazi u neke dugače vizarde, da menja nek opcije za rezanje i šta ti ja znam. Za modifikaciju .iso fajlova koristim Ultra ISO. Pod modifikacijom podrazumevam dodavanje Proper krekova, dodavanje update-ova i krekova za njih. Nikakve konverzije i dalje petljanje po .iso fajlu.
Za .mkv - otvoriš NERO, zatvoriš onaj mali prozor, pozoveš NERO Expres, dodaš fajlove koje hoćeš da narežeš, brzina, eventualno verifikacija i to ti je to. Znači jednostavno tovariš dok ne popuniš kapacitet diska i na kraju mu daš do znanja da hoćeš da zatvoriš disk za neko naknadno rezanje. - - - - - - - - - - - - - - -
Ko bude komentarisao ovo što sam napisao nek je govna. Nema tu šta da se komentariše, ovo je višegodišnje iskustvo i jednostavno je bilo i još uvek je tako.
Da je neka svaleracija, pa da ti poverujemo, da je sve u tome, i tako `gladko`` da gladje `nemere` bit.`Turis` i eventualno `provijeris`...I to je to...Uzgred,nisu te `uhitili`?E jbg...Kad imas posla sa crnogorskom mafijom...Mozes svasta da `ocjekujes`...
DL diskovi su goli q, ja sam do sada narezeo mozda jedno 4-5 diska, i od toga su se 2-3 prejebali vremenski(nzm razlog) znaci rade i onda posle nekog vremena ubacim u citac i trokira trokira i nista, samo se koci i treba mu sat vremena da ocita fajlove na disku(mada nisam rezao klot iso fajl na diskovima). Koristio sam Verbatim i Data Write diskove, za sada mi ostao narezan gta iv na 2 DL Verbatim diska i to nekako radi, neca na svim citacima da rade diskovi, ali kod mene kao radi za sad, sve ostalo sto je rezano se prejebalo, ili koci dok cita. Poenta je da verovatno nije ni do Nera ni do DVD-RW nego su diskovi shkart!! :@
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647714. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.