Sasvim normalno se instalira na komp ali nece na laptop? Kaze kao fali mu neki deo i ponudi mi opciju da ga nadjem ali ja ne mogu da ga nadjem. Ja pokusam da taj deo ni ne instaliram nego samo word i excel ali opet isto. da li neko zna sta je problem. nesto mi se cini da je ranije bila slicna tema i da je u pitanju neko podesavanje u biosu ali ja ne mogu ni da nadjem tu temu ni da se setim resenja. HVALA Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
Kakav bre deo, jesi li pismen ili ne? Prepiši na papir ako ne znaš drugačije i postuj ovde ako misliš da ti neko odgovori. Šta ti je deo? Oberlajsnica? Cincilator? Deo softverskog koda? Otkinuo si parče instalacionog cd-a? Kakav deo.... Trebaju ti klešta? Spalio si Dženku? Shvataš li besmislenost tj. mankavost svog pitanja...?
Ajd ako baš moram, neki stvarno mnogo ... pričaju. sm-02>
Naravno umesto direktnog odgovora i bilo kakvog pojašnjenja, svojstveno sebi ću da ispričam jednu pričicu iz mog zavičaja... Elem, imao jedan ugledni domaćin u davna vremena omiljeni vodeći kolac za vinograd (to je onaj što ide ne kraj i služi da se pomoću njega zategne žica), elem ovaj kolac čudnom igrom prirode beše idealno povijen i za tu rabotu osobito zgodan, nešto kao kad ti je kurac povijen baš tako da češe tvoju izabranicu u mitski g-spot. Jednog dana... kolac je nestao. Da bi se to razumelo kako treba potrebno je naglasiti kako je bila u pitanju jedna mala i nerazvijena sredina u jako siromašnom i krševitom kraju koji nije Crna Gora, ako sam bio dovoljno jasan, ali ruku na srce, to nije ni osobito bitno za priču. Elem, ljudi su se dobro znali, i pošto niko nije imao mnogo, znalo se u detalje i šta ko ima, tako da je i idealan kolac za vinograd bio predmet određene doze zavisti. Za čitavu ovu priču nije preterano bitno ni u kakvoj se tačno rodbinskoj vezi nalazi dati ugledni domaćin sa mojom personom. Khm, naš ugledni domaćin pošto je otkrio taj sramni napad na svoju imovinu naravno nije planirao da sedi skrštenih ruku već je zaređao po vinogradima svojih prepodobnih komšija ne bi li spazio kolac koji se može biti svojevoljno malo prošetao. Pošto je kolac našao, domaćin ga je vratio u svoj vinograd gde mu je i bilo mesto te je blaženo nastavio da obrađuje zamlju. Međutim, jednog dana donese dobar vetar koji obično duva s pučine jednog od nezlobivih komšija čiji su vinogradi ležali u okolini. Pošto je uglednom domaćinu nazvao boga on započe: - Znaš li Jovo šta mi se zbilo? - Ne znam. - Neko mi je ukrao prvi kolac u vinogradu. - Vidiš ti to, kuda ovaj svet ide... - A znaš li možda Jovo ko mogao biti lopov? - Znam. - A de mi reci. - A to ti je ništa lakše, uspi u vedro bistre vode, nagni se, pa ćeš videti ko je.
Eto, možda će neko reći da ovo i nije imalo bog zna kakve veze sa situacijom pri ruci, a ko zna... možda i jeste. Možde je imalo veze ne samo s ovom već i mnogim drugim situacijama kako na berzi, tako i svuda oko nas.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: ... da to još bolje objasni, pošto ja mnogo ... pričam :: ::
:: Ne fali mu taj deo, keve mi :: Folira se :: :: :: Kakav bre deo, jesi li pismen ili ne? Prepiši na papir ako ne znaš drugačije i postuj ovde ako misliš da ti neko odgovori. Šta ti je deo? Oberlajsnica? Cincilator? Deo softverskog koda? Otkinuo si parče instalacionog cd-a? Kakav deo.... Trebaju ti klešta? Spalio si Dženku :: Shvataš li besmislenost tj. mankavost svog pitanja... :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
O, da. Čitava ova burleska me podsetila na jednu zanimljivu scenu...
Techsmith 314: This is totally going to get infected, sir. Lucious Aldin: And how! But before the Oracle`s Soul Nullifiers snake into your spinal column to work their wicked magic, we`ll need to get the bastard well and truly activated. Techsmith 314: Lovely, sir. Just lovely. Techsmith 314: Tell me, does that process involve smashing my knees or maybe poking the old crotch with something sharp? Lucious Aldin: Of course not! We just need to submerge you in the Cauldron of Eternal Happiness. Techsmith 314: Oh! Grand... You`ll forgive me if I remain skeptical, sir. Techsmith 314: Coming from you that sounds like another name for `spike hole.` Lucious Aldin: Of course not, Silly Boy With Monkey-like Demon Attached To Face. Lucious Aldin: Trust your master! Lucious Aldin: Lucious fails no one he doesn`t inadvertently kill. Techsmith 314: Come again?
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
`As ti Gospe Sinjske, e neka si ga nasapunja`, zasluzija je, ćaća...
07.02.2011. 00:36
status: user broj poruka: 11012
ga zakarta`, lopov jedan i bidni žbir! Doša` odje pravdu iskat` a onamo veći bogatun od Dužda... Na kantunu sidi, okružija se prinosnim računalima i naša` se s nami naprdivat`... - - - - - ozbiljno: moguce je da u instalaciji OS-a koji se nalazi na lap-u nedostaje nesto od famoznih Majkro$oftovih dzidza-badza tipa DotNetFrameWork, VisualBasicRunTimeLibrary... Zapisi pa se javi jope... E(l), sta ti je fusion bez Majlsa...
I ne diraj BIOS, da ne bi bilo `powered by Iranian reactor...` `buš pukla? A zakaj ne? Bum!
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647714. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.