U pslednjih nekliko dana mi izbacje ovu poruku, samo sam Chromom imama problem u ostalim Bowserima je ok.
could not load shockwave flash
Kada deinstaliram Chrome ii obrisem sve repove koje za sobom ostavi i instalitram ponovo sve radi medjutim nakon par pokretanja opet isto, jel neko zna o ovome nesto. Listao sam net resenja koje se tamo nude kao fix ne funkcionisu.
Mene pocinje uzassno da nervira u poslenje vreme, sve nesto moram da popravljam. Ovo me nerviralo nekoliko dana. I ne mogu da verujem da ovaj sajt nije niko prilagodioo za wide format, sta ce mi ove dve sive slajfne sa strane samo mi je sredina monitora u funkciji kada sam na ovom sajtu totalna budalastina.
:: Ja sam presao na Firefox, Seamonkey ili Dragon, Chrome je postao nepodnosljiv :: :: :: :: pepper flash plug-in je problem njega treba disableovati. Ja sam ga obrisao sada je o :: :: :: ::
To te u potpunosti razumem, i mene strasno nervira, mozda bi mogli ovom prilikom da dobijemo informaciju od nekog od administratora da li postoji nesto bar u najavi..?
:: :: I ne mogu da verujem da ovaj sajt nije niko prilagodioo za wide format, sta ce mi ove dve sive slajfne sa strane samo mi je sredina monitora u funkciji kada sam na ovom sajtu totalna budalastina :: :: :: Ja sam presao na Firefox, Seamonkey ili Dragon, Chrome je postao nepodnosljiv :: :: :: :: :: :: :: pepper flash plug-in je problem njega treba disableovati. Ja sam ga obrisao sada je o :: :: :: :: :: ::
Kao i sve u Srbiji sto je zastarello zastareo je i sajt, treba da se daju pare WEB dizajneru da covek preuredi sajt i da ga modernizuje, posto niko nije lood vise da bilo sta za dzabe radi veroivatno gospoda vlasnici cekaju ne bi li nesto palo sa neba, vrlo rado bi prihvatili da im to neko za dzabe uradi. Inace 90% privatnika koji imaju neke firme bi da zaradjuju a de ne uloze ni dinara. Ovakav tip poslovanja u Srbiji se moze nazvati `zelim da se jebem a da mi ne ulazi` , jako prepoznatljiv tip poslovanja na Bakanu, cudo moderene ekonomije. Stoga je mnogo bolje da sajt izgleda kao sa kraja prosloga veka nego da se plati coveku koji ce to da odradi kakao treba. Tako ja vidim tu stvar.
:: To te u potpunosti razumem, i mene strasno nervira, mozda bi mogli ovom prilikom da dobijemo informaciju od nekog od administratora da li postoji nesto bar u najavi.. :: :: :: :: :: I ne mogu da verujem da ovaj sajt nije niko prilagodioo za wide format, sta ce mi ove dve sive slajfne sa strane samo mi je sredina monitora u funkciji kada sam na ovom sajtu totalna budalastina :: :: :: :: :: Ja sam presao na Firefox, Seamonkey ili Dragon, Chrome je postao nepodnosljiv :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: pepper flash plug-in je problem njega treba disableovati. Ja sam ga obrisao sada je o :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.