Ja sam 8.razred i nadam se da necu cesto raditi geometriju u srednoj jer mi ne ide.
P.S.Nadam se da sam te shvatio.
:: Prva farba?Radjena reglaza i geometrija? :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: `94.Ti :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Koje si ti godiste esese :: :: :: :: :: :: :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: :: :: :: :: GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
..zezaju te ove barabe matore ...kao za kola kad govoris..koje je god, prva farba, prvi vlasnik,koliko je presao .....ili ono krava varijanta fazon ...hi fi mukanje, alu zvono, prvi vlasnik itd :P
Ajd uzdravlje
:: Ja sam 8.razred i nadam se da necu cesto raditi geometriju u srednoj jer mi ne ide. :: :: P.S.Nadam se da sam te shvatio :: :: :: :: Prva farba?Radjena reglaza i geometrija? :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: `94.Ti :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Koje si ti godiste esese :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: :: :: :: :: :: :: GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: ..zezaju te ove barabe matore ...kao za kola kad govoris..koje je god, prva farba, prvi vlasnik,koliko je presao .....ili ono krava varijanta fazon ...hi fi mukanje, alu zvono, prvi vlasnik itd : :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: Ja sam 8.razred i nadam se da necu cesto raditi geometriju u srednoj jer mi ne ide. :: :: :: :: P.S.Nadam se da sam te shvatio :: :: :: :: :: :: :: Prva farba?Radjena reglaza i geometrija? :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: `94.Ti :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Koje si ti godiste esese :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Nemoj ti mene u isti kos sa vama dedama...jos sam mladjan momak ja, zelen(neko rece nvidia ? ) i neiskusan....
Ajd uzdravlje
:: Zato je druga matora baraba shvatila iz prve :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: ..zezaju te ove barabe matore ...kao za kola kad govoris..koje je god, prva farba, prvi vlasnik,koliko je presao .....ili ono krava varijanta fazon ...hi fi mukanje, alu zvono, prvi vlasnik itd : :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: Ja sam 8.razred i nadam se da necu cesto raditi geometriju u srednoj jer mi ne ide. :: :: :: :: :: :: P.S.Nadam se da sam te shvatio :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Prva farba?Radjena reglaza i geometrija? :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: `94.Ti :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Koje si ti godiste esese :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.