Kao sto vidis sa slike ugradio sam ventilator od Core 2 Duo procesora na nju i uz pomoc pasive je to to . GPU-Z 0.3.4
TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
:: A kako si ih toliko smanjio? Kako proveravate na koliko % se vrti fan graficke :: mkuki :: :: :: OK :: :: :: :: Inace temp.kad sam je uzeo verovao ili ne bile su skoro tri puta vece nego sad :: :: :: :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: ::
Kod mene, E8500 na 4.275 i CM212 sa malo debljim ventilatorom, 38mm ili 40, a 4850 Gigabyte Zalman 512, fabričko hlađenje, preko regulatora od 200-300 kinti usporen ventilator, ne može sporije. U sobi je, bez klime, oko 26-28 stepeni, sunce ``bije`` u zgradu preko puta :)
Ploča Asus P5Q Pro, bez ičega da duva u nju, otvorena strana kućišta.
:: Kod mene, E8500 na 4.275 i CM212 sa malo debljim ventilatorom, 38mm ili 40, a 4850 Gigabyte Zalman 512, fabričko hlađenje, preko regulatora od 200-300 kinti usporen ventilator, ne može sporije. U sobi je, bez klime, oko 26-28 stepeni, sunce ``bije`` u zgradu preko puta : :: :: Ploča Asus P5Q Pro, bez ičega da duva u nju, otvorena strana kućišta :: :: http://www.dodaj.rs/f/I/J3/4JKFMxCo/temperature.jp :: :: Inače, odlična ideja za Intel-ov CPU cooler na onoj pasivnoj karti. Odlične i temperature :: :: 90 percent of everything is crap.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647797. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.