Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Konacno dobar software za rezajne
STRANA 2 OD 2
tortojed Hvala Alex, hvala Rasho! Pokupio dva-sedam, instalisao i izlecio... 11.10.2009. 18:11 #147925

status: user
broj poruka: 11021

uz pomoc FurioznogFakultetaFiskulturnih Timskih aktivnosti.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alexb I? 11.10.2009. 20:32 #147979

broj poruka: 242
@tortojed Kakvi su utisci?

Jel ima jos neko da je probao ovaj program?

Jos jedan moj ortak je instalirao G lozaca i kaze da je VRH program!
Znam da je tesko menjati softver ali ovaj program stvarno vredi instalirati.

imarkovic @alexb 11.10.2009. 20:53 #147987

broj poruka: 19075
ja sam ga probao, nije los, skroz je ok, koristicu ga uporedo sa Ash i nero, u svakom slucaju posluzice mi kod korisnika, npr. sa nekim sporijim kompjuterima,a i bez dovoljno skill-a za rezanje program je jednostavan za koriscenje...nadam se da je i pouzdan, mada malo sam skeptican, nikad cuo za njega

alexb @imarkovic 11.10.2009. 22:48 #148033

broj poruka: 242

I ja sam za njega cuo pre par meseci. Kaze ortak: `Nasao sam odlican program za rezanje`
Bio sam u fazonu, ma kakav bre program za rezanje, imam jedan, radi mi posao i bas me briga. Onda mi je posle nekog vremena doneo na flesu sa jos nekim programima pa reko aj da ga instaliram da vidim sta je toliko posebno kod `noname` programa. Instaliram ti ja Gburner, 2xkliknem na ikonicu i prog se upali kao da sam kliknuo na folder. Odma sam nabacio osmeh na lice, narezao par diskova i uninstalirao power2go. Od tad samo preko njega lozim plastiku

Do sad nam narezao veliki broj diskova, a proslo je i dovoljno vremena pa mogu slobodno da kazem da je program pouzdan i radi dobro kao i ostali svima nama vrlo dobro poznati programi
..........samo brze

tortojed Re: I?>>>>Utisci, uglavnom povoljni. Po otvaranju, program... 12.10.2009. 01:11 #148085

broj poruka: 11021
angazuje svega 8MB RAM-a (za razliku od Lite Nero devetke koja proguta 28MB). Delimicno zamenjuje PowerISO ili UltraISO (ah,ti image formati!) a kao sto si i napisao, graph. interface je malo `retro` (potseca na `free` programe ove kategorije). Nisam jos nista radio pomocu njega, tako da ga za sada tretiram kao asistenta pri katedri za spaljivanje Rome.

:: @tortojed Kakvi su utisci
::
:: Jel ima jos neko da je probao ovaj program
:: Jos jedan moj ortak je instalirao G lozaca i kaze da je VRH program!
:: Znam da je tesko menjati softver ali ovaj program stvarno vredi instalirati
imarkovic @alexb 14.10.2009. 00:51 #148712

broj poruka: 19075
jedna zamerka za gBurn, program nije hteo da vidi ni jedan moj eksterni rezac, preko kojih uglavnom rezem, jedan je povezan preko USB-a, drugi Firewire-om, ni jednog ne vidi, nero i Ashampoo ih vide najnormalnije..eto, prvi put sam ga upalio da nesto narezem i u startu me preebo..

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs