Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Partis
STRANA 2 OD 2
Skeletor9 .. 05.06.2010. 16:02 #220077

status: user
broj poruka: 422
meni se od jutros partis vuce kao prebijen, jos nekome mozda??

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheBear Re: Re: Re: ne treba da ti dajem torrent .. 05.06.2010. 16:08 #220079

broj poruka: 6502
Nemam, dao bih ti, jedan sam dao invite i za sledeci moram da seedujem mnogo da bih dobio ponovo...

::
:: :: Stavio sam DIrt 2 sa tpb sa najvise seedera torrent koji sam nasao ide oko 18kB/s u proseku vec nekoliko minuta :
:: ::
:: :: Na fdd na primer za 2 sekunde skace na 950-1000kB/s koliki je meni max. download
:: :: Tako da se vuce itekako tpb
:: :: _____________________________
:: :: ATI HD5750 CFX
:: :: Vantage Score OC930/1240:
:: :: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp
:: :: :: idi na thepiratebay.org .klikni na top 100 ,u svakoj kategoriji ja imam uvek preko 70-80posto brzine ,vecina je max 3mbps ,filmovi pogotovu ...a ne moram da se strecam da li sam dovoljno seedovao ,da li sam prdnuo ..samo skinem i to je to. steta sto nema neki counter ili bilo sta sto prati koliko si skinuo gb ,ja sam sigurno za ovih 2-3 godine skinuo gomile gigabajta sam sa piratebay-a ,samo sa torrenta ,a ako hoces konstantno full brzinu ,megaupload je zakon ,ima i jedan dobar ,odlican forum gde su samo striktno mu linkovi ,to je raj ... i ima bukvalno svaceg
:: :: ::
:: :: :: btw ,sinoc sam ponovo skidao dirt 2 za drugara ,sa piratebay-a ,evo screena od malopre ,stavio sam ga na drugu particiju samo da vidim da li ce opet da ide brzo ...mada to ne znaci i za ostale torrente ,ipak ja na kablovskom netu ovom brzinom skidam vecinu fajlova ,
:: :: :: http://www.dodaj.rs/f/r/12g/1gf4hqWF/untitled.jp
:: :: :: ps ,trazi mi invite code na fdd ,jel to funkcionise kao na demonoidu ili
:: uuu ...ti si elita sto se neta tice ...jbg ,meni je bila ona brzina posle 5-6 min ,dok se poveze sa vise seedersa ...nego ,jel moze neki invite za fdd ,ako nije problem ? bas me interesuje kako je ,kazem ti ,jedini privatni tracker na kom sam registrovan je demonoid i tamo je kako kad ...
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BassivitY ... 05.06.2010. 16:13 #220082

broj poruka: 911
nema veze ...nisam znao da to tako ide ,jbg ,covek se uci dok je ziv ...

skeletor ,meni partis de ko podmazan ...ne znam sta je kod tebe
Scyter Re: 05.06.2010. 16:30 #220087

broj poruka: 8138
Upravo download-ujem torrent sa Partisa, ide u fullu.

The Way It`s Meant To Be Played

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647790.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs