Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
EXPLORER.EXE ERROR
STRANA 2 OD 2
imarkovic Re: Re: Re: re 21.06.2010. 10:39 #224278

status: user
broj poruka: 19073
slucajno napisah, ma ko bi rekao da je procesor, mislim, jos uvek ne verujem u to, ali sada RADI, ebem li ga...
a ako je PhenomII, onda nije do njega, ipak je ovo mnogo matorije, sta da ti kazem, meni je jos uvek u glavi softverski problem, mada ispada da je ili ploca ili cpu, pa kao, drajver za cpu, po nekoj logici, ako je ostecen cpu pa nekako explorer puca zbog drajvera, ma suludo...
ja samo ovako radio, instaliram windows, pa napravim image preko ghost-a, pa polako testiram, i kad mi izbaci gresku, vratim clean windows, pa ispocetka, ali vrteo sam se u krug, ja nisam uspeo da napravim normalan windows, sve dok nisam zamenio procesor, nakon toga, bez ikakvih problema sljaka...sad, ne mora da znaci da je to i tvoj slucaj...

:: _____________________________________________________________________
:: Chuck Noris is a pussy
::
:: :: @mixx, probaj, zameni procesor, cisto da rezimiramo..
:: :: hvala svim
:: ::
:: ::
:: e vazi, bas cu to sad da uradim, lol. posalji mi jedan pIIx4, ustvari, bolje dva za svaki slucaj :
:: pazi, moze da bude neverovatna slucajnost da se zabagovao isto kao tebi, videcu da ga izdrndam malo popodne kad odem kuci, probacu da ponovim sve isto da vidim da li cu da ga zabagujem ponovo, da budem nacist
:: EDIT: sad vidim da kazes da si probao i drugi proc? znaci ipak nije proc ili si se sludeo od silnog cimanja pa si prevideo?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi Ne bi ti zavrsio instalaciju win da je CPU 21.06.2010. 10:49 #224287

broj poruka: 7733
Stara je to ploca (mogu da se osuse elektroliti a da to golim okom nije vidljivo) ,a i socket A je iz praistorije.Sa novim winampom je opste poznati problem ,kad stavim starije verzije rade bez problema.Idite na system restore ,ja se ne bi zaebavao sa novim instalacijama.

imarkovic Re: Ne bi ti zavrsio instalaciju win da je CPU 21.06.2010. 11:02 #224291

obrade, znam, i svako normalan bi isto rekao vezano za CPU, upravo to sam i ja mislio, ali ni to ne mora da znaci, kako onda objasnjavas da sam uspeo sa drugim CPU-om (posle milion testiranja i budzenja drugih komponenti, tek sa zamenom cpu-a uspe)??? Primetio bih da su se napuhali elektroliti :)... Mislis da nisam probao sa starijim winampom..? nije do winampa uopste...da ponovim 16 put, ne mogu da udjem u windows kada mi se pojavi ta greska, sta god radio, ni preko safe mod-a, mogu samo da odradim repair sa win CD-a...rekao sam i da sam proverio instalacije na 2 kompa, ma nebitno, zavrsio sam pricu, tako da sada nije ni bitno, necu da lupam glavu bez veze...

:: Stara je to ploca (mogu da se osuse elektroliti a da to golim okom nije vidljivo) ,a i socket A je iz praistorije.Sa novim winampom je opste poznati problem ,kad stavim starije verzije rade bez problema.Idite na system restore ,ja se ne bi zaebavao sa novim instalacijama
obradmi Nema razloga da ti ne verujem 21.06.2010. 11:08 #224295

ali prvi put cujem za ovako nesto,ako su se `napuhali ` elektroliti ,nece to dugo...Probaj da ih zamenis ,ako si vest sa lemilicom.
imarkovic Re: Nema razloga da ti ne verujem 21.06.2010. 11:13 #224299

ma i ja prvi put vidim ovo u zivotu, zato sam i postavio temu, jer nisam pronasao ni na netu, niti bilo kakvu korisnu informaciju, na kraju sam kao i resio problem, medjutim, nisam vise ni siguran u to, za sad radi, da kucnem u drvo....
ti me izgleda zezas malo, ja rekoh da su se naduli elektroliti, PRIMETIO BIH, a ti mi kazes, `ako su ti se naduli elektroliti, probaj da ih zamenis`
nema veze, nije bitno, let go...da je neko drugi u pitanju, sa tanjim zivcima, do sada bi riknuo, potpisujem..

:: ali prvi put cujem za ovako nesto,ako su se `napuhali ` elektroliti ,nece to dugo...Probaj da ih zamenis ,ako si vest sa lemilicom.
obradmi Procitao sam na brzaka 21.06.2010. 11:26 #224306

imas i varijantu gde se osuše elektroliti ,a da ne vidis golim okom ,desava se to i mladjim plocama.Ako ti sve radi kako treba sada ,ne diraj nista.
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647790.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs