Prva: navatao si virus koji je slao svim tvojim prijateljima poruke i gluposti, pa si sada pod budnim okom admina na face-u, verovatno dok ne prođe taj period od metar dana koliko si pročitao.
Druga: Samim tim što si pola pi.aka (postojećih i nepostojećih) na face-u smarao friend request-ovima i mogu da zamislim kakvim ponudama(nismo svi slatkorečivi kao PhatPhuck), doprineo si tome da te admini face-a sada smatraju za spamera i/ili seksualnog predatora koji ima brisače na monitoru zbog `gledanja` fake slika napucanih pi.aka sa lažnim profilima. Zaključak: Ili sačekaj metar dana i `lay low`, tj. pritaji se, ili pravi drugi profil, kao i svi ostali.
Posto sam sacekao 4 dana ...otisao ja kod caleta na lap-top ...kad eto cuda oce...fejs :S...hmm...odem na komp....i kao imam secure..onaj kljuc gore u levm uglu...i kad napisem email..i pass kliknem login i nece...:S...pa sad razmisljam...kum mi je rekao posto sam skinuo malwer,,anti...on mi je rekao da ce tih 17 dana ..koliko i mogu da ga koristim...moj komp biti siguran..ali posle 17 ne..i da ce se vratiti stari bagovi :(....on kaze da prebacim vazne dokumente na flash..i da oborim sistem...e sada se pitam ...dal ce mi se fejs vratiti kad oborim...ili da pravim novi....znam da davim vise sa ovim..ali jbg-a ....nzm ni zasto imam ovaj fb..ali jbg-a
Sve bitno na flash pa instaliraj sistem i formatiraj sistemsku particiju :).
Pozdrav!
:: Posto sam sacekao 4 dana ...otisao ja kod caleta na lap-top ...kad eto cuda oce...fejs :S...hmm...odem na komp....i kao imam secure..onaj kljuc gore u levm uglu...i kad napisem email..i pass kliknem login i nece...:S...pa sad razmisljam...kum mi je rekao posto sam skinuo malwer,,anti...on mi je rekao da ce tih 17 dana ..koliko i mogu da ga koristim...moj komp biti siguran..ali posle 17 ne..i da ce se vratiti stari bagovi :(....on kaze da prebacim vazne dokumente na flash..i da oborim sistem...e sada se pitam ...dal ce mi se fejs vratiti kad oborim...ili da pravim novi....znam da davim vise sa ovim..ali jbg-a ....nzm ni zasto imam ovaj fb..ali jbg- :: :: Hvala :: :: ::
Joj ljudi pomagajte ako boga znate :) isti problem samo sto nemam puno prijatelja i uletio sam u taj virus. probo sam sa trojan remover avira. malwere ali nista nece da ga pronadje e sta sad? ocel to nestati ili ja trebam da rijesim problem ?????????`
Ako jesi, trebalo bi da je srdio to đubre koje si navukao.Ako nije sredio, format C i reinstall win-a.Probaj sa ćaletovog kompa da promeniš password na face-u, pa da se onda loguješ sa svog kompa.
Skenirao...ali sad sam o5 i sad sam nabasao....na jedan virus...prvi pput sam isao brzo..a sad sporo ..sigurno je do toga..negoo..sad sam otisao..kod caleta promenio pass...usao i oce...kad sam otisao..na moj ..nije htelo..o5 isto nece da udje kad kliknem login :S....mozda ce hteti da udje na fejs sa mog kompa kad izbirsem virus :P ...hvala :)
Mislim da je ovo dovoljan razlok da oborim sistem :(.....obrisem virus..res komp...odem preko opere...nece...preko mozile...nece..preko googl chroma..nece...preko internet explorera..nece...jbt :SSS ?
Uzmi onaj program što je Ish rekao pre neki dan...
25.07.2011. 16:28
status: user broj poruka: 3241
za totalno formatiranje HDD-a, onu što vraća HDD na fabričko stanje.I operator je postavio juče ili prekjuče neki predlog, u Mishkonius-ovoj temi, ako se ne varam.Tako ga formatiraj, i onda fresh win, i pevaj
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647788. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.