Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Big Problem :(
STRANA 2 OD 2
toothless Re: Dve stvari su očigledne: 22.07.2011. 16:14 #347095

status: user
broj poruka: 3241
Prva: navatao si virus koji je slao svim tvojim prijateljima poruke i gluposti, pa si sada pod budnim okom admina na face-u, verovatno dok ne prođe taj period od metar dana koliko si pročitao.

Druga: Samim tim što si pola pi.aka (postojećih i nepostojećih) na face-u smarao friend request-ovima i mogu da zamislim kakvim ponudama(nismo svi slatkorečivi kao PhatPhuck), doprineo si tome da te admini face-a sada smatraju za spamera i/ili seksualnog predatora koji ima brisače na monitoru zbog `gledanja` fake slika napucanih pi.aka sa lažnim profilima.
Zaključak: Ili sačekaj metar dana i `lay low`, tj. pritaji se, ili pravi drugi profil, kao i svi ostali.

http://www.youtube.com/watch?v=6wS5xOZ7Rq8
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL

:: Sad sam hteo da posaljem poruku ortaku..i pise spam :((..blockk..sta da radim...kako da uklonim spam...da li ce on sam da nestane ? :
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DetlicPera Sta sad ? 25.07.2011. 15:01 #347652

broj poruka: 299
Posto sam sacekao 4 dana ...otisao ja kod caleta na lap-top ...kad eto cuda oce...fejs :S...hmm...odem na komp....i kao imam secure..onaj kljuc gore u levm uglu...i kad napisem email..i pass kliknem login i nece...:S...pa sad razmisljam...kum mi je rekao posto sam skinuo malwer,,anti...on mi je rekao da ce tih 17 dana ..koliko i mogu da ga koristim...moj komp biti siguran..ali posle 17 ne..i da ce se vratiti stari bagovi :(....on kaze da prebacim vazne dokumente na flash..i da oborim sistem...e sada se pitam ...dal ce mi se fejs vratiti kad oborim...ili da pravim novi....znam da davim vise sa ovim..ali jbg-a ....nzm ni zasto imam ovaj fb..ali jbg-a

Hvala

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 Re: Sta sad ? 25.07.2011. 15:16 #347655

broj poruka: 9121
Sve bitno na flash pa instaliraj sistem i formatiraj sistemsku particiju :).

Pozdrav!

:: Posto sam sacekao 4 dana ...otisao ja kod caleta na lap-top ...kad eto cuda oce...fejs :S...hmm...odem na komp....i kao imam secure..onaj kljuc gore u levm uglu...i kad napisem email..i pass kliknem login i nece...:S...pa sad razmisljam...kum mi je rekao posto sam skinuo malwer,,anti...on mi je rekao da ce tih 17 dana ..koliko i mogu da ga koristim...moj komp biti siguran..ali posle 17 ne..i da ce se vratiti stari bagovi :(....on kaze da prebacim vazne dokumente na flash..i da oborim sistem...e sada se pitam ...dal ce mi se fejs vratiti kad oborim...ili da pravim novi....znam da davim vise sa ovim..ali jbg-a ....nzm ni zasto imam ovaj fb..ali jbg-
:: Hvala
smelle17 pomoc 25.07.2011. 15:18 #347656

broj poruka: 2
Joj ljudi pomagajte ako boga znate :) isti problem samo sto nemam puno prijatelja i uletio sam u taj virus. probo sam sa trojan remover avira. malwere ali nista nece da ga pronadje e sta sad? ocel to nestati ili ja trebam da rijesim problem ?????????`

toothless Jesi ti skenirao kompa sa malwarebyte-om? 25.07.2011. 15:28 #347658

Ako jesi, trebalo bi da je srdio to đubre koje si navukao.Ako nije sredio, format C i reinstall win-a.Probaj sa ćaletovog kompa da promeniš password na face-u, pa da se onda loguješ sa svog kompa.

http://www.youtube.com/watch?v=g3sJB2tcoJY
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL

DetlicPera ............ 25.07.2011. 15:51 #347666

Skenirao...ali sad sam o5 i sad sam nabasao....na jedan virus...prvi pput sam isao brzo..a sad sporo ..sigurno je do toga..negoo..sad sam otisao..kod caleta promenio pass...usao i oce...kad sam otisao..na moj ..nije htelo..o5 isto nece da udje kad kliknem login :S....mozda ce hteti da udje na fejs sa mog kompa kad izbirsem virus :P ...hvala :)

DetlicPera NMG DA VERUJEM ! 25.07.2011. 16:17 #347674

Mislim da je ovo dovoljan razlok da oborim sistem :(.....obrisem virus..res komp...odem preko opere...nece...preko mozile...nece..preko googl chroma..nece...preko internet explorera..nece...jbt :SSS ?

toothless Uzmi onaj program što je Ish rekao pre neki dan... 25.07.2011. 16:28 #347682

za totalno formatiranje HDD-a, onu što vraća HDD na fabričko stanje.I operator je postavio juče ili prekjuče neki predlog, u Mishkonius-ovoj temi, ako se ne varam.Tako ga formatiraj, i onda fresh win, i pevaj

smelle17 lal 25.07.2011. 18:42 #347717

broj poruka: 2
Joj ljudi meni se sve pojebalo zbog tog virusa sad kad udjem na Fb stranicu izbaci mi kao gresku,ono kao da ne postoji stranica :(

toothless @Smelle17: 25.07.2011. 18:51 #347721

Uradi sve što smo napisali Peri što se tiče anti-malware programa, ili format C, reinstall win, i gotovo.

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647788.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs