Dasi SAMO AKO napravite offline profil u GFWL cika skid_row + ignore crack u vasem AV-u i radi ko sat sa onim update-om
ASUS M5A78L AMD FX 6300 @ 4GHz + CM HYPER 212 EVO 2X2GB HYPER X BLU @1600 MSI 6850 CYCLONE PE OC 940/1150 WB BLUE 500 LC POWER 550W THERMALTAKE V3 BLACK + 5X 120mm FANS
Nzm zasto..ali auto je preosetljiv..cak i kada pogasim sve asistencije.Da li je to neki bag>? Ugasio sam igricu pa ponovo startovao..i skinuo patch 1.02..ali nista :P
Nije bag, takve su kontrole. Jednostavno moras da se naviknes. Mislim da u setup-u auta mozes da stavis da steering bude malo slabiji, ali i tada mi je sve bilo preosetljivo. Cenim da bi vise kontrole imao sa nekim volanom, ali kako ga ja nemam, ne mogu da ti kazem iz prve ruke, mozda se neko od kolega javi pa ti kaze neko.
Ili da zakacis neki gamepad ( naravno bolji od nekog jeftinog kineza, jer analogne palice na njima umeju da budu prilicno lose).
Pa sta reci. Naravno da je bolje sa volanom i dzojpedom. Neverovatno da neko uopste pokusava da igra voznju preko tastature, i jos mu nije jasno zasto to ne uspeva.
Preso Borderlands na game pad sad cepam drugi isto na game pad..... Left 4 dead 2 isto.... probaj nije tesko kazem ti sindrom oktopod je prolazna stvar...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: :: Uspeva u kojoj meri? :: Nadam se da neces da kazes da bi me pobedio u Gridu 2 preko tastature, dok ja igram preko pada :: :: Ti igras voznje tastaturom, Dejzan pucacine djozpedom... Sta je ovo ljudi? Sve ste obrnuli naglavce :: :: _____________________________ :: The finest AVhttp://goo.gl/aradKv :: :: ::
Probacu da nadjem tu stazu. Druga po redu? Videcemo. Ali nije to poenta, nego da tako treba ugradjivala bi se tastatura u kola, a ne volan. Da bi sve preokrenuli pocecu da igram potezne strategije sa Flight Simulator dzojstikom. Ali, dobro, nema veze.
na zalost skoro je pa nemoguce da se vozi na volanu dirt 3, posto igram na hard, treba mi ogromna ulazna brzina u krivini, a kad vozim na volan i udjem tom brzinom u krivinu, potrebno je brzo da izkontrolisem auto pri izlasku, a tu mi volan kao da zakasni sa odzivom sekundu i skoro konstantno izgubim kontrolu, ili moram da prikocim pa izgubim prednost. Tako da uglavnom igram na game padu, i tu nema problema. Tako da samo gamepad i onda da se pegla Dirt 3, nema bolje :)
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647795. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.