Disc clean up + ciscenje browsera i nema problema. CC Cleaner moze da sjebe win ako ne znas da ga koristis, zato ako ne znas sta radis bolje da ne radis nista.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Dali je moguće da crkava hard ako win jede memoriju?Ako jeste kako da proverim,koji program? I sad mi se to dešava ali manje,pojede 100,200mb pa ih vrati natrag,do čega to mož biti?Da nije povezano sa RAM memorijom?
Pre par dana mi je drugar instalirao W8 64bit i primetio sam da sam tada na C imao oko 67gb sada trenutno imam 55gb ni nakakve druge sajtove nisam išao osim na FB,YT,Twitter to mi se takođe dešavalo i pre reinstalacije na W7.
Uvek posle instalacije počne da puni disk, uglavnom dok namesti nekoliko System Restore, malo Temp i update fajlova, malo namesti hyberfill itd. Posle nekog vremena se `smiri` i ostane tako ako se ne ubacuju razni programi a bez njih OS i nije baš nešto. `Ubij` hybernate ako ti ne treba, sa 8GB memorije ti ne treba Page File veći nego jedan ili 2 GB, Smanji System restore na dovoljno za jedan ili 2 pointa, tako će da izbacuje najstariji kada napravi novi. Čisti povremeno sa Disk Cleanerom iz wina ili pažljivo sa Ccleanerom. Browseri kešuju prilično takođe, malo po malo pa se skupi. Skini neki program da vidiš šta uzima ili koliko šta uzime mesta pa ćeš videti tačno.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647794. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.