Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Catalyst 12.3 problem?
STRANA 2 OD 2
DmasteRNo1 Re: Re: Re: Re: Re: Nemoj samo da mi kažeš 07.06.2012. 16:11 #423231

status: user
broj poruka: 6106
Ti ložiš sebe, da ložiš nas, jer bez mozga i muda to neće da može. A krenuo si vidim i Wladinim stopama da prozivaš srpski mentalitet. U pravu si da si pao nisko. Na samo dno, da praviš društvo ostalim TwinFrizerima.

http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jpg

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mixer93 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nemoj samo da mi kažeš 07.06.2012. 16:28 #423238

broj poruka: 4187
Muahahaha ne prozivam, ne daj Boze! Nisam takav, ali sta ja mogu kad ovaj forum pati od toga da ne smes da kazes istinu kakva je, vec ljudi ovde hoce da im pricas sta oni hoce.

:: Ti ložiš sebe, da ložiš nas, jer bez mozga i muda to neće da može. A krenuo si vidim i Wladinim stopama da prozivaš srpski mentalitet. U pravu si da si pao nisko. Na samo dno, da praviš društvo ostalim TwinFrizerima
::
:: http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jp
Miskonius Re: Re: Re: Nemoj samo da mi kažeš 07.06.2012. 22:37 #423315

broj poruka: 4420
Presao Undying, da vi`m tebe ako smes :P
I kako boga ti stizes da ides na basket (a mislim i na ostale gradjanske duznosti) kad ceo dan piskaras po forumu?
Posle svakog poena hvatas ze za mob i refreshujus stranicu, da pogadjam?

U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.

:: si preso undying
:: :
:: :: ::
imarkovic Re: Re: Re: Re: Nemoj samo da mi kažeš 10.06.2012. 17:33 #424106

broj poruka: 19086
ne misko, ja imam nokiu 6630, 5228, a nisu bas prakticni za internet, kamo li refresh:)
po ceo dan na poslu sedim za laptopom, tako da vremena na pretek, kad sam kod kuce vrlo retko kad drndam pcb.. jedino vikend.. elem, brzo prodje vreme na poslu, da mi nije pcb ne znam sta bih radio..

:: Presao Undying, da vi`m tebe ako smes :
:: I kako boga ti stizes da ides na basket (a mislim i na ostale gradjanske duznosti) kad ceo dan piskaras po forumu
:: Posle svakog poena hvatas ze za mob i refreshujus stranicu, da pogadjam
:: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: :: si preso undying
:: ::
:: :: :
:: :: :: ::
Miskonius Re: Re: Re: Re: Re: Nemoj samo da mi kažeš 10.06.2012. 19:03 #424127

broj poruka: 4420
Po kakvim bre to firmama ti i Spamer radite kad mozete toliko da caskate za vreme radnog vremena?
Kazi da svi odemo tamo...

U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.

:: ne misko, ja imam nokiu 6630, 5228, a nisu bas prakticni za internet, kamo li refresh:
:: po ceo dan na poslu sedim za laptopom, tako da vremena na pretek, kad sam kod kuce vrlo retko kad drndam pcb.. jedino vikend.. elem, brzo prodje vreme na poslu, da mi nije pcb ne znam sta bih radio..
:: :: Presao Undying, da vi`m tebe ako smes :
:: :: I kako boga ti stizes da ides na basket (a mislim i na ostale gradjanske duznosti) kad ceo dan piskaras po forumu
:: :: Posle svakog poena hvatas ze za mob i refreshujus stranicu, da pogadjam
:: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: :: :: si preso undying
:: :: :: :
:: :: :: :: ::
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nemoj samo da mi kažeš 10.06.2012. 19:53 #424133

broj poruka: 19086
ne pitaj.. u kakvoj firmi radim.. radim cisto da bih nesto radio, bar ucim neke vazne stvari ako nista drugo, sta da radim po ceo dan drugo sedeci za laptopom nego da kuckam ovde, ajde sta bi ti radio 9h na poslu, da li bi radio sa svojim maximumom punih 9 sati? Nemam bre toliko energije niti zelim da je toliko bacam, kad je neadekvatno placeno i dzabe prekovremeno ima da visim po ceo dan na forumu i po potrebi da zavrsavam sve sto je potrebno, znam da se organizujem.. a spamer sedi kuci i kucka, sta cu mu ja njegova stvar, nek radi sta oce..

:: Po kakvim bre to firmama ti i Spamer radite kad mozete toliko da caskate za vreme radnog vremena
:: Kazi da svi odemo tamo..
:: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: :: ne misko, ja imam nokiu 6630, 5228, a nisu bas prakticni za internet, kamo li refresh:
:: :: po ceo dan na poslu sedim za laptopom, tako da vremena na pretek, kad sam kod kuce vrlo retko kad drndam pcb.. jedino vikend.. elem, brzo prodje vreme na poslu, da mi nije pcb ne znam sta bih radio..
:: :: :: Presao Undying, da vi`m tebe ako smes :
:: :: :: I kako boga ti stizes da ides na basket (a mislim i na ostale gradjanske duznosti) kad ceo dan piskaras po forumu
:: :: :: Posle svakog poena hvatas ze za mob i refreshujus stranicu, da pogadjam
:: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: :: :: :: si preso undying
:: :: :: :: :
:: :: :: :: :: ::
inemanja Re: ... 10.06.2012. 22:32 #424174

broj poruka: 50
nemam nalog na fejsboku, a ne znam kako da ga napravim, cim se snadjem - kupicu tu intel intergrisanu...

:: Predji na Intel integrisane graficke
:: Ne treba drajver, ni profil, ni mozak... nista.
:: Facebook igrice rade u 60 fps
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647795.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs