Nema na cemu, a ovi spameri samo zatrpavaju temu, kao i uvek, el? Cudi me kako nije jebeni Wlada napisao nesto ovde o EVGA:) A tema dialup modem+phone...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Brzo i efikasno, nema sta. :: Skoro sam trazio ovako nesto i nisam mogao da pronadjem. :: Upravo sam instalirao ACC 7.0 i super radi na Win7x64 (matori Toshiba laptop sa Toshiba Soft Modemom - isao sam na Direct COM port access i softver ga je automatski prepoznao kao `Lucent LT WinModem` @ COM3). Jede manje od 10MB RAM-a pa je i to lepo :: :: Hvala :: :: :: :: Treba ti program Advanced Call Center. Ubaci voice modem, instalisi drajver, podesis u programu da nadje tvoj modem (TAPI) i to ti je to :: :: :: :: http://www.voicecallcentral.com/download.ht :: :: :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: ::
ne radim u opstini, u radnji mobilnih telefona (servisa i prodaja) u samom centru ne znam Mileta, tj ne znam na koga mislis, i gde si klopao hahaha
:: rado prijatelju, ali dao sam otkaz(na srecu) i necu vise tamo dolaziti, trebao sam da dodjem kada budu u toku radovi server room-a i da montiram servere, ali nisam imao tu srecu.. doduse ako mi bude usput svrnucu u onu sjajnu kafanicu gde sam bio i tako se slatko najeo cevapcica mmm.. a ti radis u opstini, ili..? Znas `cika` Mileta :: :: :: :: slucajno ako budes dolazio u doticnu opstinu javi se pa malo napravi pauzu za pice - to vazi pogotovo pre podne kad radim posto je kafic mi uz posao i sedim po celi dan tamo .... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
`bem li ga kako se zove, ima jedna poprecna ulica jednosmerna u kojoj su mesta za parkiranje u zoni i pored kafanica, ima onako na sredini sank, podseca na sloznu bracu :)
:: :: ne radim u opstini, u radnji mobilnih telefona (servisa i prodaja) u samom centr :: ne znam Mileta, tj ne znam na koga mislis, i gde si klopao hahah :: :: :: :: rado prijatelju, ali dao sam otkaz(na srecu) i necu vise tamo dolaziti, trebao sam da dodjem kada budu u toku radovi server room-a i da montiram servere, ali nisam imao tu srecu.. doduse ako mi bude usput svrnucu u onu sjajnu kafanicu gde sam bio i tako se slatko najeo cevapcica mmm.. a ti radis u opstini, ili..? Znas `cika` Mileta :: :: :: :: :: :: :: slucajno ako budes dolazio u doticnu opstinu javi se pa malo napravi pauzu za pice - to vazi pogotovo pre podne kad radim posto je kafic mi uz posao i sedim po celi dan tamo .... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647795. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.