Sve sto ima Chrome, ima i Dragon. Ako ti treba provereni oficijelni NOD(SS ili AV), sa permanentnim aktivatorom, shibni mail pa cu ti poslati linkove.
:: Pa mozda pocnem da koristim Comodo ili SM, chrome me nervira vise, ali mi opet treba neki koji ima povezivanje acc a nisam proverio da li to imaju Comodo I SM, u svakom slucaju hvala :: :: McaFee ima opciju promene jezika ali ne za ovu stvar koju dobijas, nazalost. Probao sam, nije da nisam, posto mi je lakse da se snalazim na engleskom nego na srpskom kada su racunari u pitanju ali nema sanse, jednostavno mi ni neda u opcijama da promenim, a kada hocu da instaliram englesku verziju, napise mi jednostavno error zato sto nemam kljuceve ni nista :: Sto se noda tice, iznervirao sam se dok sam koristio 7-icu, zato sto nisam mogao da nadjem verziju koja radi kako treba I da nadjem kljuceve, morao sam svakih 5-6 dana da ih trazim I da gubim vreme (nazalost :: Mada ako znas neki link, sibni ga pa da se pozabavim time :: :: :: You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me :: Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me :: Did you really think your little jokes were going to kill me :: I`m done with the winning cause i`ve already won. :: ::
Sta mi preporucujete umesto ovog programa? Ako uopste postoji nesto bolje I brze od njega?
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Pa od njega nemas boljeg programa. Ja kad hocu recimo kod nekog da `mountujem` bez instaliranja, koristim iso toolkit
:: Sta mi preporucujete umesto ovog programa :: Ako uopste postoji nesto bolje I brze od njega :: :: You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me :: Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me :: Did you really think your little jokes were going to kill me :: I`m done with the winning cause i`ve already won. :: ::
Zasto da menjas nesto sto radi? Koristis lepo k`o covek virtual drive od osmice za ISO fajlove, za ostale extenzije DT lite (Naravno podesis da se ne dize sa sistemom ako zelis da sacuvas koji MB rama) i to je to.
Ja pokrenem DT mozda jednom u mesec dana, mozda i redje, obicno kada skinem neku matoriju igru koja nije zapakovana u iso.
Mani se avasta kad imas nod. Avast sam koristio jedno vreme na sedmici i sranje je, mislim da stanje nisu popravili sa ovom 2014-com tako da se sklanjaj od njega sem ako ti ne treba neka najobicnija zastita.
Ako si uspeo da izlecis nod i da ga lepo aktiviras, koristi njega i bice ti mirna dusa (bar sto se tice virusa na kompu) :D
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Meni je pomogao kolega Imarkovic tako da je bolje da kontaktiras njega, ja jos nisam isprobao njegov savet posto nemam vremena trenutno, sutra cu da probam pa da namestim kod sebe.
Rekao mi je da skinem oficijalnu verziju sa eset-ovog sajta a potom da odem na nsanedown i skinem lekic i pratim upustva, ali bolje za svaki slucaj kontaktiraj njega. Ne volim da dajem savete za nesto sto nisam bas isprobao :S
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647794. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.