Ja sam isto nedavno cuo za taj program.. i sada citam ovo iznad.. Gledao sam The Walking Dead.. koja serija ako nece ta imati dosta Seed-era .. i pusti on seriju.. ali prevod baguje.. uopste nece da ga prikaze.. sto se filmova tice sve je u redu radi savrseno.. samo jos nisam imao iskustvo da na tom programu gledam seriju.. jednostavno prevod nece da mi prikaze u onom dole ` CC ` otvorim i nema nicega da se izabere ...
Prevod zavisi od sajtova poput OpenSubtitles.org i povezanosti u bazi programa. Neki noviji dodati filmovi nemaju odmah na startu prevod ali posle nedelju dve vec ima. Poput Terminator 4.
Ni ja nisam znao da ima dva programa. Sve je to OK, ali me je stra` za Yify. Katastrofa ako se ne vrate. Bilo je par razlicitih sajtova, ali koliko sam gledao, ostao samo ovaj: http://yify-movie.com/
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Odavno se koristi kokicar, uglavnom na lapi topi i tabletu ili tablet + tv, koristim tablet kao flash :D Skroz dobra stvar, pogotovu kada mi je zaista frka i nemam vremena da skidam filmove. Kvalitet je sasvim solidan, uglavnom je to sve MP4 video format ali moze da prodje.
Ma vragu briga koja je ekstenzija. Moz i .avi ako je dobra rezolucija i bitrate. I 3gp kada se spomene, misli se na matore nokia-e sa kamerom od 0.3mpx, a ja imam par klipova .3gp koji su u full HD rezoluciji perfektne slike. Tako da, to uopste nije merilo.
Yifi je sasvim ok tj. i pocorn kada se uzme da je 720p oko 700MB, a 1080p oko 1.2-4GB. Itekako je gledivo cak i na ogromnim TV-ima. Nekome smeta sto je zakinuto i na zvuku, ali meni uopste ne smeta sto je 2 kanala u standard bitrate-u, nesto kao mp3 kvalitet. Sasvim ok zvuk. Ionak ja slusam na integrisanim zvucnicima, bilo u laptopu, bilo u monitoru i to mi je najbolje, jer ne volim neko gruvanje woofera pa 5.1, 7.1..koji ce mi...
mp4 je samo kontejner, kao i mkv...i naravno, opasan moze da bude itekako :D
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647793. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.