Vidis mora da sam pospan nije mi to palo na pamet, postoji i ta mogucnist sam sto meni ne ide u glavu da neko moze ovde i tim da se bavi mislim cemu? Moguce je ovo kad se malo porazmisli mada ko zna, uglavnom forum i ovakve teme ne idu bas tj ne idu nikako. A mozda je decko stvarni z q-cu mislim covek kad je uz takvom taspolozenju...., hmmmmm ne znam. :: :: Da li su svi ovde tetka savete ili ovaj forum vri od pubertetskog naboja? Kaka srceparajuca sranja,kakvi bakraci.Klinac hoce da hakuje neciji nalog na fb,a vi se primili za stvaaarno...Ako ovako pise neko ko ima 29 godinica,onda je polupismen..ZNACI BRATE...Koliko je samo iskenjao ovih fraza? Znaci...Kacio bi satro neke fotke golijeh zena po internatu..Ma,idi bre drkadzijo,nadji nesto stvarno zensko,mani virtualnosti i izmisljotine..Znaci.. :: ::
+1 za ovo sto ti je napisao servispc. Ako ti sa svojih 29 godina razmisljas o nekakvoj osveti i to preko facesupka,onda ipak postoji nekakav razlog zasto je i doslo do toga.Preispitaj se malo,siguran sam da ces doci do odgovora na sva pitanja u vezi vase veze. Neces valjda sebi dozvoliti da na taj nacin(facesupak...)sebe opravdas,a nju ponizis,pa imas 29 godina,pobogu,nisi neki piglu klinja vise. Najbolje ti je da jednim poduzim razgovorom sa doticnom razjasnite zbog cega je doslo do toga i da li spasavati vezu ili se dostojanstveno razici. Pozdrav!
P.S.A da zakacis te slike ovde?
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: To što prolaziš je sastavni deo života i to moraš da prihvatiš. Pitanje je samo na koji način ćeš to prihvatiti. Budi muško, ako tu ima obostrane ljubavi pokušajte da spasite vezu, a ako je to jednostrano (sa tvoje strane) ni Bog tu ne može da ti pomogne, digni glavu i nastavi dalje :: :: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE :: ::
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: +1 za ovo sto ti je napisao servispc :: Ako ti sa svojih 29 godina razmisljas o nekakvoj osveti i to preko facesupka,onda ipak postoji nekakav razlog zasto je i doslo do toga.Preispitaj se malo,siguran sam da ces doci do odgovora na sva pitanja u vezi vase veze. Neces valjda sebi dozvoliti da na taj nacin(facesupak...)sebe opravdas,a nju ponizis,pa imas 29 godina,pobogu,nisi neki piglu klinja vise :: Najbolje ti je da jednim poduzim razgovorom sa doticnom razjasnite zbog cega je doslo do toga i da li spasavati vezu ili se dostojanstveno razici :: Pozdrav :: :: P.S.A da zakacis te slike ovde? :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: To što prolaziš je sastavni deo života i to moraš da prihvatiš. Pitanje je samo na koji način ćeš to prihvatiti. Budi muško, ako tu ima obostrane ljubavi pokušajte da spasite vezu, a ako je to jednostrano (sa tvoje strane) ni Bog tu ne može da ti pomogne, digni glavu i nastavi dalje :: :: :: :: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE :: :: :: ::
sa forumasima ,mada je ovo IT forum .Moj ti je savet u zargonu receno ,prekini kontakte sa tom profuknjacom ,gubis vreme na nju ,odmah potrazi drugu ribu.
sta pricas bre ti, pa valjda bi je muski odradio zadnji put kao nikad do sad, a ne da je izbegava, da joj govori sranja, taman posla.. `odbijas ruke, ne das joj da te `vata` hahahha, koji si ti lik veruj mi da to ne bi ni dotaklo ovu ribu, ima ona rezervu, bas se ona brine dal` ce da je `vata ili ne `vata..
:: :: Nisam procitao sve `savete`, ali ti da poslusas mladjeg (mene), 22 godine. :: :: Ako joj nesto bar malo ne vratis, sto posto ces ceo zivot da razmisljas kako je trebalo bar ovo ili ono da uradis. Ja mislim da je najbolje sledece da uradis: kad bude sledeci put bila spremna teritorija za seksualni odnos, ti tu pocni pomalo da je kuliras, odbijas ruke, ne das joj da te `vata, ti nju ne pipas, pokazes krajnju nezainteresovanost, to ce da je dotuce. A za kraj joj kazes da ne moze vise da ti se digne na nju i da bolje da se batalite dok ne izgubis potenciju. Tako nesto. Mozes da izmiksujes. E sad, to hakovanje FB naloga i postavljanje slika/klipova nemoj da radis, previse je ozbiljno i mislim da to pravi muskarac ne treba da uradi. U krajnjem slucaju, samo ces da nakupis gomilu napaljenih morona koji ce da pomisle uh kako bi je karao.
Ma ja to zbog Vas,nagledala sam se ja mojih sika do besvesti!
@Milance:Cepaj ih na imageshack.us
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: A STA TEBE ZANIMAJU TE SLIKE,PA TI SI ZENSKO :: :: :: ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA :: :: :: +1 za ovo sto ti je napisao servispc :: :: Ako ti sa svojih 29 godina razmisljas o nekakvoj osveti i to preko facesupka,onda ipak postoji nekakav razlog zasto je i doslo do toga.Preispitaj se malo,siguran sam da ces doci do odgovora na sva pitanja u vezi vase veze. Neces valjda sebi dozvoliti da na taj nacin(facesupak...)sebe opravdas,a nju ponizis,pa imas 29 godina,pobogu,nisi neki piglu klinja vise :: :: Najbolje ti je da jednim poduzim razgovorom sa doticnom razjasnite zbog cega je doslo do toga i da li spasavati vezu ili se dostojanstveno razici :: :: Pozdrav :: :: :: :: P.S.A da zakacis te slike ovde? :: :: :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: To što prolaziš je sastavni deo života i to moraš da prihvatiš. Pitanje je samo na koji način ćeš to prihvatiti. Budi muško, ako tu ima obostrane ljubavi pokušajte da spasite vezu, a ako je to jednostrano (sa tvoje strane) ni Bog tu ne može da ti pomogne, digni glavu i nastavi dalje :: :: :: :: :: :: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE :: :: :: :: :: ::
i jesam gresio u vezi i bio gad i govorio joj svasta,ali smo prevazilazili mnogo teze probleme.kad sam rekao da sam sportista mislio sam iz hobia,para je bilo i situiran sam dovoljno da sam 100 puta hteo da je ozenim ali NEEEE ona oce svadbu od 200 zvanica... do sad sam procityao sve vase postove ali ono sto je 606 rekao bilo mi je dovoljno da se okrenem na drugu stranu...i dalje bi im vratio onako sa slagom i znam da vam to zvuci kao da sam u pubertetu ili sta ja znam i znam da je tema opsta suprotnost ali sta da radim iskreno sam sjeban.imala je sve pored mene i vise od toga,imam kratak fitilj i popizdim brzo ali se brzo i oduvam.ne znam sta joj je smetalo i ne vredi da lupam glavom,ne zovem je,ne smram je,ne saljem joj poruku ali rekao sam svima i vama cu,doci ce da kada se bude pokajala i sta je propustila,mozda mi nece reci zbog ega koji ima. kad sam ovo video utesio sam se pa da podelim i sa vama,hvala vecini na dobrom savetima posebno 606 i imarkovic!!!
A sta mislite da mu pomognemo nekako?!Evo ja predlazem da svi damo neku crkavicu i iznajmimo neku `kravu rasnu` koja bi dobro odradila,pa,valjda bi mu onda bilo bolje.
p.s. ako je jos uvek sa nama..
MSI 790FX GD 70 AMD Phenom 2 955 BE OC 3.8 GHc 24/7 Cooler Master TX3 2x2 gb DDR3 1600 Kingston Hyper X Sapphire 5770 1GB Seagate 1TB 32 mb LC Power 6650 GP3 V2.3 Chieftec LBX 02 B-B-B Samsung 2433 LW DVI Altec Lansing VS 4124 b
Brate, ja ti jedino mogu pomoci ako ti je dostupan komp od ribe i ako koristi firefox! Onda odradis ovu jednostavnu stvar: u firefoxu odes na Tools->Options->Security->Passwords->Saved Passwords->Show Passwords i eto ti username i pass za sve sajtove na tom kompu! Srecno!
de mi je dostupan,da jeste povadio bi history iz gmail i skype chata,hocu da znam koliko to traje. dolazimo mi je i da narucim spijunsku opremu,ne pitaj me... ona da je htela rekla bi klincu ajde pali imam decka i to je to nego sakrije status na fb (a ja se pitam odkud to) ali nisam dizao frku jer me fb bas i ne zanima. 2 nedelje mi kenja teba mi vremena zbunjena sam kad ono kad sam upao u mail... braco mila... da odem i za je izgazim ne isplati mi se,da me prijavi i sta ja znam i onako joj izlazi modrica kad se malo cukne...... slozicete se da nije ispala fer i ljudski prema meni za 4 godine pune veze.
slazem se,nije ispala fer,ako se putevi razilaze,najljudskije je uraditi to bez izdaje,a ne ovako... ali samo skontaj,da li si ti njoj bio veran te 4 godine...da li si ti nju nekad prevario??? ako jesi,onda ti je ovo samo kazna,ako nisi,onda ti je ovo od Boga dato,da ne provedes zivot sa osobom kao ona...JEDNOSTAVNO,ZAR NE???
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: de mi je dostupan,da jeste povadio bi history iz gmail i skype chata,hocu da znam koliko to traje. dolazimo mi je i da narucim spijunsku opremu,ne pitaj me... ona da je htela rekla bi klincu ajde pali imam decka i to je to nego sakrije status na fb (a ja se pitam odkud to) ali nisam dizao frku jer me fb bas i ne zanima :: 2 nedelje mi kenja teba mi vremena zbunjena sam kad ono kad sam upao u mail... braco mila... da odem i za je izgazim ne isplati mi se,da me prijavi i sta ja znam i onako joj izlazi modrica kad se malo cukne..... :: slozicete se da nije ispala fer i ljudski prema meni za 4 godine pune veze. :: :: ::
29 godina, ni malo ni mnogo. Uz 29 godina ide da previše brineš o svemu i svačemu. Briga ide na gore a to koliko si Cool ide na dole. Mislim da si jednostavno prestao da budeš Cool po njenim merilma a i po merilima njenog društva...puk`o si. Za kraj ubaci malo teške artiljerije, iz zezanja najozbiljnije ponudi brak. Vidi šta će da bude, zabavi se još malo pa je šutni. A ako si zaljubljen u nju...puk`o si.
U svakom slučaju ništa što bi ti odvratilo misli od nekog masnog SLI-a ili možda čak Triple SLI-a.
u braku ste .. ne .. koji ce ti dokazi onda ? .. valjda ti nesto osecas prema njoj .. sedite lepo i popricajte ..
i ja imam princip da ako me neko izjebe - pamtim pa vratim 10x .. iz principa .. ali nikad prema zenama .. one su nezniji i pametniji pol ..
fb joj nediraj .. siguran sam da ima tvoje slike kad si se tusirao hladnom vodom !!!! to ako zavrsi na netu - .. bice ti i don milisav .. dva drugara ..
@doca80 : prevario je jesam,prvih par meseci veze pre 4 godine 3 puta dosuse ali nisam znao da cu da je zavolim! @FSamir : kakav brak spominjes covece?ne dolazi u obzir da spustam na to,prevarila je mene i opet bi a i njega ce!lik neodoljivo podseca na pokojnog zeku iz velikog brata :D al stvarno da mogu da provalim gde izlaze i kako se nalaze i gde ja bi bio tamo,da sam neandertalac kad bi je video pljunuo bi je u lice ispred njega,ali svi mi govore ne spustaj se tako nisko. jer ko visoko leti nisko zimi :D malo sale za kraj.
e a zasto si napisao u prvom postu da te ona mrzi, ili ja nesto nisam dobro razumeo.
:: @doca80 : prevario je jesam,prvih par meseci veze pre 4 godine 3 puta dosuse ali nisam znao da cu da je zavolim :: @FSamir : kakav brak spominjes covece?ne dolazi u obzir da spustam na to,prevarila je mene i opet bi a i njega ce!lik neodoljivo podseca na pokojnog zeku iz velikog brata :D :: al stvarno da mogu da provalim gde izlaze i kako se nalaze i gde ja bi bio tamo,da sam neandertalac kad bi je video pljunuo bi je u lice ispred njega,ali svi mi govore ne spustaj se tako nisko. jer ko visoko leti nisko zimi :D malo sale za kraj.
Ma covece pre neki dan mi je vratila prsten i jebenu haljinu (bili smo na nekom vencanju) dzabe sto sam joj rekao da ih zadrzi da je to poklon bio iz ljubavi.znam da ne zeli da me cuje niti vidi,omrzela me sto sam joj provalio u mail i video to sto sam video... kad sam rekao da je ne prepoznajem znaci da sma mislio da to vise nije ista osoba... kao da je neko drugi.. ej pa sta bih dao da me moli da mi se vrati,ne bih se ja pomirio sa njom ali bih onda bio siguran u to sto mi svi pricaju.lik je seljak iz CREPAJE a ona i ja iz VS-a to je 30-40 km kako ce oni da se vidjaju pitaj Boga.. upoznali su se preko bearshare-a pa ga je kasnije dodala na FB!koliko te veze preko net-a opstaju sta vi mislite?
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647790. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.