Ja nisam nikakav pro ili nesto tome slicno...Neki sa foruma to znaju.Vidim cackao si OC podesavanja a ne znas da instaliras demona!?Pitas za nege gedzete,toolbar-ove,kamione avione...Reccu NE pises zajedno...GEINWARD!!!Jesi li cuo za GOOGLE?BTJunkie?Znas sta je torrent?
Black ops didn t quit properly last time it ran.Do you want to run game in safe mode? It will change zour sistem settings but not zour controles...
Instaliro black ops.....i neradi.....Pise ovo gore navedeno.........Kaze mi ortak da je to jer mi je slaba neka komponente.....Ja odem na CAN YOU RUN IT.....in sve mi prodje i jos mnogo bolje nego sto igrica trazi....IAM ATHLON II X4 640 3.1 Ghz.....GTX 460 1GB........ 4Gb rama............Sve ok...Neznam zasto mi neradi....Kod ortaka koji ima slabiji komp radi bez problema...Zasto??
To sto ti je izbacio si mogao da ukucas u google i da vidis u cemu je problem. Keep cool, keep al the power.
:: :: Black ops didn t quit properly last time it ran.Do you want to run game in safe mode :: It will change zour sistem settings but not zour controles.. :: :: :: :: Instaliro black ops.....i neradi.....Pise ovo gore navedeno.........Kaze mi ortak da je to jer mi je slaba neka komponente.....Ja odem na CAN YOU RUN IT.....in sve mi prodje i jos mnogo bolje nego sto igrica trazi....IAM ATHLON II X4 640 3.1 Ghz.....GTX 460 1GB....... :: 4Gb rama............Sve ok...Neznam zasto mi neradi....Kod ortaka koji ima slabiji komp radi bez problema...Zasto? :: :: ::
Sto da spamuje po forumu kad ima kolko hoces toga na google? Objasni mi molim te? Ili ne znas engleski pa onda pitas na berzi? Keep cool, keep al the power.
:: Sto da kuca u google kad moze da pise na pc berzu : :: :: ::
Ono gore sam napisao ironicno.. Pa svasta je moguce.
:: Sto da spamuje po forumu kad ima kolko hoces toga na google? Objasni mi molim te? Ili ne znas engleski pa onda pitas na berzi :: Keep cool, keep al the power. :: :: :: :: :: Sto da kuca u google kad moze da pise na pc berzu : :: :: :: :: :: ::
:: Ono gore sam napisao ironicno.. Pa svasta je moguce :: :: :: :: Sto da spamuje po forumu kad ima kolko hoces toga na google? Objasni mi molim te? Ili ne znas engleski pa onda pitas na berzi :: :: Keep cool, keep al the power. :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sto da kuca u google kad moze da pise na pc berzu : :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Pretpostaljam da si pod ga.. mislio na gaće pa evo ti link ka detaljnom uputstvu za merenja temperature.....koristio sam google! I pazi piše samo 2-3cm ako ode više pprelazi u samozadovoljavanje.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647790. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.