Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
najbolji program za gledanje filmova
STRANA 3 OD 4  
Gare87 moram ja malo da ocrnim VLC 01.02.2014. 12:13 #539706

status: user
broj poruka: 4727
Mene nervira recimo to sto kad ubacim fajlove u playlistu i posle izadjem pa kad sledeci put opet pokrenem program playlista je prazna, nece da cuva `temp` sto je ubaceno, eto recimo iz tog razloga koristim BS. A sad sam ubacio KM player nije los, ima tounu podesavanja za sliku koje je uglavnom beskorisno :D

@Gile ocigledno tebe mrzi i u svadji si sa BS playereom pa ga lepo obrisi ko sto kazes :D Jer eto kod mene nikad nije toliko zabagovao :)

@svi da li ima neko problem sa drag and drop u win 8.1 ? Meni povremeno baguje nece direktno drag and drop da radi, recimo u playlistama!

AMD Phenom II 960T 3.5Ghz
MSI 870S-C45
Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz
WD10EARS 1TB
ST31000340AS 1TB
Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 8.1 RTM 9600 64-bit

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
cibic Re: 01.02.2014. 12:15 #539707

broj poruka: 105

Koristim samo BSplayer, cracko-van naravno, mada sam jedno vreme koristio i free nisam imao ni tada problema samo me je nervirao onaj ispis da je free... Kada se instalira NIKAKO ne treba instalirati kodeke koje on sam nadje. Nego lepo Klite poslednji instaliras i nema da puca BS... Kada dodje vreme azurirati Klite i nema problema.
Gare87 Re: Re: 01.02.2014. 12:22 #539708

ja ubacim njegove kodeke i on kaze sam da ce koristiti te njegove internal kodeke i nikad konflikt, moguce da ima konflikt sa NEKIM kodecima iz windowsa....

MSI 870S-C45
WD10EARS 1TB
ST31000340AS 1TB
OCZ MXS-PRO 600W

::
:: Koristim samo BSplayer, cracko-van naravno, mada sam jedno vreme koristio i free nisam imao ni tada problema samo me je nervirao onaj ispis da je free... Kada se instalira NIKAKO ne treba instalirati kodeke koje on sam nadje. Nego lepo Klite poslednji instaliras i nema da puca BS... Kada dodje vreme azurirati Klite i nema problema.
gliga79 Re: Re 01.02.2014. 12:25 #539710

broj poruka: 4641
Mora da se slozim, po meni KM player (starije verzije) daju ubedljivo najlepsu sliku na ekranu.
Ima dosta bagova, ali ja imam jedan koji radi kao sat uz par podesavanja.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G

:: KM Player i nema dalje, jedino što je BS tata za titlove (samo sam ga za to i koristio a posle je leteo kad sam počeo da gledam sve bez prevoda) ali ovako ubagovan do bola xD
:: AMD Phenom II 1090T+Titan Vanessa S|Asus M4N98TD-EVO|MSI GTX460 TFII SOC|Corsair 8GB XMS3|Samsung F3 1TB+WD Green 1,5TB|Raidmax RX-535AP|TT V4 BE|Samsung 2233 http://valid.canardpc.com/55sfg
:: https://www.techpowerup.com/gpuz/3sxf3/ http://goo.gl/oAxqU
Gare87 Re: Re: Re 01.02.2014. 12:27 #539711

Jesi li imao problem sa pixelated slikom u KM player ?

MSI 870S-C45
WD10EARS 1TB
ST31000340AS 1TB
OCZ MXS-PRO 600W

:: Mora da se slozim, po meni KM player (starije verzije) daju ubedljivo najlepsu sliku na ekranu.
:: Ima dosta bagova, ali ja imam jedan koji radi kao sat uz par podesavanja
:: ::
:: ::
subzero88 Gom 01.02.2014. 21:15 #539763

broj poruka: 179
Posle visegodisnjeg koriscenja Km pa posle Pot plejera, iznenadio sam se u pozitivnom smislu sa Gom plejerom. Plus jos ima i dodatak Gom Remote za Android i iPhone sa kojim pretvara telefon u daljinski. Milina.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
FX-6300/Asus M5A97 LE R2.0/2x4GB DDR3-1600/Gigabyte 7790 OC 2GB/Benq G2220HD+LG 42ld450

operator re 01.02.2014. 21:25 #539765

broj poruka: 4293
Pod uslovom da je instalirano sve po redu kako treba, a to podrazumjeva:
-flash, shockwave+authorware veb player, java prvo 64-bit, pa 32 bit, pa MS visual c++2005,2008,2010,2012,2013, MS visual F#2.0 Runtime, K-Lite Codec Pack 10.2.0.
Zatim, zavisno od toga koji OS koristite, od toga i zavise podesavanja za enkodiranje video datoteka.
BS Player 2.66.0.1075 instalirate, pa kad vas pita da instalirate kodeke, ne prihvatite i instalirate K Lite Codec Pack 10.2.0, ali pod win XP-om ne dozvolite thumbnails.
Ni na jednoj masini nece zakucati u ovakvoj konfiguraciji.
Verzije koje su bagovale su 2.50,2.51, 2.62,2.63 i ni jedna vise.
Ako nemate drugih kodeka, nece vas boliti glava.

Verzije koje skidate, samo skidajte oficijelne, ne custom verzije BS-a sa dodacima.
Ako ti pod win XP-om ne odgovara, imas jos i starije verzije BS-a, ali kod njih ne radi premotavanje filmova, nego moras da stavis na poziciju koja ti odg.

Toliko o BS-u, a najbolji plajer je bio M2V 0.7 alpha i zadnji koji je radio kako treba do 2008 godine(Radlight je bio kao zamjena, ali nista narocito. Crystal je bio i ostao za matore masine, samo zajeban danas za podesiti da radi besprijekorno), kad je totalno preuzeo BS.
GOM ima jako losu sliku sa svojim i namjenskim kodecima.
KM Player je stabilan, ali previse se konektuje na net za moj ukus i skida statisticke podatke sa masina. Lose za one sa slabijom konekcijom.
Kao alternativu, njima je Daum-ov i Keorov PotPlayer za 64-bitne masine.
Najkvalitetnija slika, osim za 3D( tu je KM player mama).
Jedino je malo nezgodan za pocetnike za podesavanje, zavisno od toga koju konfiguraciju imate, ali se da srediti.

Cpu:AMD A8-5600K
GPU:2xMSI 260x
Ram:2x8 GB patriot
MBO: Asrock FM2A85x Extreme4-M
Case:Chieftec Big Tower 01B
PSU: Cxianu Cao 630w
Mouse:Silverado S-2 i G400s
Screen: Barco 24` MDRC-2124 TS, 19` i Chianu 27`

H-nitro re 02.02.2014. 01:11 #539795

broj poruka: 1981
ajmom markovicuuuuu legendooo daa red light, jebo te bog kako sam zaboravio taj player, nekad kad dobijes film nikako nisam mogao da ga pustim, uz fil se dobije neki player nesecam se mpvc tako nesto govno neko, i izasao film blade i instaliram ja red light ja se odusevio, ludilo aaa kako vreme leti... .))

a ovao ljudi da se nezavaravate, to je stvar navike i kome sta odgovara ali:

1. BS sam dugo koristio pose istog red lighta i bio je dobar dok nije poceo da baguje, sad uopste nije dobar polayer za filmove nemojte se zavaravati

2. gom je isto dobar ali prespor za premotavanje, i ima problema za zahtevnim .mkv fajlovima pusta ih on ali nije to to

3. vlc stvarno neznam nisam ga koristio i necu da pricam kao i taj pot player ( mada me strasno zanima kakav je)

4. km player je jajaci player u kombinaciji sa core avc filterom sto se tice preformansi i slike, koristim ga i dan danas, i nemam namer jos uvek da predjem na drugi, stim sto su ga strasno usrali sa onim sto izlece sa desne strane, sviracu kurcu, mogli su opciju da stave da se to uskljuci a ne da ga svi rucno iskljucuju

5. a jajjaci player za cistinu slike ali ne i za koriscene je MPC, ima neku ostrinu koju nijedan drugi player nema, ali nije pogodan za premotavanje i za baratanje

o5 sve u svemu kome sta odgovara

T.S.A.R. Nuclear fire power

My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp0

SkyFire ... 02.02.2014. 01:30 #539797

broj poruka: 18472
Koliko se ja secam nije Red light vec Radlight player ..

http://www.radlight.com/

Sto se tice player-a definitivno MPC !

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

H-nitro re 02.02.2014. 02:18 #539799

tako nesto teraj ga u pm :))

gilopile ... 02.02.2014. 11:47 #539821

broj poruka: 9459
Tako je, teraj bre to...

Hnitro:
::2. gom je isto dobar ali prespor za premotavanje, i ima problema za zahtevnim .mkv fajlovima pusta ih on ali nije to t

Skini najnoviji, pa da vi`s kako premotava. 720p i 1080p razbija kako brzo salta. Prosle verzije su imale problem s tim, kao sto sam vec i napisao negde gore, ali u novim je to ispravljeno.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

imarkovic >> 02.02.2014. 11:57 #539822

broj poruka: 19086
Neko rece da VLC premotava lose, meni premotava savrseno, svidja mi se sto moze da premotava po malo, ili po nekoliko minuta, to je bas uradjeno dobro. Playliste na zalost ne pamti (jos uvek), ja to ne koristim. MPC ima download base za subtitle, ali to gotovo da ne radi, BS je najbolji za to.

H-nitro re 02.02.2014. 15:11 #539871

aaa ok a ocete mi reci iskustva sa pot playerom, kakav je??

imarkovic Re: re 02.02.2014. 15:53 #539891

Meni licno konfuzan i sa preterano puno opcija, i malo nesposoban da pamti (sledeca verzija, ajd sve ispocetka). Setuj subtitle, setuj video render, setuj audio, setuj skin, ma nista po defaultu ne valja, sve mora da se setuje. Zatim moj specifican slucaj sa modifikovanim XP x64, subtitle render mi nije prepoznavao latinicu na srpskom, te sam morao da se opredelim za VLC, koji je jedino uspesno to radio, uvek mi je bio problem da se na njega naviknem, ali onda kada jesam, apsolutno je postao poslednji.

:: aaa ok a ocete mi reci iskustva sa pot playerom, kakav je?
:: T.S.A.R. Nuclear fire power
:: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp
toyboy @imarkovic 03.02.2014. 14:12 #540009

broj poruka: 60
:: svidja mi se sto moze da premotava po mal
Barbie je resila da ovo vece provede u jednoj od lokalnih diskoteka

:: ili po nekoliko minut
pa joj je potreban neko ko će je obući za takvu priliku.

:: to je bas uradjeno dobro
Odaberite neku od njenih mnogobrojnih stvari

:: Playliste na zalost ne pamti (jos uvek
a zatim proverite kako joj to sve stoji.

mislim da je jasna agenda `dezurne mirodjije`. Dobro je imati aktivnog papagaja, nedo Bog da ga jos i placaju, dobio bi krila momentalno i postao `zvoncica`. Moj ti je savet da se drzis `Snezane i 13 patuljaka`, docice vec i dugo ocekivani princ, samo pocni da koristis `osvezivac daha`, candy arome preporucene, vanila i sl. :) :) .)...

p.s.
:: Neko rece da VLC premotava lose, meni premotava savrseno
ZooLoo ... 03.02.2014. 14:19 #540014

broj poruka: 3975
GOM tata bre za sve.. :D

imarkovic Re: @imarkovic 03.02.2014. 14:21 #540015

nesto se oseca u vazduhu, neka ljubomora, i to sa specijalno kreiranim novim nalogom samo u moju cast, pa ja sam pocastvovan i impresioniran:)
ja mirodjija, a ti biber i so, kako je to simpaticno:)

:: :: svidja mi se sto moze da premotava po mal
:: Barbie je resila da ovo vece provede u jednoj od lokalnih diskotek
:: :: ili po nekoliko minut
:: pa joj je potreban neko ko će je obući za takvu priliku
:: :: to je bas uradjeno dobro
:: Odaberite neku od njenih mnogobrojnih stvar
:: :: Playliste na zalost ne pamti (jos uvek
:: a zatim proverite kako joj to sve stoji
:: mislim da je jasna agenda `dezurne mirodjije`. Dobro je imati aktivnog papagaja, nedo Bog da ga jos i placaju, dobio bi krila momentalno i postao `zvoncica`. Moj ti je savet da se drzis `Snezane i 13 patuljaka`, docice vec i dugo ocekivani princ, samo pocni da koristis `osvezivac daha`, candy arome preporucene, vanila i sl. :) :) .)..
:: p.s
:: :: Neko rece da VLC premotava lose, meni premotava savrseno
toyboy ... 03.02.2014. 14:43 #540025

ma nista nista i drugi put, evo bas sam instalirao VLC i zapinje mi nesto, mozda moze neki savet kako da ga `dostelujem` i postignem tako glorifikovanu `fluentnost` prikaza filmova. A i premotavanje mi preskace, nekako `slideshow`, znam kombinacija shit i ctrl ili alt + strelice resava stvari ali mene treba na `scroll` misa da radi, mlogo sa tup/glup za ovo sa tastaturom :)...
imarkovic Re: ... 03.02.2014. 15:05 #540029

ok, ocito si veliko zlopamtilo zbog onog repair-a, na sta gotovo da sam zaboravio jer je totalno nebitno, ali tebi je izgleda ostalo kao uspomena, a znam i zasto..jer ti je krivo sto nisi bio u pravu, a toliko ti je izgleda povredjena sujeta, da se nisi udostojio da to priznas, jer si jelte nepogresiv, jel sam u pravu? jedini si, kao i sada ko trazi nesto negativno u svemu, izmisljajuci neke detinjarije koje bi trebale da su smesne..

:: ma nista nista i drugi put, evo bas sam instalirao VLC i zapinje mi nesto, mozda moze neki savet kako da ga `dostelujem` i postignem tako glorifikovanu `fluentnost` prikaza filmova. A i premotavanje mi preskace, nekako `slideshow`, znam kombinacija shit i ctrl ili alt + strelice resava stvari ali mene treba na `scroll` misa da radi, mlogo sa tup/glup za ovo sa tastaturom :)...
toyboy ... 03.02.2014. 15:32 #540034

mackice moja, nemoj da sljutis, razumem te ja, kad godinama i godinama covek ponavlja/papagira jedne te iste stvari prosto mu je cudno kako je to moguce da postoje ljudi koji ne razmisljaju kao i on/ona. Ne vezujem se ja nikad za proslost vec tezim buducnosti, niti sam sujetan, sujeveran da, mozda ( crna macka i sl ). Smisao za `humor` ti ocigledno fali?! Da li postoji covek koji je ne pogresiv, ne verujem, tako da svakom treba oprostiti kad `pogresi`, ali da coveku treba u proseku 8/10 odgovora kako bi nekom nesto objasnio, govori dosta o osobi/mirodjiji. Ili si vrlo `stedljiva` individua na znanju, pa se cuvas da ne lanes nesto vise nego sto bi trebalo ili prosto volis da se tvoj `nik` provlaci na svakoj mogucoj temi, valjda tesis se time sto `dominiras` forumom, sto je opet super, kad bi covek imao vremena na pretek kao neki, cepaj bato sve u sesnaest. A svi smo mi necija deca i volimo da podetinjimo s vremena na vreme, nego ne objsni mi kako da VLC podesim da premotava na `scroll` misa i da je `fluentan` pri istom premotavanju ( pojasnjenje fluentan=gotovo da se ne oseti premotavanje ). Mogao bi da instaliras ona program koji sam ti savetovao `Mplayer for Windows`, cisto da se upoznas sta to znaci `brzo premotavanje`, bez stucanja :) .)...
imarkovic Re: ... 03.02.2014. 16:16 #540038

Taman posla, ovo nije razlog da se ja naljutim, pogotovo jer te ne poznajem i jer verujem da si normalan covek, kao i svi ljudi (i zenske osobe) na ovom forumu. Pre svega, drugo je duhovitost, nemam nista protiv toga, a drugo je prozivanje iz neke namere. Nisam znao da me poznajes godinama, tako si napisao. Ne bih napisao da si sujetan, da se nisi uhvatio za onu temu i preneo je ovde direktno u postu sa obracanjem meni.

U ovom sto pominjes, uopste se nije radilo o nekom dokazivanju, vec o pojasnjenju, na koje svako ima pravo, a koje si shvatio na tako uvredljiv nacin da ne mogu da shvatim, nemoguce ti je objasniti na normalan nacin. Mozda sam se i ja malo zaneo, kao sto umem, kada hocu nekom da objasnim sto bolje, sto kompletnije, kasnije sam se nadovezao, valjda mozes da razumes to.. odnosi se na ovo 8/10. Odgovaram onda kada hocu i onda kada mi se hoce, bilo to 5x dnevno, 100x dnevno, ili nikad, mislim da nisam jedini kome je to glavna zanimacija koju volim ujutru uz soljicu kafe, recimo.. da je tacna tvoja, nazovimo `analiza`, pretpostavljam da bih u svakom postu pisao sta god mi padne napamet, spamovao ili nesto kao +1 ili sl. i odgovarao u svakoj *ebenoj temi.. Mene s druge strane ispunjava da pomognem, ko me poznaje, zna to odlicno (kazes da me poznajes godinama, ko zna), i bez neke lazne skromnosti, smatram da je svaki moj post koristan nekom jer ipak je to na neki nacin trud, za koji za uzvrat ne ocekujem apsolutno nista. S moje strane `pljuvanje` nikad neces videti ni u kom obliku na ovom forumu, niti ga je ikad bilo. Samo mi nije jasno zbog cega ti toliko obracas paznju na to i ukazujes mi nesto.. reci mi ti? Neka, ne zanima me.

Sto se tice tog Mplayer-a, za kog si zapeo, vidim i za njega te interesuje moje misljenje. Taj player sam koristio dok je jos bio u razvojnim verzijama godinama pre, to je bio period kada sam koristio BS player i jos neki, ne secam se, davno je to bilo, dobar je bio tada, dobar je i sada i stvarno bolje premotava nego bilo koji drugi player. Ono, vrhunski premotava, stvarno ultra kvalitetno, odusevljen sam.

PS ljudi komuniciraju sa tobom onako kako i ti sa njima komuniciras, drugim recima postuju te na onaj nacin, na koji i ti njih postujes, kako u zivotu, tako i iza tastature.

:: mackice moja, nemoj da sljutis, razumem te ja, kad godinama i godinama covek ponavlja/papagira jedne te iste stvari prosto mu je cudno kako je to moguce da postoje ljudi koji ne razmisljaju kao i on/ona. Ne vezujem se ja nikad za proslost vec tezim buducnosti, niti sam sujetan, sujeveran da, mozda ( crna macka i sl ). Smisao za `humor` ti ocigledno fali?! Da li postoji covek koji je ne pogresiv, ne verujem, tako da svakom treba oprostiti kad `pogresi`, ali da coveku treba u proseku 8/10 odgovora kako bi nekom nesto objasnio, govori dosta o osobi/mirodjiji. Ili si vrlo `stedljiva` individua na znanju, pa se cuvas da ne lanes nesto vise nego sto bi trebalo ili prosto volis da se tvoj `nik` provlaci na svakoj mogucoj temi, valjda tesis se time sto `dominiras` forumom, sto je opet super, kad bi covek imao vremena na pretek kao neki, cepaj bato sve u sesnaest. A svi smo mi necija deca i volimo da podetinjimo s vremena na vreme, nego ne objsni mi kako da VLC podesim da premotava na `scroll` misa i da je `fluentan` pri istom premotavanju ( pojasnjenje fluentan=gotovo da se ne oseti premotavanje ). Mogao bi da instaliras ona program koji sam ti savetovao `Mplayer for Windows`, cisto da se upoznas sta to znaci `brzo premotavanje`, bez stucanja :) .)...
toyboy ... 03.02.2014. 16:56 #540045

dobro jedna stvar je postignuta, VLC i nije bas `tako savrsen` kao sto si mislio da jeste. Cemu to `uvredljiv`, ne verujem da postoji osoba na ovom svetu koja moze da me uvredi, nadglasaju i budu elokventniji da, mozda, a `nemoguce` ne postoji u mom recniku, mrzi me, ne zanima me, nisam motivisan, fucka mi se i sl. da, tako da u tom segmentu ti je oprosteno i pusten si na `uslovnoj`. Praticu te, cisto da ne zastranis sa puta Gospodnjeg a i racionalizovacu `elokvenciju` u buducnosti, da ne budes `u zabludi`/dvosmislenosti/nedoumici :)...

p.s.
analogija godinama i godinama je data, jer se valjda drzis za `veterana` ovog foruma pa ti je po toj osnovi dat `epitet`. A prica o duplim nalozima ne pije vodu, jednostavno imam tendenciju da koristim stilove pisanja od drugih clanova foruma, cisto da dam malu draz `veteranima` po pitanju `mislite o tome`...
imarkovic Re: ... 03.02.2014. 19:52 #540068

Izvini, ali moracu da ne poverujem u to, ocigledno si se uvredio/ pogodio i to ozbiljno, mislim ocigledno je, jer se javljas po vec ko zna koji put, pokusavajuci da izmoralises nesto meni je stvarno zao, izgleda da si bas povredjen.

Haha, pratices me? Da neces da mi tapnes i telefon? :) Molim te, ne laskaj sebi, misleci da na taj nacin mozes da `manipulises`, prati me ako nemas pametnija posla, sta da ti kazem, kad si dosao do tog stadijuma, iskreno imponuje mi

Da se vratimo na VLC, nisam rekao uopste da nije savrsen, kao sto ni jedan player nije savrsen, naravno, svaki ima rupu, tako da iskustva i zelje su podeljene. Ali to beznacajno premotavanje na kom insistiras, mozda se nekom tako bas svidja, takvo premotavanje u VLC-u, tako su ga kreirali, a mozda se nekom svidja ili ne svidja u Mplayer-u, meni recimo se ne svidja da mi tako premotava u milisekundama kao video traku, ne treba mi to i zabole me za premotavanje u Mplayer-u, ovako je preglednije, ocigledno ti to nije palo na pamet, vec si krajnje subjektivan u vrlo zatvorenom krugu samostalnosti i samozivosti. Uostalom, ne vidim stvarno zasto bi neko premotavao film koji zeli da gleda otpocetka do kraja..

PS po cemu si ti zakljucio da sam `veteran`? Ako si analizirao i zakljucio da hocu da budem `popularan` u svakoj temi i da sam mirodjija, znaci da nisam ovde dugo, da sam brzo postigao broj postova za vrlo kratko vreme, zar ne? Mislim, kako bi to znao, pa ti nemas dupli nalog.

Ova ti je dobra, za `draz` i za koriscenje tudjih stilova, ako je to tacno, onda mi je sve jasno.. cime se bavis..

:: dobro jedna stvar je postignuta, VLC i nije bas `tako savrsen` kao sto si mislio da jeste. Cemu to `uvredljiv`, ne verujem da postoji osoba na ovom svetu koja moze da me uvredi, nadglasaju i budu elokventniji da, mozda, a `nemoguce` ne postoji u mom recniku, mrzi me, ne zanima me, nisam motivisan, fucka mi se i sl. da, tako da u tom segmentu ti je oprosteno i pusten si na `uslovnoj`. Praticu te, cisto da ne zastranis sa puta Gospodnjeg a i racionalizovacu `elokvenciju` u buducnosti, da ne budes `u zabludi`/dvosmislenosti/nedoumici :)..
:: p.s
:: analogija godinama i godinama je data, jer se valjda drzis za `veterana` ovog foruma pa ti je po toj osnovi dat `epitet`. A prica o duplim nalozima ne pije vodu, jednostavno imam tendenciju da koristim stilove pisanja od drugih clanova foruma, cisto da dam malu draz `veteranima` po pitanju `mislite o tome`...
toyboy ... 03.02.2014. 21:24 #540094

`kokica se raskokodakala`, e Srbine kako je lako `igrati` po tvojim zivcima, lepo rekli ljudi ne igraj se sa `egom drugog coveka`. A jos kada se dodda `paranoicnost` ljudi koji zive ocigledno samo u virtuelnom svetu, eto ti `teorije zavere`. Nemam preca posla nego da te stavljam `pod mikroskop`, daleko da si iole zanimljiv kad tako lako pucas pod pritiskom, a ako se ne varam hvalio si se po forumu kako si `napredovao` dok su te `tukli po usima`.
Stvarno se pitam kako si uopste nabio ovih 13k i kusur postova, najverovatnije lupetajuci nedorecene gluposti. A kada neko krene da se siri `probao sam stotine pleyera` i ako moja `brojcana vrednost` koju nosim sa sobom nije merodavna, onda svi ostali su `moroni` ne vredni moje malenkosti.
Jos ti imas da se kalis `deckonja`, da naucis da je po nekad pametnije, `progutati govno` i ignorisati `padavicare` i njihove nezrele provokacije, sto opet govori o tvojoj emocionalnoj/intelektualnoj nezrelosti.
Sta tebe boli, me stvarno ne interesuje, problem modernog coveka je kada se odomaci u jednoj sferi poprima osobine `razmazenog deteta` koje kmeci i cmizdri na sve sto mu nije po volji, a ako neko slucajno narusi njegovu intravertnost, gilita se i rukama i nogama i trazi sisu. E pa nema, cuclu ti da nabavis ili jos bolje `stitnike za zube` pa kad krenes da skrguces bice ti lakse.
Pozdrav, cekam da se `dvokratna destilacija` zavrsi, jer jos uvek si meka rakija, ni blizu onoj pravoj :)...
imarkovic Re: ... 03.02.2014. 21:41 #540098

Pa raskokodakao sam se jer sam video da to volis, eto potrudio sam se da ti dam jos malo materijala za analizu posto se u tome pronalazis, dalje se ti zanimaj, mozgaj.

Ali, na zalost, necu ti priustiti dalje zadovoljstvo `dvokratne destilacije`, vec samo ceznju, pokazao si vec koliko ti nisam zanimljiv, meni je to dovoljno, ego je dostigao maximum

:: `kokica se raskokodakala`, e Srbine kako je lako `igrati` po tvojim zivcima, lepo rekli ljudi ne igraj se sa `egom drugog coveka`. A jos kada se dodda `paranoicnost` ljudi koji zive ocigledno samo u virtuelnom svetu, eto ti `teorije zavere`. Nemam preca posla nego da te stavljam `pod mikroskop`, daleko da si iole zanimljiv kad tako lako pucas pod pritiskom, a ako se ne varam hvalio si se po forumu kako si `napredovao` dok su te `tukli po usima`
:: Stvarno se pitam kako si uopste nabio ovih 13k i kusur postova, najverovatnije lupetajuci nedorecene gluposti. A kada neko krene da se siri `probao sam stotine pleyera` i ako moja `brojcana vrednost` koju nosim sa sobom nije merodavna, onda svi ostali su `moroni` ne vredni moje malenkosti
:: Jos ti imas da se kalis `deckonja`, da naucis da je po nekad pametnije, `progutati govno` i ignorisati `padavicare` i njihove nezrele provokacije, sto opet govori o tvojoj emocionalnoj/intelektualnoj nezrelosti
:: Sta tebe boli, me stvarno ne interesuje, problem modernog coveka je kada se odomaci u jednoj sferi poprima osobine `razmazenog deteta` koje kmeci i cmizdri na sve sto mu nije po volji, a ako neko slucajno narusi njegovu intravertnost, gilita se i rukama i nogama i trazi sisu. E pa nema, cuclu ti da nabavis ili jos bolje `stitnike za zube` pa kad krenes da skrguces bice ti lakse
:: Pozdrav, cekam da se `dvokratna destilacija` zavrsi, jer jos uvek si meka rakija, ni blizu onoj pravoj :)...
STRANA 3 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647795.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs